Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaja']mi też było bardzo miło
i życzę miłego tygodnia

ja mama tydzień wolnego od internetu :)[/QUOTE]

Wyjeżdżasz?

[quote name='Błyskotka']Gratuluję udanego debiutu :).[/QUOTE]

Dzięki:)

[quote name='cropka']Gratuluję debiutu małego wilczka :p.
Doczekałam się zdjęć małego kulka :multi:.
Jesoo jakie one są słodkie w tym szczenięcym włosie :loveu:, no cudo po prostu.[/QUOTE]

Dziękować:p
Fajne są scylki;)

[quote name='dOgLoV']Witamy niedzielnie i bardzoooo słonecznie ;)[/QUOTE]

My również pieknie witamy:lol:

Posted

A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Rrrrrrrany, dobrze, że napisałas te info drukowanymi literami. Tak jest powazniej;)
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rrrrrrrany, dobrze, że napisałas te info drukowanymi literami. Tak jest powazniej;)
Pzdr.[/QUOTE]

....no przecież wystawa to poważna sprawa;)

[quote name='Błyskotka']To teraz jakie wystawy w planach ?[/QUOTE]

Najbliższa w Toruniu, a potem zobaczymy

Posted

[quote name='Błyskotka']A będą jakieś fotki chowków i jakieś przecieki co do wyników ?[/QUOTE]

Fotki chowków mam chyba aż dwie.....nie było specjalnych warunków do focena. Wyników niestety nie znam.

Posted

[quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
No to gratuluję pięknie!

Posted

Gratulacje! Przepiekny debiut!

Posted

[quote name='Izabela124.']No to gratuluję pięknie![/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Gratulacje! Przepiekny debiut![/QUOTE]

Pięknie dziękujemy:):)

Posted

[CENTER][B][SIZE=3]:bigcool: Gratulacje[/SIZE][/B] :bigcool:
[/CENTER]
[LEFT] [/LEFT]
[CENTER] [/CENTER]
[LEFT] [/LEFT]

Posted

Witam,
nareszcie udało mi się wytarmosić to puchate cudeńko :)
[URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0855.jpg[/URL] (ha,ha nawet widać kawałek sajdusiowego kocyka)

Bardzo fajnie było sobie pogadać, a Aiko jest po prostu niesamowity :loveu:

Posted

[quote name='Ania!'][CENTER][B][SIZE=3]:bigcool: Gratulacje[/SIZE][/B] :bigcool:[/CENTER]

[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy:lol::loveu:

[quote name='Asiaczek']M&S - wysłałam porzed chwilą 6 maili ze zdjęciami z wystawy z ringu szpiców:)
Potwierdź mi, czy wszystkie doszły.
Pzdr.
J.[/QUOTE]

Wszytkie doszły:multi: dzięki za piękne foty:lol::lol:

[quote name='jamnicze']Witam,
nareszcie udało mi się wytarmosić to puchate cudeńko :)
[URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0855.jpg[/URL] (ha,ha nawet widać kawałek sajdusiowego kocyka)

Bardzo fajnie było sobie pogadać, a Aiko jest po prostu niesamowity :loveu:[/QUOTE]

Witaj Asiu:multi:

Fajnie, że udało nam sie spotkać!!!!
Dzięki:p

[quote name='Selenne']cudny piesio[/QUOTE]

Witamy:lol:
Dziękujemy!!!

Posted

Poszedł młody jak burza, [B]GRATULACJE DLA AIKO[/B] :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='NATKA']Poszedł młody jak burza, [B]GRATULACJE DLA AIKO[/B] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Taaaa, jak dwie;)

[quote name='Błyskotka']Witam :).
No to czekam na foteczki :).[/QUOTE]

Cześć:)

Już trochę jest foteczek....

Posted

[B]M&Ski[/B] a ja słyszałam że Wy jakieś pikniaste foty dostałyście od [B]Asiaczka, [/B]tylko nie moge zrozumieć czemu ich jeszcze nie ma w galerii [B]:cool3::cool3::cool3: ;)
[/B]