NATKA Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Pojęcia nie mam może to dlatego, że tak bardzo kaloryfery u mnie grzeją, że temperatura podwórkowa panuje :razz:;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Czyżby zima miałabyć sroga, że już okładkę z sadełka robi....:cool3: A.[/QUOTE] No, na styczeń zapowiadaja sroga zimę... pzdr. Quote
taxelina Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Asiaczek']No, na styczeń zapowiadaja sroga zimę... pzdr.[/QUOTE] z reguly tutaj wlasnie styczen-luty-marzec jest zima :D nie listopad-grudzien Quote
M&S Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='NATKA']Pojęcia nie mam może to dlatego, że tak bardzo kaloryfery u mnie grzeją, że temperatura podwórkowa panuje :razz:;)[/QUOTE] Bardzo współczuję, mie wygrzejesz się zbytnio...:cool1: [quote name='Asiaczek']No, na styczeń zapowiadaja sroga zimę... pzdr.[/QUOTE] Nieeeee :placz::placz: [quote name='deer_1987']z reguly tutaj wlasnie styczen-luty-marzec jest zima :D nie listopad-grudzien[/QUOTE] Ja nie lubię zimy, a szczególnie w Warszawie :shake: A. Quote
M&S Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='NATKA']Cześć :hand:[/QUOTE] Cześć :multi: A. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć... pzdr. Quote
NATKA Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć... pzdr.[/QUOTE] Kudłacze będą sie cieszyć z takiej srogiej zimy gorzej z właścicielami brrr :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć... pzdr.[/QUOTE] To mi się absolutnie nie podoba!!!! Ja mam termin właśnie na styczeń! Quote
M&S Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Błyskotka']Miłego dnia życzę :).[/QUOTE] Dzieki i wzajemnie :lol: [quote name='Asiaczek']Co do stycznia i srogiej zimy, to wyczytałam to na jakims portalu pogodowym. alke grudzień ma być taki sobie. Natomiast podkreślali, że styczeń to dopiero da nam popalić...a raczej pomarznąć... pzdr.[/QUOTE] Nie jest to optymistyczna prognoza..... [quote name='NATKA']Kudłacze będą sie cieszyć z takiej srogiej zimy gorzej z właścicielami brrr :evil_lol:[/QUOTE] Tak, jakoś się z psami nie zgrałam klimatycznie ;) [quote name='Mudik']To mi się absolutnie nie podoba!!!! Ja mam termin właśnie na styczeń![/QUOTE] .....trzeba było inaczej planować :eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Tak, jakoś się z psami nie zgrałam klimatycznie ;) A.[/QUOTE] Trzeba było brać basenji lub... saluki... I wtedy byscie sobie podpasowali.:lol: pzdr. Quote
M&S Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Trzeba było brać basenji lub... saluki... I wtedy byscie sobie podpasowali.:lol: pzdr.[/QUOTE] Jeżeli już to azawakha :loveu: A. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jeżeli już to azawakha :loveu: A.[/QUOTE] A, racja. Pomyliły mi się Twoje ulubione rasy... No wiesz, majorka, azawakh, wilcze, basenji...:evil_lol:;)O,pardonsik, basenji na I miejscu!:diabloti: [B]M&S[/B] - ja startuję albo o 16.00 (metro + tramwaj) albo 167 z minutami (z Kasia jej samochodem). Pzdr. Quote
michal_unga Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Ja nie lubię zimy, a szczególnie w Warszawie :shake: A.[/QUOTE] A ja tam lubię zimę - tym bardziej w Warszawie:lol::eviltong::lol: Quote
M&S Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Asiaczek']A, racja. Pomyliły mi się Twoje ulubione rasy... No wiesz, majorka, azawakh, wilcze, basenji...:evil_lol:;)O,pardonsik, basenji na I miejscu!:diabloti: Pzdr.[/QUOTE] Trochę tych ulubionych jest, ale wierna pozostaję jednej ;):loveu: [quote name='Agniecha93']Witam przed weekendowo :razz:[/QUOTE] Hello :) [quote name='michal_unga']A ja tam lubię zimę - tym bardziej w Warszawie:lol::eviltong::lol:[/QUOTE] Tak? To rozumiem, że będą przenosiny do Stolicy na zimę....:razz: A. Quote
jonQuilla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::loveu: miłego dnia życzę :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
M&S Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy sie serdecznie![/QUOTE] Dzień dobry :lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]miłego dnia życzę :)[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Hello, dziękujemy :multi::p [quote name='NATKA']Hello :multi:[/QUOTE] Doberek :) A. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [B]M&S[/B] - mozecie wziąc (jeżeli macie) czytnik kart? Bo mój cos zastrajkował dzisiaj... pzdr. Quote
jamnicze Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ja też bardzo lubię zimę, taką mroźną, śnieżną i ze słoneczkiem, tylko, że u nas takich dni to można na palcach policzyć, echhhh :shake: Quote
Recommended Posts