Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cudne:) [url]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/url] Fakt, las w zimie wygląda bajkowo, a jeszcze ciut słońca.... prawdziwa bajka:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Podeślij mi trochę tego zimowego lasu,bo u nas tylko zmarzlina :roll:.Aiko możesz sobie zostawić,bo szkoda takiego ślicznego futerka na ząbki i pazurki moich dziewczynek :diabloti:. Quote
tulasy Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aniu skąd Ty masz tyyyle śniegu w swoim lesie ??? Przepiękne zdjęcia Basia Quote
M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]o kurde... ale Was zasypało :crazyeye: ładnie las wygląda jak śnieg leży na gałęziach :loveu: i poszedł w sina dal...nawet się za Tobą nie oglądną! :razz::diabloti::eviltong: [url]http://img35.imageshack.us/img35/3794/dsc00479.png[/url] [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] No troszkę popadało:razz: On tylko tak udaje, czujny jest i się pilnuje;) [quote name='Izabela124.']Też bym poszła z Bobim do lasu, ale on po 5min chciałby juz do domu wracać, bo marznie, a samej jakoś tak się nie chce iść[/QUOTE] Bobiś ma mało futerka. [quote name='Cienka']Kuna mnie przy tych temperaturach nawet końmi z chaty by nikt nie wyciągnął na spacer:-o[/QUOTE] I nie dziwota, że baskowa panna utyta jest, jak pańcia w chałupie siedzi:eviltong: [quote name='Asiaczek']Cudne:) [url]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/url] Fakt, las w zimie wygląda bajkowo, a jeszcze ciut słońca.... prawdziwa bajka:) pzdr.[/QUOTE] Jest pięknie, muszę przyznać, choć nie lubię zimy..... [quote name='Buszki']Podeślij mi trochę tego zimowego lasu,bo u nas tylko zmarzlina :roll:.Aiko możesz sobie zostawić,bo szkoda takiego ślicznego futerka na ząbki i pazurki moich dziewczynek :diabloti:.[/QUOTE] Chętnie;) [quote name='tulasy']Aniu skąd Ty masz tyyyle śniegu w swoim lesie ??? Przepiękne zdjęcia Basia[/QUOTE] Basiu, mówiłam ci, że był lokalny opad śniegu.....:razz: [quote name='unikatowydiament']witajcie:)[/QUOTE] Hello:p Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jak chętnie,to pakuj w paczuszkę i kurierem do mnie ;). Quote
M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Buszki']jak chętnie,to pakuj w paczuszkę i kurierem do mnie ;).[/QUOTE] Dobra, tylko ten śnieg muszę odrąbać, bo troszku mu się przymarzło.......;) Quote
stokrotka.af Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 cudny śnieżny las :loveu: dobrze,że Aiko ma tyle futra :multi: mały yeti :evil_lol: Quote
Cienka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='M&S'] I nie dziwota, że baskowa panna utyta jest, jak pańcia w chałupie siedzi:eviltong: [/QUOTE] Wystarczy, że mi ogródek zadeptują (zawsze biegają jedną ścieżką). Ja co zimę mam odmrożenia i jest szansa, ze to będzie pierwsza zima od 10 lat bez opuchniętych potem swędzących nóg i rąk. Kocham pracować w domu i ie musieć się z niego ruszać przy tych temperaturach:multi: Quote
M&S Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='stokrotka.af']cudny śnieżny las :loveu: dobrze,że Aiko ma tyle futra :multi: mały yeti :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki:lol::lol: Świetne porównanie :lol::evil_lol: [quote name='Cienka']Wystarczy, że mi ogródek zadeptują (zawsze biegają jedną ścieżką). Ja co zimę mam odmrożenia i jest szansa, ze to będzie pierwsza zima od 10 lat bez opuchniętych potem swędzących nóg i rąk. Kocham pracować w domu i ie musieć się z niego ruszać przy tych temperaturach:multi:[/QUOTE] Nie wiem, czy to im wystarcza:roll:.....a jak chcesz mieć ładny ogródek, to musisz z nimi chodzić na spacery:eviltong: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witamy sie w mrozny poranek, -12 bylo jak bylam na spacerze... Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='M&S']Dobra, tylko ten śnieg muszę odrąbać, bo troszku mu się przymarzło.......;)[/QUOTE] Oki,to ja poczekam :). Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :):)[/QUOTE] Witanko:multi::multi: [quote name='deer_1987']Witamy sie w mrozny poranek, -12 bylo jak bylam na spacerze...[/QUOTE] Nie żartuj.....mroźny to jest u nas -21. Doberek:lol::lol: [quote name='Buszki']Oki,to ja poczekam :).[/QUOTE] To dobrze:cool3: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie, za -21 dziekuje :razz: starczy mi -12 :mad: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='deer_1987']Nie, za -21 dziekuje :razz: starczy mi -12 :mad:[/QUOTE] No to już jest koniec świata...w Skandynawii cieplej niż u nas:diabloti::angryy::mad: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='M&S']No to już jest koniec świata...w Skandynawii cieplej niż u nas:diabloti::angryy::mad:[/QUOTE] W tej tak zwanej zimnej skandynawi :diabloti: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']U mnie -18 ;)[/QUOTE] O, to całkiem ciepło.........:evil_lol: [quote name='deer_1987']W tej tak zwanej zimnej skandynawi :diabloti:[/QUOTE] No właśnie:razz: Quote
jamnicze Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Fajne macie tereny do biegania [url]http://img685.imageshack.us/img685/1646/dsc00353.png[/url] My wczoraj ganialiśmy po plaży, ale tylko pół godzinki (całego spaceru, ganiania nieco mniej), bo panience łapki marzną i dupelek się trzęsie pomimo kubraczka. Ale w takim futerku, to Aiko za nic ma mrozy i nawet przyprószony pysio mu nie przeszkadza :) [url]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/url] Quote
Tekla64 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 u nas dzis tyz dalo -20 ale spacer jak zwykle byl mimo nastroszonych krotkich futerkow Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='jamnicze']Fajne macie tereny do biegania [url]http://img685.imageshack.us/img685/1646/dsc00353.png[/url] My wczoraj ganialiśmy po plaży, ale tylko pół godzinki (całego spaceru, ganiania nieco mniej), bo panience łapki marzną i dupelek się trzęsie pomimo kubraczka. Ale w takim futerku, to Aiko za nic ma mrozy i nawet przyprószony pysio mu nie przeszkadza :) [url]http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png[/url][/QUOTE] Tak, las jest fajny. Aiko jest szczęśliwy, futro się odkurza:evil_lol:;) [quote name='Tekla64']u nas dzis tyz dalo -20 ale spacer jak zwykle byl mimo nastroszonych krotkich futerkow[/QUOTE] My też się wybieramy......ja nie znoszę zimna:shake:, ale młody lubi, tak więc nie ma zmiłuj... Quote
łamAga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Witamy :lol: u nas dzisiaj rano tez niezle dało popalić było około -20 brr teraz utrzymuje sie -15 :evil_lol: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Witamy :lol: u nas dzisiaj rano tez niezle dało popalić było około -20 brr teraz utrzymuje sie -15 :evil_lol:[/QUOTE] Hello:) u nas teraz jest -16...... [quote name='papillonek']Ślicznie :d U Nas -30 pzdr.[/QUOTE] O matko.....koszmar!!!!!! Quote
Recommended Posts