M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 A u nas tak sypie, że aż niebo jest żółtawe.....i zrobiło się ciiiicho..... Quote
Guest papillonek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Mi też :) Bajkowy,leśny krajobraz i puchaty wilk w zaroślach :loveu: Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='papillonek']Mi też :) Bajkowy,leśny krajobraz i puchaty wilk w zaroślach :loveu:[/QUOTE] To fajnie. Dzięki:) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='deer_1987']Jakie plany na weekend? :)[/QUOTE] Pisałam chyba...trochę zajęty. W sobotę Tygrys jedzie na wystawę.....;) a ja z nim Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='M&S']Pisałam chyba...trochę zajęty. W sobotę Tygrys jedzie na wystawę.....;) a ja z nim[/QUOTE] No tak czytalam ze troche zajety i wiesz ta szwedzka ciekawosc :razz: to trzymamy kciuki! Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='deer_1987']No tak czytalam ze troche zajety i wiesz ta szwedzka ciekawosc :razz: to trzymamy kciuki![/QUOTE] Nie wiedziałam, że Szwedzi są ciekawscy...;) Jeszcze za wcześnie, poczekaj do soboty, hi hi Quote
Buszki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='M&S']A u nas tak sypie, że aż niebo jest żółtawe.....i zrobiło się ciiiicho.....[/QUOTE] A u nas pojedyncze płatki spadają,a jak cieszą ;). W sobotę trzymam kciuki za Tygryska :). Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 U nas tez cos białego prószy ;) Oooo jedziecie na kocia wystawe :multi: ja nie ograniam tych wystaw ;) Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 pozdrawiamy !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dianusia921 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hej :) Witamy się ! :) Zimowy Aiko wygląda ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Quote
Tekla64 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a zdjec troche na tej wystawie narobicie???? ja nigdy nie bylam na kociej a cosik bych se poogladala mrozny ale piekny zachod byl dzis pewnie nas przymrozi Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Buszki']A u nas pojedyncze płatki spadają,a jak cieszą ;). W sobotę trzymam kciuki za Tygryska :).[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']U nas tez cos białego prószy ;) Oooo jedziecie na kocia wystawe :multi: ja nie ograniam tych wystaw ;)[/QUOTE] Bosz...ale się naodśnieżałam:angryy:rączki mnie bola....na mojej ulcy slizgawka...jachałam 20/h koszmar:mad: Ja też nie ogarniam, maly jedzie tylko dlatego, że jego hodowczyni mnie prosiła i sama go zgłosiła:razz: [quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy:lol::lol: [quote name='dianusia921']Hej :) Witamy się ! :) Zimowy Aiko wygląda ślicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy[/QUOTE] Hello:multi: Dzięki:p [quote name='Tekla64']a zdjec troche na tej wystawie narobicie???? ja nigdy nie bylam na kociej a cosik bych se poogladala mrozny ale piekny zachod byl dzis pewnie nas przymrozi[/QUOTE] Mam nadzieję, bo bedą fajne kociaste...ja chodzilam jako oglądacz, ale nie było to super fajne. Zobaczymy jak będzie z drugiej strony klatki... [quote name='deer_1987']Niektorzy szwedzi sa ciekawscy :razz:[/QUOTE] A może raczej zainteresowani...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: miło popatrzeć na takiego zadbanego psiaka:loveu: Tylko jakiś samotny troszkę;) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: miło popatrzeć na takiego zadbanego psiaka:loveu: Tylko jakiś samotny troszkę;)[/QUOTE] Dziękuję z amiłe słowa:) Nestety samotny......nawet bardzo. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cóż ja tylko stwierdzam fakty:):) To jak samotny, to może trzeba pomyśleć o kumplu?;) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cóż ja tylko stwierdzam fakty:):) To jak samotny, to może trzeba pomyśleć o kumplu?;)[/QUOTE] Ja wiem o tym i myślę..... Quote
stokrotka.af Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no to 3mamy kciuki za nowe futro :razz: Quote
M&S Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dzięki......zobaczymy, może coś z tego będzie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Czekamy na efekty myślenia;) Dobrej nocy:) Quote
M&S Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Czekamy na efekty myślenia;) Dobrej nocy:)[/QUOTE] Zobaczymy...... Dzień dobry:) Quote
jamnicze Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witanko z rana i czas na kawusię. Aiko dobrze się kamufluje - wasza szczęście, że się rusza ;) [url]http://img846.imageshack.us/img846/4782/dsc00256.png[/url] Quote
Tekla64 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ooo wchodze se przy rannej kawie a ti wiesci ze zamysly sa imoze wam sie stan futrzastych powiekszy?! no to milego myslenia i czekamy na efekty sloneczne dzien dobry acz dzis troche mrozne Quote
Buszki Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 U nas tylko lekki mrozik,a śniegu ino tyle coby trawkę okryło,i to niezbyt szczelnie :roll:. Quote
Recommended Posts