Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']a to wilcze takie charakterne?? myslałam, że mają charakterki zbliżone do samoyedów (w sumie nie mam pojęcia czemu tak myslałam, może dlatego, że gdyby wilczego ufarbować na biało to już niewiele do samoyeda by mu brakowało ;) )[/quote]

Owszem charakterne i to bardzo, a Spark jest klasycznym dominantem, więc nie będzie tolerował kolesia, który zadaje się z dziewczyną, która wcześniej zabawiała malutkiego.....:diabloti:
Wilcze są ostre, szczególnie w stosunku do psów, a ludzi, których nie lubią, też potrafią "zdyscyplinować" :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Witanko!! lece sie jeszcze troche przygotowac do przemowienia :D[/quote]

Hello i powodzenia :)

[quote name='Błyskotka']Doberek :).[/quote]

Witam :lol:

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']nie zaplanowałam Włocławka :placz: A może będziecie we Wrocławiu ???
Dolcia z MuSankiem zgłoszeni :razz:
Miłego dnia :lol: Ja na weekend znikam - wesele :evil_lol:[/quote]

Nie we Wrocławiu nas nie będzie....za dużo atrakcji jak na jeden miesiąc :cool3:

Dzięki i dobrej zabawy :p

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol:

Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko.
Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem.....
Fotki będą.....;)

A.[/quote]

A kto sędziował?

A to łobuz z tego Sparka :mad:, a oceny gratuluję :lol:

Posted

[quote name='jamnicze']A kto sędziował?

A to łobuz z tego Sparka :mad:, a oceny gratuluję :lol:[/quote]

Maria Maruskowa, super sędzina i w zasadzie tylko dla tego, że sędziowała zdecydowałam się na wyjazd do Mladej.....

No malutki tak czasem ma....:diabloti:

A.

Posted

[quote name='Błyskotka']A gdzie następna wystawa w Czechach ?
My najprawdopodobniej Brno w przyszłym roku ale tylko na 1 dzień pewnie.[/quote]

Patrzyłam na listopadwą Pragę, ale nic jeszcze nie zdecydowałam i jeszcze jest chyba krajowa w Brnie.....
pomyślimy ;)

A.

Posted

[quote name='J.G']Witam:loveu:
Ja jadę do Wrocławia i korci mnie Praga bo Brno odpada.[/quote]

Hello, my do Wrocka nie jedziemy.....a dlaczego Brno odpada?

[quote name='deer_1987']I co mozemyu dzis na zdjecia liczyc?[/quote]

Zobaczę, czy się wyrobię, bo zakupy muszę zrobić i jeszcze z moją mamą mam parę spraw ;)

A.

Posted

co za bandziorek ze Sparka:shake::roll:...
a wlasnie jak napisala Agape wyglad wilczego myli z samojedem. Sama mizialabym jak swojego. Przeciez takie same puchatki tylko ze szaroczarne:p

Posted

[quote name='lolka75']co za bandziorek ze Sparka:shake::roll:...
a wlasnie jak napisala Agape wyglad wilczego myli z samojedem. Sama mizialabym jak swojego. Przeciez takie same puchatki tylko ze szaroczarne:p[/quote]

Nie ma sprawy, mizaj ile chcesz :)....malutki będzie szczęśliwy

A.

Posted

[quote name='J.G']Brno odpada bo w tym terminie jadę na CAC i CACIB do Serbi.[/quote]

Aaaa, to faktycznie nie da się być równocześnie w dówch miejscach.....

Niestety nie spotkamy się w niedzielę

A.

Posted

[quote name='deer_1987']a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D[/quote]

już byłam ;)

[quote name='J.G']Rozumiem;)[/quote]

To dobrze....

A.

Posted

[quote name='jamnicze']A my się chyba widzimy na klubowej? :cool3:[/quote]

za 2 tygodnie w Łodzi....:p, a do stolicy nie przyjedziesz :cool3:

A.