Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale osobiście wolę wakacjować w bezludnych miejscach..;) Przez Sopot czy Gdańsk przejście z moimi maluchami to horror..:roll: ochów, ojów, achów... piiiisków nie ma końca:shake: w takich momentach wolałabym mieć dużego groźno - wyglądającego psiaka:evil_lol:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale osobiście wolę wakacjować w bezludnych miejscach..;) Przez Sopot czy Gdańsk przejście z moimi maluchami to horror..:roll: ochów, ojów, achów... piiiisków nie ma końca:shake: w takich momentach wolałabym mieć dużego groźno - wyglądającego psiaka:evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, wiem....jak byłam 3 lata temu na wystawie w Sopocie z dwoma futrami (Maksem
[*] i Sparkiem
[*]), a potem wieczorem na starówkę gdańską na spacer się wybrałam, miałam takie wzięcie jak nigdy:evil_lol::evil_lol: było to bardzo miłe, ale i troche męczące....;)

Posted

U mnie to jest o tyle męczące, że dziewczyny, a w szczególności Dee, nie lubią ludzi:roll: jak ktoś za blisko podejdzie to atakuje, a poza tym jest taka pokrzywiona i każdy mówi, że jest nienormalna:shake: wkurza mnie to...

A, że Ty miałaś wzięcie to się nie dziwię, bo psiaki cudne:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Witamy sie popoludniowo ;)[/QUOTE]

Hello, hello:multi::multi:

[quote name='Chiquita&DeeDee']U mnie to jest o tyle męczące, że dziewczyny, a w szczególności Dee, nie lubią ludzi:roll: jak ktoś za blisko podejdzie to atakuje, a poza tym jest taka pokrzywiona i każdy mówi, że jest nienormalna:shake: wkurza mnie to...

A, że Ty miałaś wzięcie to się nie dziwię, bo psiaki cudne:loveu:[/QUOTE]

Fakt, moje respekt budzą i nikt z rączkami się nie pcha....:razz:

Nie wkurzaj się, tylko debil tak mówi:mad:

Dzięki:oops:, gdzieś na początku galerii są foty z tego gdańskiego spaceru....o tu;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=11599667&viewfull=1#post11599667[/URL]

Posted

My sobie czasem mośki na spacer na długą zabieramy jak się chcemy polansować :P I śmiesznie jest bo ludzie wymyślają co też u licha idzie takiego rudego, o dingo, o liski, o charty o amstafy:evil_lol:

Posted

[quote name='Cienka']My sobie czasem mośki na spacer na długą zabieramy jak się chcemy polansować :P I śmiesznie jest bo ludzie wymyślają co też u licha idzie takiego rudego, o dingo, o liski, o charty o amstafy:evil_lol:[/QUOTE]

No, amstafy szczególnie.....;)

wiesz, dobry lansik, nie jest zły:evil_lol:

Posted

Tam akurat doszłam:lol: te zdjęcia są śliczne:loveu: i chyba jesteś jedną z niewielu osób, którą widać na zdjęciach:loveu:

Cienka psiaki macie śliczne, i niewiele ich jest chyba:loveu: Gdzieś już Was widziałam i zainteresowałam się rasą;) ogonki są super;) a w galerii u Was byłam raz...:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tam akurat doszłam:lol: te zdjęcia są śliczne:loveu: i chyba jesteś jedną z niewielu osób, którą widać na zdjęciach:loveu:

Cienka psiaki macie śliczne, i niewiele ich jest chyba:loveu: Gdzieś już Was widziałam i zainteresowałam się rasą;) ogonki są super;) a w galerii u Was byłam raz...:)[/QUOTE]

No wiesz, to było 3 i pół roku temu.....czasami mnie widać na fotach:razz: A poza tym było ciemno:evil_lol:

Baski są fajne, pieknie spiewają....

Posted

[quote name='stokrotka.af']kurcze wyjdę na totalną blondynkę :oops:, ale chyba coś skiepściłam w tej instrukcji wstawiania linku :shake:
Ratunku![/QUOTE]
Hmmm...ja się wysilam :diabloti: staram z całych moich sił :cool3: a sygnaturka strokrotkowa przekierowuje do starej galerii:angryy:...jakim cudem :roll:
:eviltong:booo trzeba być zdolnym i tak jak stokrotka mieć dwie galerie: Boro ze Stalowego Lasu i Rufi - puchate "maleństwo"....:lol: to która jest ważniejsza?:cool3:

Śniegowo pozdrawiamy leżąc w łóżeczku:cool3: ...choróbsko rozkłada nawet jak człek dba o siebie :eviltong:...a w nasze okolice nie wybierzecie się na przełomie zimy i wiosny???
wystawa będzie międzynarodowa...:mad:

Posted

[quote name='Atrisko']Śniegowo pozdrawiamy leżąc w łóżeczku:cool3: ...choróbsko rozkłada nawet jak człek dba o siebie :eviltong:...a w nasze okolice nie wybierzecie się na przełomie zimy i wiosny???
wystawa będzie międzynarodowa...:mad:[/QUOTE]

To przykre....zdrówka Jolu!!!!

Myślisz o Katowicach?

