taxelina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 My w wolnym czasie - wiem ze masz go malo bo z pracy nie mozesz - zapraszamy do nas :) Quote
Błyskotka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No to szczęśliwej miesięcznicy :) :) :). Quote
łamAga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='M&S']Już nie taki malutki.....mamy całe 54 cm wzrostu [/QUOTE] No to rzeczywiście taki malutki to już nie ejst ale jak dla mnie to i tak malutki :lol: Quote
M&S Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='deer_1987']My w wolnym czasie - wiem ze masz go malo bo z pracy nie mozesz - zapraszamy do nas :)[/QUOTE] O fajnie:) [quote name='Błyskotka']No to szczęśliwej miesięcznicy :) :) :).[/QUOTE] Dziękujemy:lol::lol: [quote name='dOgLoV']No to rzeczywiście taki malutki to już nie ejst ale jak dla mnie to i tak malutki :lol:[/QUOTE] :lol::lol::lol::lol: Quote
M&S Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='gosiaja']Głaski dla solenizanta[/QUOTE] Dzięki:):) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hohoho, 10 miesięcy, poważny wiek:) Miłych obchodów;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jakie fajne misiaki po lesie biegały :) [url]http://img821.imageshack.us/img821/2954/1006738.jpg[/url] Widzę, że Aiko ładnie się pilnuje Quote
Cienka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Tak sobie patrze na te fotki i myśle szkoda, że baski sie tak nie pilnują. Raz byliśmy z Piną w lesie bez smyczy ale wtedy była malutka bała się chyba, że ją zostawimy i ładnie szła koło nas. Quote
M&S Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Hohoho, 10 miesięcy, poważny wiek:) Miłych obchodów;) Pzdr.[/QUOTE] Okrutnie poważny:evil_lol: [quote name='jamnicze']Jakie fajne misiaki po lesie biegały :) [URL]http://img821.imageshack.us/img821/2954/1006738.jpg[/URL] Widzę, że Aiko ładnie się pilnuje[/QUOTE] Karny jest srajdek;) [quote name='Cienka']Tak sobie patrze na te fotki i myśle szkoda, że baski sie tak nie pilnują. Raz byliśmy z Piną w lesie bez smyczy ale wtedy była malutka bała się chyba, że ją zostawimy i ładnie szła koło nas.[/QUOTE] Mówiąc szczerze nie miałam problemów z karnością u żadnego ze swoich szpicowatych. Nawet mój jamnior ganiał polesie bez smyczy:p. Może trzeba częściej baski puszczać luzem...... Quote
taxelina Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='M&S']Nawet mój jamnior ganiał polesie bez smyczy:p. Może trzeba częściej baski puszczać luzem......[/QUOTE] No a jamnik to chetnie by w lesie na cos zapolowal :razz: ale sherry tez umie byc luzem. To na pewno i nagradzac jak sam z siebie przychodzi, byc atrakcyjniejszym dla psa od wszystkiego innegio. Quote
jamnicze Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Z moim jamnikiem mogłam chodzić bez smyczy nawet przy ulicy (choć przyznam, że przy tych mniej ruchliwych), ale z Saidi bym nie zaryzykowała. Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='M&S']Uprzejmie donoszę, że [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]:loveu::loveu:[SIZE=5]AIKO kończy dziś 10 MIESIĘCY[/SIZE]:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]W takim razie spóźnione życzenia :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ależ to poważny wiek, starzeje się maluch ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia leśnych, zimowych kudłaczy są super ... teraz czekamy na wiosenne :grins:[/FONT] Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Cienka']Osobiscie znam tylko jednego baska który przychodzi na wolanie. To Zina, ale to przez mało fajny przypadek może biegać bez smyczy. Kiedyś jak była jeszcze mała pobiegła za psem który ją zaatakował i od tej pory się pilnuje.[/QUOTE] Czasem pozwalam Jogiemu biegać jak jest Zina bo przybiegnie za nią, ale ostatnio udowadnia, że nie koniecznie i nie zawsze. Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 o cholera nie wiem jak to zrobiłam, że zacytowałam siebie chciałam edytować posta. No trudno niech tak zostanie Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Osobiscie znam tylko jednego baska który przychodzi na wolanie. To Zina, ale to przez mało fajny przypadek może biegać bez smyczy. Kiedyś jak była jeszcze mała pobiegła za psem który ją zaatakował i od tej pory się pilnuje. Quote
marra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [INDENT]Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale chciałam zaprosić Was na wątek Chesterka-liska wyrwanego z łańcuchowej wegetacji, nikt go nie chce bo...jest lękliwy [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-wyrwany-z-łańcucha-lękliwy-przez-to-niechciany-!!/page33"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1958...iany-!!/page33[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
sunshine Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wszystkiego najlepszego:D Sto lat:)) A co do lasu, podziwiam teakże:) Kiedyś też spuszczałam Shirę w lesie ale ostatnimi czasy (od kiedy mniej więcej rok skończyła) bardzo lubi się instynktowi pognać za tropem... Ale to husky ;) zazdroszczę tak grzecznych szpicowatych:] Quote
Tekla64 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 witam i mimo ze spoznione to jednak szczere powinszowania dla mlodocianego hihihi wszystkie piesy zyjac kole lasu odgruzowauja w koncu chec polowania , moj jamnior na ogol trzyma sie sfory ale jak zlapie atrakcyjny trop to mimo wieku przyjdzie jak sam bedzie chcial, mlode lataja za kazdym tropem i tyz ciezko z odowlaniem a Tekla jak chce zapolowac to i od nog sie jej nie powstrzyma, mimo to na ogol trzymaja sie mnie , ale nie powiem ze zawsze sa grzeczne hihihi bo to nieprawda Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 O znowu nam zniknęli, mam nadzieję, że to koty nie pozagryzały wszystkich myszy (nawet tych komputerowych) ;) Quote
NATKA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ależ to szybko leci, nie dawno taka mała puchata kulka, a tu już poważny 10 miesięczny młodzik - fotki solenizanta po proszę ;) Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Znowu gdzieś zniknęłaś.... Pozdrawiam Quote
Tekla64 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ano ja tyz bym se poogladala fotecki futrow i kociambrow!!! Quote
Recommended Posts