jamnicze Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']Szczęściary ;) To na plażę tylko w wyznaczonych terminach chodzicie, a wieczorami w lecie też nie można? A.[/quote] U nas jest zakaz wchodzenia psom na plażę od 1 maja do 30 września. Pora dnia/nocy nie ma znaczenia. [quote name='Maks i Spark']Nie dziwię Ci się, ja miałam szczere chęci wstawić foty w zeszłym tygodniu, ale "żaba" nie chciała....a teraz nie mam czasu :shake: do bani taki interes.... A.[/quote] Ja juz dawno zrezygnowałam z żaby, o wiele przyjemniejszy w obsłudze jest photobucket :razz: Quote
NATKA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cześć :lol: Oby wszystko się poukładało i troszkę chociaż wolnego czasu było ;) A "żaba" faktycznie potrafi być upierdliwa :shake: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']Nie, ale sprawy z odszkodowaniem się przedłużają, wydałam "troszkę" pieniędzy na samochodzik...:mad::diabloti:, w zw. z tym nie pojechałam na Węgry....:angryy::-(, nie wiem kiedy przyjdzie człowiek do pieca c.o.....i żeby jeszcze było weselej musimy wyjechać na tydzień ;) (wszystko skumulowało sie w jednym czasie, za dużo jak dla mnie) A.[/quote] Aj, aj, aj, niedobrze... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No wiadomo ze musi byc lepiej tylko kiedy.. zycze by jak najszybciej! Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='jamnicze']U nas jest zakaz wchodzenia psom na plażę od 1 maja do 30 września. Pora dnia/nocy nie ma znaczenia. Ja juz dawno zrezygnowałam z żaby, o wiele przyjemniejszy w obsłudze jest photobucket :razz:[/quote] Kiepski ten zakaz.... Nie znam się na innych "żabach";) [quote name='NATKA']Cześć :lol: Oby wszystko się poukładało i troszkę chociaż wolnego czasu było ;) A "żaba" faktycznie potrafi być upierdliwa :shake: Pozdrawiam[/quote] Cześć :) mam nadzieję, że już niedługo będzie poukładane :p [quote name='Asiaczek']Aj, aj, aj, niedobrze... Pzdr.[/quote] Co zrobić......:cool1: [quote name='deer_1987']No wiadomo ze musi byc lepiej tylko kiedy.. zycze by jak najszybciej![/quote] Ja też sobie tego życzę :lol:;) A. Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cześć , cześć ;) Miłego dzionka życze, czy w Wa-wie też jest dużo słoneczka, bo u mnie to od tego słoneczka to aż się człowiekowi cieplutko na serduszku robi, pozdrawiam Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='NATKA']Cześć , cześć ;) Miłego dzionka życze, czy w Wa-wie też jest dużo słoneczka, bo u mnie to od tego słoneczka to aż się człowiekowi cieplutko na serduszku robi, pozdrawiam[/quote] Witanko :) Dzięki... Słońce jest owszem, ale chmurencje też są, a mi jest jakoś śpiąco....;) A. Quote
gosiaja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ale macie dobrze u nas pada pada pada .... Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='gosiaja']ale macie dobrze u nas pada pada pada ....[/quote] Oj, bardzo mi przykro :shake:....wysyłam piorytetem słońce do Was.... ;):lol: A. Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To ja się przyłączam i też od siebie śle słoneczko :smile: Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='NATKA']To ja się przyłączam i też od siebie śle słoneczko :smile:[/quote] To już musi zadziałać...;) A. Quote
sunshine Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tak się rozpychacie z tym słoneczkiem że do mnie chmury i deszcze przygnałyście :evil_lol: Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='sunshine']Tak się rozpychacie z tym słoneczkiem że do mnie chmury i deszcze przygnałyście :evil_lol:[/quote] Ależ skąże znowu..... A. Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nie ma sloneczka bo bardzo ciemno jest.. Quote
Incunabula Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Tahoma]U mnie też słońca niet :shake: . Dobry wieczór :) ![/FONT] Quote
jamnicze Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 W sumie ja też się nie znam, photobucketa polecili mi panienkabubu i Matusz :razz: i jestem całkiem zadowolona, nie ma takich himerów jak żaba i więcej na raz można wgrywać (do 50szt. ;)) Quote
gosiaja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']Oj, bardzo mi przykro :shake:....wysyłam piorytetem słońce do Was.... ;):lol: A.[/quote] [quote name='NATKA']To ja się przyłączam i też od siebie śle słoneczko :smile:[/quote] dzieki mam nadzieję że jutro dojdzie :) Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dobry Wieczorek ;) faktycznie słoneczko u mnie też poszło spać Quote
M&S Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Wam :multi:[/quote] Cześć :) [quote name='deer_1987']Nie ma sloneczka bo bardzo ciemno jest..[/quote] Oj ciemno....:cool3: [quote name='Incunabula'][FONT=Tahoma]U mnie też słońca niet :shake: . [/FONT] [FONT=Tahoma]Dobry wieczór :) ![/FONT][/quote] Dobry wieczór :lol: [quote name='jamnicze']W sumie ja też się nie znam, photobucketa polecili mi panienkabubu i Matusz :razz: i jestem całkiem zadowolona, nie ma takich himerów jak żaba i więcej na raz można wgrywać (do 50szt. ;))[/quote] Aha..... [quote name='gosiaja']dzieki mam nadzieję że jutro dojdzie :)[/quote] Miejmy nadzieję, że tak będzie :p [quote name='NATKA']Dobry Wieczorek ;) faktycznie słoneczko u mnie też poszło spać[/quote] U nas też poszło.....:cool3: A. Quote
gosiaja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 dziękuje wam za słoneczko :multi: świeci od rana :) miłego dzionka Quote
M&S Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='andromeda']Nocne hej ho :multi:[/quote] Hej, hej :lol: [quote name='deer_1987']Milego dnia!!!![/quote] Dzięki i wzajemnie :) [quote name='gosiaja']dziękuje wam za słoneczko :multi: świeci od rana :) miłego dzionka[/quote] Jak miło, że zaświeciło :p, ja również życzę fajnego piąteczku :cool3: A. Quote
Recommended Posts