M&S Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Błyskotka']Pewnie :eviltong:. Wygląda jak wyciągnięta z Oświęcimia :evil_lol:. Ale przynajmniej dobrze się bawiła :cool3:.[/quote] Zobaczysz, że ładnie wygląda....a zabawa też jest ważna ;) A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']No a macie zdjecia?[/quote] Mamy :cool3: A. Quote
jonQuilla Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]udanego dnia życzę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Mamy :cool3: A.[/quote] no to dawaj :D Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]udanego dnia życzę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dziękujemy :lol: [quote name='deer_1987']no to dawaj :D[/quote] W pracy jestem.....:cool3: [quote name='Błyskotka']Miłego czwartku :).[/quote] Dzięki i wzajemnie :) A. Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Aha no to poczekamy az wrocisz do domu na foty :D Quote
J.G Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dzień dobry:loveu: Miłego dnia i miłej pracy życzę. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']Aha no to poczekamy az wrocisz do domu na foty :D[/quote] jak będe wcześniej to może wstawię ;) [quote name='J.G']Dzień dobry:loveu: Miłego dnia i miłej pracy życzę.[/quote] Hello, dzięki i wzajemnie :cool3: A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']i nie ma...[/quote] Niedawno wróciłam i jestem padnięta..... A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej Również będę we Włocławku. Chętnie bym Cię poznała, ale nie mam pojęcia jak wyglądasz a po psach na pewno nie poznam Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Hej Również będę we Włocławku. Chętnie bym Cię poznała, ale nie mam pojęcia jak wyglądasz a po psach na pewno nie poznam[/quote] Jak będzie padać, to nie jedziemy....po psie poznasz, jedzie tylko Spark ;) i ma nr 524 w galerii są nasze foty, moje i Marysi :) A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja bez względu na pogodę będę;) W takim razie zapamiętam nr, to do zobaczenia:p Na którym ringu będziecie? Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Ja bez względu na pogodę będę;) W takim razie zapamiętam nr, to do zobaczenia:p Na którym ringu będziecie?[/quote] Ring 9 i oczywiście jesteśmy na samym końcu :cool3: A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='bianka19']Heejo wam wieczornie :eviltong:[/quote] Hello, witamy :lol: A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Ring 9 i oczywiście jesteśmy na samym końcu :cool3: A.[/quote]W takim razie na pewno zawitam do was ;) Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Izabela124.']W takim razie na pewno zawitam do was ;)[/quote] Ok., to jesteśmy umówione :) A. Quote
Agappe Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witamy pięknie wszystkich :lol: Nie było nas, ale już jesteśmy.....Byłyśmy w Mladej i nasz kochany Sparkuś, otrzymał ocenę doskonałą, ale chciał zjeść konkurencję :angryy::mad: i P. Sędzina "z bólem serca" nie mogła przyznać nic więcej.....a miał szanse dostać wszystko. Moja ocena sędziny pozostaje bez zmian, a nawet jestem pod jeszcze większym pozytywnym wrażeniem..... Fotki będą.....;) A.[/QUOTE] a to wilcze takie charakterne?? myslałam, że mają charakterki zbliżone do samoyedów (w sumie nie mam pojęcia czemu tak myslałam, może dlatego, że gdyby wilczego ufarbować na biało to już niewiele do samoyeda by mu brakowało ;) ) Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witanko!! lece sie jeszcze troche przygotowac do przemowienia :D Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 nie zaplanowałam Włocławka :placz: A może będziecie we Wrocławiu ??? Dolcia z MuSankiem zgłoszeni :razz: Miłego dnia :lol: Ja na weekend znikam - wesele :evil_lol: Quote
Recommended Posts