Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Pojęcia nie mam może to dlatego, że tak bardzo kaloryfery u mnie grzeją, że temperatura podwórkowa panuje :razz:;)[/QUOTE]

Bardzo współczuję, mie wygrzejesz się zbytnio...:cool1:

[quote name='Asiaczek']No, na styczeń zapowiadaja sroga zimę...

pzdr.[/QUOTE]

Nieeeee :placz::placz:

[quote name='deer_1987']z reguly tutaj wlasnie styczen-luty-marzec jest zima :D nie listopad-grudzien[/QUOTE]

Ja nie lubię zimy, a szczególnie w Warszawie :shake:

A.

Posted

Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć...

pzdr.[/QUOTE]
Kudłacze będą sie cieszyć z takiej srogiej zimy gorzej z właścicielami brrr :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć...

pzdr.[/QUOTE]

To mi się absolutnie nie podoba!!!! Ja mam termin właśnie na styczeń!

Posted

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia życzę :).[/QUOTE]

Dzieki i wzajemnie :lol:

pzdr.[/QUOTE]

Nie jest to optymistyczna prognoza.....

[quote name='NATKA']Kudłacze będą sie cieszyć z takiej srogiej zimy gorzej z właścicielami brrr :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, jakoś się z psami nie zgrałam klimatycznie ;)

[quote name='Mudik']To mi się absolutnie nie podoba!!!! Ja mam termin właśnie na styczeń![/QUOTE]

.....trzeba było inaczej planować :eviltong:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Trzeba było brać basenji lub... saluki... I wtedy byscie sobie podpasowali.:lol:

pzdr.[/QUOTE]

Jeżeli już to azawakha :loveu:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Jeżeli już to azawakha :loveu:

A.[/QUOTE]
A, racja. Pomyliły mi się Twoje ulubione rasy... No wiesz, majorka, azawakh, wilcze, basenji...:evil_lol:;)O,pardonsik, basenji na I miejscu!:diabloti:
[B]M&S[/B] - ja startuję albo o 16.00 (metro + tramwaj) albo 167 z minutami (z Kasia jej samochodem).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A, racja. Pomyliły mi się Twoje ulubione rasy... No wiesz, majorka, azawakh, wilcze, basenji...:evil_lol:;)O,pardonsik, basenji na I miejscu!:diabloti:

Pzdr.[/QUOTE]

Trochę tych ulubionych jest, ale wierna pozostaję jednej ;):loveu:

[quote name='Agniecha93']Witam przed weekendowo :razz:[/QUOTE]

Hello :)

[quote name='michal_unga']A ja tam lubię zimę - tym bardziej w Warszawie:lol::eviltong::lol:[/QUOTE]

Tak? To rozumiem, że będą przenosiny do Stolicy na zimę....:razz:

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie serdecznie![/QUOTE]

Dzień dobry :lol:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]miłego dnia życzę :)[/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]

Hello, dziękujemy :multi::p

[quote name='NATKA']Hello :multi:[/QUOTE]

Doberek :)

A.