łamAga Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Witamy niedzielnie i bardzoooo słonecznie ;) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='gosiaja'] ja mama tydzień wolnego od internetu :)[/QUOTE] Dlaczego? Pzdr. Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='gosiaja']mi też było bardzo miło i życzę miłego tygodnia ja mama tydzień wolnego od internetu :)[/QUOTE] Wyjeżdżasz? [quote name='Błyskotka']Gratuluję udanego debiutu :).[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='cropka']Gratuluję debiutu małego wilczka :p. Doczekałam się zdjęć małego kulka :multi:. Jesoo jakie one są słodkie w tym szczenięcym włosie :loveu:, no cudo po prostu.[/QUOTE] Dziękować:p Fajne są scylki;) [quote name='dOgLoV']Witamy niedzielnie i bardzoooo słonecznie ;)[/QUOTE] My również pieknie witamy:lol: Quote
Błyskotka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A będą zdjęcia, nie tylko małego Aiko ;) ? Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Rrrrrrrany, dobrze, że napisałas te info drukowanymi literami. Tak jest powazniej;) Pzdr. Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Rrrrrrrany, dobrze, że napisałas te info drukowanymi literami. Tak jest powazniej;) Pzdr.[/QUOTE] ....no przecież wystawa to poważna sprawa;) [quote name='Błyskotka']To teraz jakie wystawy w planach ?[/QUOTE] Najbliższa w Toruniu, a potem zobaczymy Quote
Błyskotka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A będą jakieś fotki chowków i jakieś przecieki co do wyników ? Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Błyskotka']A będą jakieś fotki chowków i jakieś przecieki co do wyników ?[/QUOTE] Fotki chowków mam chyba aż dwie.....nie było specjalnych warunków do focena. Wyników niestety nie znam. Quote
Izabela124. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] No to gratuluję pięknie! Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Gratulacje! Przepiekny debiut! Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Izabela124.']No to gratuluję pięknie![/QUOTE] [quote name='deer_1987']Gratulacje! Przepiekny debiut![/QUOTE] Pięknie dziękujemy:):) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] [CENTER][B][SIZE=3]:bigcool: Gratulacje[/SIZE][/B] :bigcool: [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] [CENTER] [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 M&S - wysłałam porzed chwilą 6 maili ze zdjęciami z wystawy z ringu szpiców:) Potwierdź mi, czy wszystkie doszły. Pzdr. J. Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Witam, nareszcie udało mi się wytarmosić to puchate cudeńko :) [URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0855.jpg[/URL] (ha,ha nawet widać kawałek sajdusiowego kocyka) Bardzo fajnie było sobie pogadać, a Aiko jest po prostu niesamowity :loveu: Quote
M&S Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Ania!'][CENTER][B][SIZE=3]:bigcool: Gratulacje[/SIZE][/B] :bigcool:[/CENTER] [/QUOTE] Bardzo dziękujemy:lol::loveu: [quote name='Asiaczek']M&S - wysłałam porzed chwilą 6 maili ze zdjęciami z wystawy z ringu szpiców:) Potwierdź mi, czy wszystkie doszły. Pzdr. J.[/QUOTE] Wszytkie doszły:multi: dzięki za piękne foty:lol::lol: [quote name='jamnicze']Witam, nareszcie udało mi się wytarmosić to puchate cudeńko :) [URL]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0855.jpg[/URL] (ha,ha nawet widać kawałek sajdusiowego kocyka) Bardzo fajnie było sobie pogadać, a Aiko jest po prostu niesamowity :loveu:[/QUOTE] Witaj Asiu:multi: Fajnie, że udało nam sie spotkać!!!! Dzięki:p [quote name='Selenne']cudny piesio[/QUOTE] Witamy:lol: Dziękujemy!!! Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że [B]AIKO von der Schwedengrasse[/B] w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę [COLOR=darkred][B]"wybitnie obiecująca[/B][/COLOR]" i tytuł [COLOR=red][B]Best baby:multi::multi::lol::lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Poszedł młody jak burza, [B]GRATULACJE DLA AIKO[/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='NATKA']Poszedł młody jak burza, [B]GRATULACJE DLA AIKO[/B] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Taaaa, jak dwie;) [quote name='Błyskotka']Witam :). No to czekam na foteczki :).[/QUOTE] Cześć:) Już trochę jest foteczek.... Quote
Błyskotka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Asiaczek']...ale my chcemy więcej:) pzdr.[/QUOTE] Dokładnie ;). Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [B]M&Ski[/B] a ja słyszałam że Wy jakieś pikniaste foty dostałyście od [B]Asiaczka, [/B]tylko nie moge zrozumieć czemu ich jeszcze nie ma w galerii [B]:cool3::cool3::cool3: ;) [/B] Quote
Recommended Posts