Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz gratulacje :).
Jakoś wykurować się nie można :shake:.

Gdzie się teraz wybieracie na wystawę ?
Ja będę jako widz w Katowicach a potem Coco startuje w młodzieży od kwietnia. Louis ma małą przerwę.

Posted

[quote name='Błyskotka']Jeszcze raz gratulacje :).
Jakoś wykurować się nie można :shake:.

Gdzie się teraz wybieracie na wystawę ?
Ja będę jako widz w Katowicach a potem Coco startuje w młodzieży od kwietnia. Louis ma małą przerwę.[/QUOTE]

Dziekujemy:lol::lol:

dopadło mnie jakieś paskudztwo.....:angryy::mad:

Nie mam pojęcia......a do Katowic nie jedziemy.

[quote name='deer_1987']No tak Aiko futra ma to zima mu nie straszna :razz:[/QUOTE]

Dobrze ma ;)

Posted

[quote name='M&S']
Aiko- CWC, r.CACIB
czyli jest już reproduktorem (trzeba tylko wpisać w rodowód oficjalnie).
Zdjęć nie mam, nie brałam aparatu.....
Aiko nie miał ochoty się wystawiać, był bardziej zainteresowany wywąchiwaniem "zapachów" z wykaładziny na ringu:mad::mad::mad:

A ja umieram na katar.....:placz::placz::diabloti:[/QUOTE]

Gratuluję:multi::multi:
Co do kultury na ringach to naprawdę często jej brak:shake:

Miłego dnia życzymy:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gratuluję:multi::multi:
Co do kultury na ringach to naprawdę często jej brak:shake:

Miłego dnia życzymy:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy:multi::multi:

Szkoda słów, ale te kurduple leją ludziom w domach, to nie ma się co dziwić.....:shake:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nie wszystkie kurduple takie niewychowane :D[/QUOTE]

Pewnie, że nie wszystkie;)

Ja też kiedyś miałam kurdupla i na ringu nie sikał......

ale tak powaznie mówiąc, to masakra, pomki siedzą cały czas w klatkach lub transporterach i wystawcy do glowy nie przyjdzie, żeby je wyprowadzić, tylko podklady mają, a po wyjściu na ring srają i leją

Posted

No to już mentalność ludzi, ja z moimi biegam na pole, a jak nie mam czasu to sobie w domciu na podkład leją, bo one nie chodzą 3 razy dziennie, tylko 5-6..
Ale np w hotelu na wakacjach w życiu na dywan nie zrobią..:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Czasami widać jak wystawca "kocha swojego psiaka".. nie raz widziałam jak niewinne psiaki zarabiały smyczą, bo nie dostały najlepszej oceny.. a sędzia nic na to.[/QUOTE]

Tak mozna zauważyć niektóre reakcje kochających wlaściceli......

Posted

[quote name='deer_1987']I tego wlasnie nie lubie, ani tego jak sypia sola zamiast piasku bo potem nie da sie isc z psiakiem :([/QUOTE]

U nas właśnie posypali tak grubo solą - rano jak szłam to się zastanawiałam czy to asfalt czy plaża tak chrzęściło pod nogami. :shake:

[quote name='M&S']Dziękujemy:multi::multi:

Szkoda słów, ale te kurduple leją ludziom w domach, to nie ma się co dziwić.....:shake:[/QUOTE]

Ja kiedyś usłyszałam od hodowczyni pomków jak to ona trzyma je w oddzielnym pomieszczeniu (wyłożonym kafelkami). Każdego dnia rano zaczyna dzień od założenia kaloszy, bo inaczej nie da się tam wejść żeby posprzątać. I rozbroiła mnie pytaniem, czy ja też tak muszę przy swoich psach. :evil_lol::crazyeye::evil_lol:

Miłego trzynastego :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']

Ja kiedyś usłyszałam od hodowczyni pomków jak to ona trzyma je w oddzielnym pomieszczeniu (wyłożonym kafelkami). Każdego dnia rano zaczyna dzień od założenia kaloszy, bo inaczej nie da się tam wejść żeby posprzątać. I rozbroiła mnie pytaniem, czy ja też tak muszę przy swoich psach. :evil_lol::crazyeye::evil_lol:

Miłego trzynastego :lol:

Pzdr[/QUOTE]

:shocked!: bez komentarza......

Dzięki:)

Posted

[quote name='deer_1987']Szkoda ze nie wszyscy traktuja wystawy jako dobra zabawe tylko ich piesek musi dostac najlepsze oceny bo inaczej jest nic nie warty...[/QUOTE]

ano szkoda......

Posted

[quote name='M&S']ano szkoda......[/QUOTE]
Raz sie wygrywa raz przegrywa :razz: tutaj bylam raz na jamniczej wystawie i na swiatowce 2008 ale na swiatowce doslownie chwile, za to nie bylam na pl wystawach to nie moge porownac.