taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no wlasnie.. widzialam was u innych :P Quote
tulasy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witajcie Maksy i Sparki ! Nawet udało mi się zalogować !!!! Bardzo wkurza mnie nowa dogomania/ nic na niej nie widać,nic nie mozna znaleźć Jak czuje sie Maksiu . Głaski dla futrzaków Pozdrawiam Basia Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cześć kochane Szpice gdzie się podziewacie?:) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja juz melduję, że jestem po remoncie. Teraz jeszcze tylko posprzątać... i czekać na zamówione mebelki... Co z samochodem i czy nadal u Maksia zdrowie idzie ku lepszemu?:lol: Pzr. Quote
M&S Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Witam wszystkich :) Sorry, ale tak mnie irytuje ta nowa dogo, że aż nie chce mi się wchodzić (kiegy juz łaskiawie mogę się zalogować....), nie mogę naisać normalnej odpowiedzi, bo gdzieś mnie przekierowuje. Maks ma się całkiem dobrze, upiredliwy jest, jak nie wiem co. Samochód już jest i to jest następna dobra rzecz :) a poza tym to wszystko standartowo, praca, praca.......i sprawy zwiazane z odszkodowaniem (mało przyjemne) A. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To ja poproszę fotkę autka. To takie [I]special order[/I] z mojej strony...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 może da się coś zrobić w tej kwestii ;) A. Quote
M&S Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 ....a jak teraz wstawić foty na dogo? nic mi nie wychodzi A. Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a jaka masz przegladarke? bo wszystko gorzej w ie jest, pod firexof dziala! 7 opcja w szybkiej odpowiedzi, potem from url i odznacz ptaszka Quote
M&S Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Incunabula']Dobry wieczór! :)[/QUOTE] Hello :) [quote name='deer_1987']a jaka masz przegladarke? bo wszystko gorzej w ie jest, pod firexof dziala! 7 opcja w szybkiej odpowiedzi, potem from url i odznacz ptaszka[/QUOTE] mam explorera....pewnie trzeba ściągnąć coś innego A. Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witam Futrzaczki :loveu: Mozilla Firefox najlepsza ;) Quote
jamnicze Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mi większość jakoś działa ale i tak nie mogę się przekonać do tej szaty graficznej, no i kompletnie nie potrafię podlinkować sygnatury. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 U mnie w Galerii jest b.dokładna instrukcja, jak wstawiac fotki poprzez Photobucket. Jak kto ciekawy,to niech zajrzy... Pzdr. Quote
bety Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='deer_1987']a jaka masz przegladarke? bo wszystko gorzej w ie jest, pod firexof dziala! 7 opcja w szybkiej odpowiedzi, potem from url i odznacz ptaszka[/QUOTE] Ja mam IE i z fotkami nie mam problemu, także to nie jest regułą - każdemu w każdej przeglądarce "coś" nie działa. I najśmieszniejsze, że to "coś" potrafi być bardzo różne. Cześć wilcze. Pzdr Quote
andromeda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Hej ho :) witam sie wesolo! U mnie mało co dziala! czasami to nawet nie moge wysłac odpowiedzi!! dlatego zeby sie nie denerwowac wpadam na dogo sporadycznie. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No właśnie! Ja juz nie mam do Nich siły... Ania i Mania - odezwijcie się! Miało byc foto autka - nie ma... Juz o fotkach M&S nie wspomne... Pzdr. Quote
Recommended Posts