Posted

[quote name='M&S']To przykre....zdrówka Jolu!!!!

Myślisz o Katowicach?[/QUOTE]
Dzięki Aniu -przyda się bo z nerkami wiesz jak jest... a Katowice tylko towarzysko jak będziecie...jeszcze dwa latka i będziemy się weteranić ( wiem to smutne ale nie tak kosztowne)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Cienka psiaki macie śliczne, i niewiele ich jest chyba:loveu: Gdzieś już Was widziałam i zainteresowałam się rasą;) ogonki są super;) a w galerii u Was byłam raz...:)[/QUOTE]

Basków coraz więcej się spotyka :) A nasza galeria to taka psio-wnętrzarska jest:cool3: Czyli jak się urządzić mając dwie afrykańskie, niszczycielskie bestie :eviltong:

Posted

[quote name='Atrisko']Dzięki Aniu -przyda się bo z nerkami wiesz jak jest... a Katowice tylko towarzysko jak będziecie...jeszcze dwa latka i będziemy się weteranić ( wiem to smutne ale nie tak kosztowne)[/QUOTE]

Nerki, paskudna sprawa....i bolesna:shake:

Nie myslałam o Katowicach, tam zawsze szpice w piątki chodzą i nawet nie wiem kto sędziuje?
To Atra ma już 7 lat:crazyeye: o kurcze, ale ten czas leci....no tak Spark miałby 6 lat...

[quote name='Cienka']Basków coraz więcej się spotyka :) A nasza galeria to taka psio-wnętrzarska jest:cool3: Czyli jak się urządzić mając dwie afrykańskie, niszczycielskie bestie :eviltong:[/QUOTE]

I kto by pomyslał, że ludzie beda chcieli miec piranie w domach...:evil_lol::evil_lol:

Posted

No właśnie był, najpierw był pogryziony ale można było z niego korzystać wiec Jogi postanowił dokończyć dzieła i jakiś czas później tak mu poprawił, że się już nie włączył. Wróciłam więc do przedniej komórki ta też się Jogiemu nie podobała. Ja nie wiem jak to jest, telefonów małża nie rusza, chyba tylko moje mu się podobają (może Jogi interesuje się Dizajnem :) ) Jak mam zwykła komę od małża to Jogi nawet jej nie zauważa.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe :lol: ja nie znam słowa zniszczone... moje są za małe i większa część stada ma co drugi ząbek, co trzeci przerwa:eviltong:[/QUOTE]

Bo Twoje to maleńkie okruszki:lol:

[quote name='Cienka']Mój kwiecisty telefon przezywam do dziś:placz:[/QUOTE]

Biedna.....współczuwam

[quote name='stokrotka.af']to ja chętnię pożyczę Twoje futra na mały lansik po warszawskiej starówce :evil_lol:

[/QUOTE]

Jedno futro, to za mało do lansu:shake:.....a poza tym masz swoje duże:eviltong:

Posted

[quote name='Cienka']No właśnie był, najpierw był pogryziony ale można było z niego korzystać wiec Jogi postanowił dokończyć dzieła i jakiś czas później tak mu poprawił, że się już nie włączył.(...)[/QUOTE]
A może Jogi po prostu zazdrosny jest o Ciebie... i konkurencję telefoniczną w ten sposób eliminuje...

[quote name='stokrotka.af'](...)
ojojojo nie wiedziałam,że przekierowuje na starą u Boreckiego :crazyeye: to co mam zrobić?:shake:[/QUOTE]
...nic nie rób...Twoja sygnaturka dobrze "działa" to ja jakiś stary wątek odkopałam i podlinkowałam...ale jak,skąd...nie mam pojęcia...:diabloti:
[quote name='M&S'](...)
Jedno futro, to za mało do lansu:shake:.....(...):eviltong:[/QUOTE]
...no właśnie - za mało!!! - nawet jak tego futra dużo...hihihi

Posted

[quote name='M&S']Witanko:)

nas sedziowała P. Larska i po 15.00 bylismy po wszystkim;)
Pewnie, że było warto, szkoda tylko, że mój plan spacerowy wywiało..............

Do gdańska, zawsze!!!

Ja też się cieszę z naszego spotkania:lol::lol:

A spojrzenie, no wiesz, tygrysie:evil_lol:[/QUOTE]
No to fajnie, że udało Wam się z tym sędziowaniem. Jak będziecie latem, to musimy się umówić na jakiś spacer (i knajpkę ;)) po wystawie :)

Posted

[quote name='jamnicze']No to fajnie, że udało Wam się z tym sędziowaniem. Jak będziecie latem, to musimy się umówić na jakiś spacer (i knajpkę ;)) po wystawie :)[/QUOTE]

Tak, koniecznie musimy się umówić!!!!

Posted

[quote name='Atrisko']A może Jogi po prostu zazdrosny jest o Ciebie... i konkurencję telefoniczną w ten sposób eliminuje...
[/QUOTE]

Jaką konkurencje ja tam z tych co nie lubią napażć przez telefon

Posted

[quote name='Cienka']Jaką konkurencje ja tam z tych co nie lubią napażć przez telefon[/QUOTE]

ale widać chłopak miał coś do telefonu....;)