M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='bety']Ale Wy jesteście gapy, przecież nie chodzi o zdradzanie wiedzy :diabloti: tylko o zareklamowanie się może ktoś by skorzystał z usług. :p:evil_lol: Pzdr[/quote] ....wiesz, lepiej siedzieć cicho, bo jeszcze fiskus zacznie węszyć ;):evil_lol: [quote name='bianka19']Super fotki z Łodzi , ale czemu już do nas nie przychodzicie? :-([/quote] Dzięki, ja dopiero wczoraj wieczorem weszłam na dogo i jeszcze nie zdążyłam zajrzeć do wszystkich.....:cool3: [quote name='Błyskotka']Doberek :).[/quote] Doberek :) [quote name='Iwa-R']Ja od 2 miesięcy też walczę z wirusami, ale troszeczkę innymi, stronkę mi oblazły i pozbyć się nie mogę :evil_lol: Zdrówka życzę. Pozdrawiam Iwa[/quote] A takie wirusy to paskudne są....:mad: Dzięki :) [quote name='Błyskotka']Oj znam ten ból :mad::mad::mad:. Ja zmieniłam serwer i adres i na razie spokój :roll:.[/quote] To też jest sopsób....:p [quote name='Foxowa']Super fotki :loveu: U nas też są :evil_lol:[/quote] Dzięki :) Byłam i widziałam ;) [quote name='gosiaja']głaski dla futer :)[/quote] Dziękuję, zaraz wygłaszczę :lol: A. Quote
AngelsDream Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Naprawdę nie wygląda na swój wiek, serio. Quote
jamnicze Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Szampanek jeszcze nie wypity? Tylko nie zapomnij poczęstować nim jubilata :cool3: Oj, słyszę, że nie tylko mnie chorubsko dorwało :shake: brzydkie wirusy, bęcki im :mad: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='AngelsDream']Naprawdę nie wygląda na swój wiek, serio.[/quote] Dzięki, ale cierpliwości mu brak i robi się "upierdliwy" i jeszcze bardziej uparty.....:shake::cool1: [quote name='jamnicze']Szampanek jeszcze nie wypity? Tylko nie zapomnij poczęstować nim jubilata :cool3: Oj, słyszę, że nie tylko mnie chorubsko dorwało :shake: brzydkie wirusy, bęcki im :mad:[/quote] Nie zapomnę, ale jak go znam, to skrzywi się jak powącha kielonek z zawartością :evil_lol:;) A dopadło mnie jakieś swiństwo i nie chce się odczepić....:diabloti: A. Quote
Angelika_Roser Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :loveu: :Rose:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :loveu: [/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]:Rose:[/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Dziękujemy :lol::loveu: A. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Może trzeba zasięgnąć porady specjalisty, jak te wirusy nie chcą Cię opuścić... pzdr. Quote
Cavy Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cześć, Wam, co u Was słychać? :loveu: :cool3: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Może trzeba zasięgnąć porady specjalisty, jak te wirusy nie chcą Cię opuścić... pzdr.[/quote] ....zobaczymy, ale i tak do czwartku musi być lepiej ;) [quote name='Cavy']Cześć, Wam, co u Was słychać? :loveu: :cool3:[/quote] Hello, a poczytaj sobie trochę :eviltong:;) A. Quote
M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='bianka19']Witamy wieczorkiem :)[/quote] Hello :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Poczytałam trochę ;) i widzę ze humor dopisuje, czyli zdrowiejecie :multi: Miłego poniedziałku [URL="http://img2.imageshack.us/i/g10043.gif/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/9314/g10043.gif[/IMG][/URL] Quote
M&S Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Poczytałam trochę ;) i widzę ze humor dopisuje, czyli zdrowiejecie :multi: Miłego poniedziałku [URL="http://img2.imageshack.us/i/g10043.gif/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/9314/g10043.gif[/IMG][/URL][/quote] Idę jutro do pracy, więc nawet jak nie, to muszę czuć się lepiej....:cool3: Dzięki, ja Wam również zyczę dobrego poniedziałku ;) A. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']....zobaczymy, ale i tak do czwartku musi być lepiej ;) A.[/quote] A co do Twojego stanu zdrowia ma czwartek? Pzdr. Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czesc.. leje i leje cala noc i teraz.. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A u nas ładna, słoneczna jesień... Pzdr. Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aniu zdrówka:lol:, do lekarza marsz!:mad::mad: Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']A co do Twojego stanu zdrowia ma czwartek? Pzdr.[/quote] Oj, Asiu ale mi się wszystko pierdaczy....W czwartek mamy jechać na Węgry, ale okazało się, że muszę na cito wymienić łańcuch rozrządu w samochodzie :diabloti::angryy: i w zalezności od tego ile w serwisie zainkasują, to pojedziemy, albo nie. Zła jestem jak nie wiem co :mad::angryy::mad::angryy: I jeszcze do tego wszystkiego bujam się z zarządem cmentarza o odszkodowanie :diabloti::mad: [quote name='deer_1987']Czesc.. leje i leje cala noc i teraz..[/quote] Cześć, u nas pięknie świeci :p [quote name='Asiaczek']A u nas ładna, słoneczna jesień... Pzdr.[/quote] Taaak :multi::multi: na szczęście [quote name='Mudik']Aniu zdrówka:lol:, do lekarza marsz!:mad::mad:[/quote] Dzięki, mam nadzieje, że bez lekarza sie obejdzie :roll: [quote name='Błyskotka']Doberek :).[/quote] Hello :) A. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Oj, Asiu ale mi się wszystko pierdaczy....W czwartek mamy jechać na Węgry, ale okazało się, że muszę na cito wymienić łańcuch rozrządu w samochodzie :diabloti::angryy: i w zalezności od tego ile w serwisie zainkasują, to pojedziemy, albo nie. Zła jestem jak nie wiem co :mad::angryy::mad::angryy: I jeszcze do tego wszystkiego bujam się z zarządem cmentarza o odszkodowanie :diabloti::mad: A.[/quote] A, to takie buty... Trzymam kciuci, aby wszystko miało swoją (niską!) cenę!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ojojoj to nie ciekawie, oby na wszystko starczyło i wyjazd się udało odbyć!:p Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']A, to takie buty... Trzymam kciuci, aby wszystko miało swoją (niską!) cenę!:lol: Pzdr.[/quote] No takie....a dupki ją przecież przeglądali w lipcu i powinni powiedzieć, że trzeba wymienić :diabloti: [quote name='Mudik']Ojojoj to nie ciekawie, oby na wszystko starczyło i wyjazd się udało odbyć!:p[/quote] Bardzo bym chciała A. Quote
bianka19 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cześć Wam ;) Miłego Dnia Życzę:loveu: Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eh te paski i lancuchy.. wiem cos o tym.. Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Wam ;) Miłego Dnia Życzę:loveu:[/quote] Cześć, dzięki :) [quote name='deer_1987']Eh te paski i lancuchy.. wiem cos o tym..[/quote] Taaa, te serwisy :diabloti: A. Quote
Recommended Posts