łamAga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ale Edel jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma piekne umaszczenie :loveu: Quote
M&S Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='kaskaSz'][URL]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EDEL01082010.png[/URL] jakbym swojego psa widziała jak był mały :D Fajnie obrobione fotki, można wiedzieć gdzie/jakim programem?[/QUOTE] Wszyskie glutki chyba robią podobne rzeczy;) Niestety nie wiem jak są obrabiane, ja je tylko wstawiam...................... [quote name='dOgLoV']Ale Edel jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma piekne umaszczenie :loveu:[/QUOTE] Fajny jest:):) Quote
gosiaja Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [url]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EDEL01092010.png[/url] jaki świetny Lew Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ależ maluchy sa ofutrzone, pozazdrościć:) pzdr. Quote
M&S Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='gosiaja'][URL]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EDEL01092010.png[/URL] jaki świetny Lew[/QUOTE] Ma tych kudełków trochę;) [quote name='Asiaczek']Ależ maluchy sa ofutrzone, pozazdrościć:) pzdr.[/QUOTE] Troszkę obrosnięte:cool3: Quote
M&S Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Błyskotka']Witam i miłego dnia życzę :).[/QUOTE] Hello:) dzięki, jest bardzo zabiegany;) Quote
Izabela124. Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Widziałam dzieciaczki Sparka, ale śliczne są i ile futra mają :crazyeye::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]hej słodziaki :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czekamy na wieści z wystawy no i zdjęcia :). Quote
Angelika_Roser Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]ej no mały wilczek tez był na wystawie w Krakowie wczoraj?? A ja go nie widziałam?? Powiedźcie, że tak nie było... :placz:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
M&S Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Widziałam dzieciaczki Sparka, ale śliczne są i ile futra mają :crazyeye::loveu:[/QUOTE] Tak to prawda, są ładne:loveu: [quote name='jenis']Fajne te wasze dzieciaki:) futrzaki:)[/QUOTE] Dzięki:lol: [quote name='kaskaSz']Witanko niedzielne![/QUOTE] Witanko poniedziałkowe, deszczowe:p [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]hej słodziaki :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Hello:multi: [quote name='Błyskotka']Czekamy na wieści z wystawy no i zdjęcia :).[/QUOTE] [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]ej no mały wilczek tez był na wystawie w Krakowie wczoraj?? A ja go nie widziałam?? Powiedźcie, że tak nie było... :placz:[/B][/FONT][/CENTER] [/QUOTE] Byliśmy we Włocławku:p i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi: A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol: Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
gosiaja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Najlepszego dla Aiko [IMG]http://sklep.apet.pl/sklep/1/2_3804ef93683bec56a726f9236ab222bd.jpg[/IMG] spokojnego poniedziałku :) Quote
Błyskotka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Gratulacje :). A początek opisu fiu fiu ;). Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='M&S'] i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi: [/QUOTE] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:laugh2_2: [B]Gratulacje[/B] :laugh2_2:[/SIZE][/FONT][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [QUOTE]A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Pięknie się zaczyna[/FONT] :grins: [QUOTE]Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]To co bedzie dalej? :crazyeye: Wiadomo co będzie[/FONT] ;):multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]Gratuluję smyka i przesyłam czochranko malutkiemu :loveu:[/FONT] [/LEFT] Quote
Angelika_Roser Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:Wszystkiego dobrego dla maleństwa !! i gratulujemy wyniku !!!!!!!!!! :multi::multi:[/FONT][/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
łamAga Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witamy sie bardzo deszczowo :roll: najlepsze życzonka dla Aiko :B-fly: Quote
Agappe Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='M&S'] Byliśmy we Włocławku:p i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi: A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol: Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Serdecznie gratulujemy!!!! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='M&S'] Byliśmy we Włocławku:p i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi: A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol: Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Nooooo, ja się tak w sumie to nie dziwię...:) Gratulacje i same smaczne zyczenia przesyłam dla Ajko:) Pzdr. Quote
jenis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [B]Gratulacje !!!!!!!! [/B]Fajny o pis hi hi Miłego dnia życzę :smile: Quote
M&S Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='gosiaja']Najlepszego dla Aiko [IMG]http://sklep.apet.pl/sklep/1/2_3804ef93683bec56a726f9236ab222bd.jpg[/IMG] spokojnego poniedziałku :)[/QUOTE] Dzięki:lol: był spokojny;) [quote name='Błyskotka']Gratulacje :). A początek opisu fiu fiu ;).[/QUOTE] Dziękujemy:lol: [quote name='Ania!'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:laugh2_2: [B]Gratulacje[/B] :laugh2_2:[/SIZE][/FONT][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS]Pięknie się zaczyna[/FONT] :grins:[/LEFT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS]To co bedzie dalej? :crazyeye: Wiadomo co będzie[/FONT] ;):multi::multi:[/LEFT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS]Gratuluję smyka i przesyłam czochranko malutkiemu :loveu:[/FONT][/LEFT] [/QUOTE] Tak, zaczyna się uroczo, bezcenna była mnia dziewczyny, która sekretarzowała:evil_lol: Quote
M&S Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Angelika_Roser'] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:Wszystkiego dobrego dla maleństwa !! i gratulujemy wyniku !!!!!!!!!! :multi::multi:[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: [quote name='dOgLoV']Witamy sie bardzo deszczowo :roll: najlepsze życzonka dla Aiko :B-fly:[/QUOTE] W imieniu scylka baardzo dziękujemy:multi: [quote name='Agappe']Serdecznie gratulujemy!!!![/QUOTE] Dziękować, dziękować:p [quote name='Asiaczek']Nooooo, ja się tak w sumie to nie dziwię...:) Gratulacje i same smaczne zyczenia przesyłam dla Ajko:) Pzdr.[/QUOTE] Zobaczymy jak będzie dalej:cool3: Dziękujemy :lol::lol: [quote name='jenis'][B]Gratulacje !!!!!!!![/B] Fajny o pis hi hi Miłego dnia życzę :smile:[/QUOTE] Dzięki, dzięki:multi: Quote
Recommended Posts