Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stokrotka.af']a ja kiedyś pytałam czy psiaki nie sikają na tą zieloną wykładzinę :cool3:
gratulacje dla Aiko, co tam jak nie u nas to zagramanicą Aiko zrobi karierę jako tatuś :multi:[/QUOTE]

Moje nie sikały i Aiko też nie sika.....:eviltong:chyba bym się spaliła ze wstydu.

Dziekować, dziękować:lol::lol:, pożyjemy, zobaczymy;)

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Psie toalety sa - to sa miejsca wysypane trocinami. Moje na taki wynalazek wogóle nie zwracaja uwagi; musza miec trawę...
Nieraz, jak trawy nie ma, tylko beton, to musze się sporo nachodzic, aby one zrobiły ku... Ale wtedy wsio pakuje do torebeczki i jest czysto...:)

pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']A nie ma na kazdej wystawie psiej toalety? ale z kolei nie kazdy pies akurat tam bedzie chcual sikac[/QUOTE]

są, ale moje je olewały i to nie dosłownie.....wolą naturalne kibelki;)

[quote name='Asiaczek']Psie toalety sa - to sa miejsca wysypane trocinami. Moje na taki wynalazek wogóle nie zwracaja uwagi; musza miec trawę...
Nieraz, jak trawy nie ma, tylko beton, to musze się sporo nachodzic, aby one zrobiły ku... Ale wtedy wsio pakuje do torebeczki i jest czysto...:)

pzdr.[/QUOTE]

Wszystko się zgadza;)

Posted

Śnieżny pyszczek :)
[URL]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/URL]

Gratulacje dla Tygryska za wystawowy debiut :) oraz dla Aiko za badanie i wystawy. :)

Głaski dla futrzaków.

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Śnieżny pyszczek :)
[URL]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/URL]

Gratulacje dla Tygryska za wystawowy debiut :) oraz dla Aiko za badanie i wystawy. :)

Głaski dla futrzaków.

Pzdr[/QUOTE]

Witaj bety, dziękujemy:lol::multi:

[quote name='Buszki']Gratulacje dla Aiko.
Ja mam w domu też chorego i to młodego faceta,zgroza...
Zdrówka życzę :).[/QUOTE]

Dziękować, dziękować:p

Taaa, chory facet to koniec świata....:evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']U nas też prószy :).[/QUOTE]

:shake::shake::mad:

[quote name='deer_1987']Dobrze ze my wolni od sniegu, po za tym co lezy nowy wczoraj napadal :mad:[/QUOTE]

W tam chyba za dobrze macie.....:diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Są takie specjalne mazidła.[/QUOTE]
Tak tylko czekam az mi taki sprowadza do zoologa bo widzialam tylko w netowych i czesto drogie koszty zamowienia i przesylka. a jakis konkretny Ty znasz co mozesz polecic?

Posted

[url]http://www.haromi.se/halsovardtassar-c-20_107.html?osCsid=64ae34c909007499336afcccc6cbdca8[/url]
oni maja duzy wybor ale ok 35 zl za zlozenie zamowienia plus wysylka ok 20 zlotych to sie nie oplaca