Incunabula Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']Tak zgłosiłyśmy Sparka, a niech tam....zakończy sezon w Polsce ;) [/QUOTE] A ja zgłosiłam Myszkę. Tylko dojazd z Wrocławia mam fatalny, żadnego bezpośredniego pociągu :placz: . Kto Was sędziuje? Quote
M&S Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Incunabula']A ja zgłosiłam Myszkę. Tylko dojazd z Wrocławia mam fatalny, żadnego bezpośredniego pociągu :placz: . Kto Was sędziuje?[/QUOTE] Ja na szczęście jadę samochodem....a sędziuje P.Jakubowski A. Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Hello :multi: A te mućki, to na steki....:razz: (...) Hej hej :) Miałam dziś super dzień, cały spędziłam na szkoleniu BHP.....:diabloti: A.[/QUOTE] Kurcze a takie ładne :cool1: z drugiej strony szpicowaty bardzo lubi wołowinke ;) A z tym szkoleniem to zależy w jakiej roli się występuje: szkolącego czy szkolonego :evil_lol: Dobrej nocki życze :loveu: Quote
M&S Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wołowinka dobra jest.....:p A szkolenie musiałam odbyć, żeby mieć kolejny papier, takie cyklicznie pierdymansy :razz: A. Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ... ale już jest po, to głowa do góry :multi: ;) Quote
taxelina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No wlasnie tak buro a ja bym gdzies pojechala spuscila bestie pofocila.. Quote
jonQuilla Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry Wam mili moi :loveu: pogodnego dnia życzę i ściskam futrzaki[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gosiaja Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To my wysyłamy słoneczko bo u nas świeci łanie :) Quote
Mudik Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 U nas też się słonko przebija:razz::multi::multi: Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='NATKA']... ale już jest po, to głowa do góry :multi: ;)[/QUOTE] Na szczęście :lol::lol: [quote name='deer_1987']No wlasnie tak buro a ja bym gdzies pojechala spuscila bestie pofocila..[/QUOTE] Ja też mam ochotę na spacer po lesie, ale jak wracam do domu, to ciemna noc jest.....:shake: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry Wam mili moi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pogodnego dnia życzę i ściskam futrzaki[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Dzień dobry :) Dziękować, wyściskam futra jak do domu powrócę ;):lol: [quote name='gosiaja']To my wysyłamy słoneczko bo u nas świeci łanie :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :lol::loveu: [quote name='Mudik']U nas też się słonko przebija:razz::multi::multi:[/QUOTE] U nas też jakby coś na kształt słoneczka :p A. Quote
Błyskotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam :). U mnie też słoneczka brak :placz:. Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Błyskotka']Witam :). U mnie też słoneczka brak :placz:.[/QUOTE] Hello, to ja się z Tobą tą odrobiną podzielę :lol: A. Quote
Incunabula Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hej Wam! To z nami też się podzielcie, bo u nas słoneczka niet :placz: . Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cześć :loveu: Co tam szpicowe futerka porabiają ;) pozdrawiam Quote
taxelina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no juz przed 17 ciemno.. a i dzisiaj w ogole ciemny jakis dzien.. Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Incunabula']Hej Wam! To z nami też się podzielcie, bo u nas słoneczka niet :placz: .[/QUOTE] Już wysłam piorytetem :lol: Doberek :multi: [quote name='NATKA']Cześć :loveu: Co tam szpicowe futerka porabiają ;) pozdrawiam[/QUOTE] Cześć :) pewnie śpią :razz: [quote name='deer_1987']no juz przed 17 ciemno.. a i dzisiaj w ogole ciemny jakis dzien..[/QUOTE] No Właśnie, jak wychodzę z pracy (ok.16.00), to już ciemno jest, ale teraz świeci :multi::multi::multi: A. Quote
taxelina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To oddaj nam slonko to my na spacer pojdziemy bo po siedzeniu przed kompem slaniu maile, dzownieniu do roznych osob i pytaniach o prace dla mnie mam dosc wszystkiego i bym na dlugi fajny spacer poszla ale pogoda nie pozwala.. Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='deer_1987']To oddaj nam slonko to my na spacer pojdziemy bo po siedzeniu przed kompem slaniu maile, dzownieniu do roznych osob i pytaniach o prace dla mnie mam dosc wszystkiego i bym na dlugi fajny spacer poszla ale pogoda nie pozwala..[/QUOTE] Już wysłałam je do Was, mam nadzieje, że szybko doleci :lol:;) A. Quote
sunshine Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hejka a u nas też było całkiem sporo słonka...aż się w szkole nie chciało siedzieć...cudem nie zwiałam :evil_lol: Ale wytrzymałam a później mieliśmy z Shirką piekny jesienny spacerek :loveu: Quote
jamnicze Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Też podziwiałam gablotkę z pucharkami :lol: [url]http://img263.imageshack.us/img263/6219/1004368.jpg[/url] tak, tak, doczytałam, że to nie Wasze - no to teraz pokażcie Wasze :razz: Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='sunshine']Hejka a u nas też było całkiem sporo słonka...aż się w szkole nie chciało siedzieć...cudem nie zwiałam :evil_lol: Ale wytrzymałam a później mieliśmy z Shirką piekny jesienny spacerek :loveu:[/QUOTE] Hej :multi:, no proszę jakieś ucieczki z lekcji po głowie chodzą :evil_lol:;) [quote name='jamnicze']Też podziwiałam gablotkę z pucharkami :lol: [URL]http://img263.imageshack.us/img263/6219/1004368.jpg[/URL] tak, tak, doczytałam, że to nie Wasze - no to teraz pokażcie Wasze :razz:[/QUOTE] Taa, fajna gablotka :lol:, a nasze może kiedyś pokażę :cool3: A. Quote
taxelina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Niestety nie dolecialo :( chodz do nas na minie niuni w ubranku :D Quote
M&S Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='deer_1987']Niestety nie dolecialo :( chodz do nas na minie niuni w ubranku :D[/QUOTE] Jak mi przykro..........................:-(, postaram się wysłac jutro, jak u nas będzie świecić. Ok. zaraz zajrzę do Was :) A. Quote
Recommended Posts