Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz'][URL]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EDEL01082010.png[/URL] jakbym swojego psa widziała jak był mały :D
Fajnie obrobione fotki, można wiedzieć gdzie/jakim programem?[/QUOTE]

Wszyskie glutki chyba robią podobne rzeczy;)
Niestety nie wiem jak są obrabiane, ja je tylko wstawiam......................

[quote name='dOgLoV']Ale Edel jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma piekne umaszczenie :loveu:[/QUOTE]

Fajny jest:):)

Posted

[quote name='gosiaja'][URL]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EDEL01092010.png[/URL] jaki świetny Lew[/QUOTE]

Ma tych kudełków trochę;)

[quote name='Asiaczek']Ależ maluchy sa ofutrzone, pozazdrościć:)

pzdr.[/QUOTE]

Troszkę obrosnięte:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Widziałam dzieciaczki Sparka, ale śliczne są i ile futra mają :crazyeye::loveu:[/QUOTE]

Tak to prawda, są ładne:loveu:

[quote name='jenis']Fajne te wasze dzieciaki:) futrzaki:)[/QUOTE]

Dzięki:lol:

[quote name='kaskaSz']Witanko niedzielne![/QUOTE]

Witanko poniedziałkowe, deszczowe:p

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]hej słodziaki :loveu:[/FONT][/B][/CENTER]

[/QUOTE]

Hello:multi:

[quote name='Błyskotka']Czekamy na wieści z wystawy no i zdjęcia :).[/QUOTE]

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]ej no mały wilczek tez był na wystawie w Krakowie wczoraj?? A ja go nie widziałam?? Powiedźcie, że tak nie było... :placz:[/B][/FONT][/CENTER]

[/QUOTE]

Byliśmy we Włocławku:p i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi:

A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol:

Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='M&S'] i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi:

[/QUOTE]

[CENTER]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:laugh2_2: [B]Gratulacje[/B] :laugh2_2:[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[QUOTE]A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Pięknie się zaczyna[/FONT] :grins:

[QUOTE]Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]To co bedzie dalej? :crazyeye: Wiadomo co będzie[/FONT] ;):multi::multi:

[FONT=Comic Sans MS]Gratuluję smyka i przesyłam czochranko malutkiemu :loveu:[/FONT]

[/LEFT]

Posted

[quote name='M&S']

Byliśmy we Włocławku:p i mamy [B][SIZE=3][COLOR=blue]WO i BEST BABY[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu::lol::multi:

A opis zaczyna się tak cyt. :"Sama słodycz 5-cio miesięczna.....................":evil_lol:

Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

Serdecznie gratulujemy!!!!

Posted

[quote name='M&S']
Aha, [B][SIZE=4][COLOR=purple]Aiko[/COLOR][/SIZE][/B] kończy dziś [B][SIZE=4][COLOR=purple]5 (słownie: pięć) miesięcy[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
Nooooo, ja się tak w sumie to nie dziwię...:)
Gratulacje i same smaczne zyczenia przesyłam dla Ajko:)

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']Najlepszego dla Aiko
[IMG]http://sklep.apet.pl/sklep/1/2_3804ef93683bec56a726f9236ab222bd.jpg[/IMG]

spokojnego poniedziałku :)[/QUOTE]

Dzięki:lol:
był spokojny;)

[quote name='Błyskotka']Gratulacje :).
A początek opisu fiu fiu ;).[/QUOTE]

Dziękujemy:lol:

[quote name='Ania!']
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]:laugh2_2: [B]Gratulacje[/B] :laugh2_2:[/SIZE][/FONT][/CENTER]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS]Pięknie się zaczyna[/FONT] :grins:[/LEFT]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS]To co bedzie dalej? :crazyeye: Wiadomo co będzie[/FONT] ;):multi::multi:[/LEFT]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS]Gratuluję smyka i przesyłam czochranko malutkiemu :loveu:[/FONT][/LEFT]

[/QUOTE]

Tak, zaczyna się uroczo, bezcenna była mnia dziewczyny, która sekretarzowała:evil_lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser'] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:Wszystkiego dobrego dla maleństwa !! i gratulujemy wyniku !!!!!!!!!! :multi::multi:[/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER]
[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy:loveu:

[quote name='dOgLoV']Witamy sie bardzo deszczowo :roll:

najlepsze życzonka dla Aiko :B-fly:[/QUOTE]

W imieniu scylka baardzo dziękujemy:multi:

[quote name='Agappe']Serdecznie gratulujemy!!!![/QUOTE]

Dziękować, dziękować:p

[quote name='Asiaczek']Nooooo, ja się tak w sumie to nie dziwię...:)
Gratulacje i same smaczne zyczenia przesyłam dla Ajko:)

Pzdr.[/QUOTE]

Zobaczymy jak będzie dalej:cool3:
Dziękujemy :lol::lol:

[quote name='jenis'][B]Gratulacje !!!!!!!![/B]
Fajny o pis hi hi

Miłego dnia życzę :smile:[/QUOTE]

Dzięki, dzięki:multi: