M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Agappe']a to wilcze takie charakterne?? myslałam, że mają charakterki zbliżone do samoyedów (w sumie nie mam pojęcia czemu tak myslałam, może dlatego, że gdyby wilczego ufarbować na biało to już niewiele do samoyeda by mu brakowało ;) )[/quote] Owszem charakterne i to bardzo, a Spark jest klasycznym dominantem, więc nie będzie tolerował kolesia, który zadaje się z dziewczyną, która wcześniej zabawiała malutkiego.....:diabloti: Wilcze są ostre, szczególnie w stosunku do psów, a ludzi, których nie lubią, też potrafią "zdyscyplinować" :evil_lol: [quote name='deer_1987']Witanko!! lece sie jeszcze troche przygotowac do przemowienia :D[/quote] Hello i powodzenia :) [quote name='Błyskotka']Doberek :).[/quote] Witam :lol: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']nie zaplanowałam Włocławka :placz: A może będziecie we Wrocławiu ??? Dolcia z MuSankiem zgłoszeni :razz: Miłego dnia :lol: Ja na weekend znikam - wesele :evil_lol:[/quote] Nie we Wrocławiu nas nie będzie....za dużo atrakcji jak na jeden miesiąc :cool3: Dzięki i dobrej zabawy :p A. Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol: Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem..... Fotki będą.....;) A.[/quote] A kto sędziował? A to łobuz z tego Sparka :mad:, a oceny gratuluję :lol: Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='jamnicze']A kto sędziował? A to łobuz z tego Sparka :mad:, a oceny gratuluję :lol:[/quote] Maria Maruskowa, super sędzina i w zasadzie tylko dla tego, że sędziowała zdecydowałam się na wyjazd do Mladej..... No malutki tak czasem ma....:diabloti: A. Quote
Błyskotka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A gdzie następna wystawa w Czechach ? My najprawdopodobniej Brno w przyszłym roku ale tylko na 1 dzień pewnie. Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Błyskotka']A gdzie następna wystawa w Czechach ? My najprawdopodobniej Brno w przyszłym roku ale tylko na 1 dzień pewnie.[/quote] Patrzyłam na listopadwą Pragę, ale nic jeszcze nie zdecydowałam i jeszcze jest chyba krajowa w Brnie..... pomyślimy ;) A. Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam:loveu: Ja jadę do Wrocławia i korci mnie Praga bo Brno odpada. Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 I co mozemyu dzis na zdjecia liczyc? Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='J.G']Witam:loveu: Ja jadę do Wrocławia i korci mnie Praga bo Brno odpada.[/quote] Hello, my do Wrocka nie jedziemy.....a dlaczego Brno odpada? [quote name='deer_1987']I co mozemyu dzis na zdjecia liczyc?[/quote] Zobaczę, czy się wyrobię, bo zakupy muszę zrobić i jeszcze z moją mamą mam parę spraw ;) A. Quote
lolka75 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 co za bandziorek ze Sparka:shake::roll:... a wlasnie jak napisala Agape wyglad wilczego myli z samojedem. Sama mizialabym jak swojego. Przeciez takie same puchatki tylko ze szaroczarne:p Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='lolka75']co za bandziorek ze Sparka:shake::roll:... a wlasnie jak napisala Agape wyglad wilczego myli z samojedem. Sama mizialabym jak swojego. Przeciez takie same puchatki tylko ze szaroczarne:p[/quote] Nie ma sprawy, mizaj ile chcesz :)....malutki będzie szczęśliwy A. Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Brno odpada bo w tym terminie jadę na CAC i CACIB do Serbi. Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='J.G']Brno odpada bo w tym terminie jadę na CAC i CACIB do Serbi.[/quote] Aaaa, to faktycznie nie da się być równocześnie w dówch miejscach..... Niestety nie spotkamy się w niedzielę A. Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Niestety nie spotkamy się w niedzielę A.[/quote] O...:-( szkoda że was nie będzie. Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='J.G']O...:-( szkoda że was nie będzie.[/quote] .....tak wyszło A. Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....tak wyszło A.[/quote] Rozumiem;) Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='deer_1987']a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D[/quote] już byłam ;) [quote name='J.G']Rozumiem;)[/quote] To dobrze.... A. Quote
M&S Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='deer_1987']I co z tymi zdjeciami od Was?[/quote] Będą, tylko trochę cierpliwości :p A. Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czyli nie będzie Cię we Włocławku?:-( Quote
M&S Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Izabela124.']Czyli nie będzie Cię we Włocławku?:-([/quote] Niestety nie :shake:, a będziesz w Warszawie za tydzień? A. Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Niestety nie :shake:, a będziesz w Warszawie za tydzień? A.[/quote]Nie wiem, ale chyba nie Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A my się chyba widzimy na klubowej? :cool3: Quote
M&S Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='jamnicze']A my się chyba widzimy na klubowej? :cool3:[/quote] za 2 tygodnie w Łodzi....:p, a do stolicy nie przyjedziesz :cool3: A. Quote
Recommended Posts