M&S Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='jenis']Witanko :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Witamy :lol:[/QUOTE] Witanko:lol: [quote name='deer_1987']Tez ponarzekam sobie.. co to ma byc tu leje, w wawie deszcz ze sniegiem :mad:[/QUOTE] A ponarzekaj;) [quote name='Buszki']A u nas i leje i wieje i licho wie co jeszcze :(.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']W TV mówili, aby pousuwac z okien to wszystko, co moze spaśc, bo w nocy przewiduja jakies straszne wichury... Pzdr.[/QUOTE] Pogoda kiepska...:shake: [quote name='stokrotka.af']Hello witanko po powrocie ;) meldujemy się u Was :multi: głaski dla futer :loveu:[/QUOTE] Hello, hello:multi::multi: dzieki:p [quote name='jamnicze']A u nas pierwszy raz tej zimy padał deszcz ze śniegiem[/QUOTE] U nas też coś podobnego było.... [quote name='Buszki']U nas nawet śnieg leżał przez parę minut,ale to przed świętami ;).[/QUOTE] Aha;) [quote name='dOgLoV']Witamy w bardzo wietrzny i deczczowy piatek ( chociaz wydaje mi sie caly czas ze jest niedziela :evil_lol:)[/QUOTE] Witanko, nic z tego, dziś jest piątek:lol: Quote
łamAga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='M&S'] Witanko, nic z tego, dziś jest piątek:lol:[/QUOTE] I bardzo dobrze bo to oznacza ze przede mna jeszcze 2 dni wolnego :evil_lol: Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja też dzisiaj myślę,że jest niedziela :).Ciekawe co będę w niedzielę myślała ;). Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='M&S']obstawiam, że wtorek:evil_lol:[/QUOTE] Kto wie ;). Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Buszki']Ja też dzisiaj myślę,że jest niedziela :).Ciekawe co będę w niedzielę myślała ;).[/QUOTE] że jest niedziela:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Asiaczek']że jest niedziela:) Pzdr.[/QUOTE] I dobrze;) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tak po namyśle stwierdzam,że w niedzielę będę wiedziała,że to niedziela bo mam gościa umówionego i czekam na to spotkanie :). Quote
łamAga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Buszki']Ja też dzisiaj myślę,że jest niedziela :).Ciekawe co będę w niedzielę myślała ;).[/QUOTE] ja w niedziele bede myslala ze jutro do pracy :splat: Quote
Buszki Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='dOgLoV']ja w niedziele bede myslala ze jutro do pracy :splat:[/QUOTE] Ja nie mam tego problemu :diabloti:. Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Buszki']Ja nie mam tego problemu :diabloti:.[/QUOTE] :diabloti: Witamy ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr. Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Asiaczek']No to jutro NIEDZIELA:) pZDR.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Juuuż :crazyeye: ?![/QUOTE] [quote name='Asiaczek']A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr.[/QUOTE] Raczej chodzi o to ze juz NIEDZIELA tak szybko ten czas leci :D Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Asiaczek']A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr.[/QUOTE] Tzn że pojutrze do pracy :eek2: Quote
M&S Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dobrze, że ja jeszcze nie muszę....... Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='M&S']Dobrze, że ja jeszcze nie muszę.......[/QUOTE] Tez tak sobie mysle :diabloti: ale ja za to musze zajac sie studiami :) Quote
Atrisko Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale sobie pogaduszki zafundowałyście...a może jakieś ciekawsze tematy...może rozmowy w stylu co zrobię z tym czasem wolnym co go mam na myśli....hihihih.... a u nas śniegiem sypnęło i niedzielny spacer jeśli pogoda dopisze będzie dłuuugi i mokry, a psica dopiero co wykąpana...jakieś pomysły jak temu zapobiec?! Quote
Buszki Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Asiaczek']A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr.[/QUOTE] Tak ogólnie za szybko ;). Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Hejka :) Nie wiem jak u was ale u nas pogoda jest straszna :roll: Quote
taxelina Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Hejka :) Nie wiem jak u was ale u nas pogoda jest straszna :roll:[/QUOTE] dosc ciemno ale nie tak jak wczesniej... za to zaraz ma padac... Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='deer_1987']dosc ciemno ale nie tak jak wczesniej... za to zaraz ma padac...[/QUOTE] u nas juz padalo a mielismy isc na spacerek i zdjecia porobic :roll: Quote
Recommended Posts