M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='jamnicze']I rzutem na taśmę wstawiłam u siebie wilcze z soboty w Chojnicach :razz:[/quote] Super, zaraz lete....:lol::multi: A. Quote
agnethka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ooo... jakie zmiany w avku i bannerku :razz: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='agnethka']ooo... jakie zmiany w avku i bannerku :razz:[/quote] Cześć :) nie stary banerek i avatar, ale kiedyś jakś .....mi usunął i suwaczki też mi usunął :angryy::diabloti:, znalazłam stary i nich znowu spróbuje, to......:mad::mad::mad: A. Quote
agnethka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) nie stary banerek i avatar, ale kiedyś jakś .....mi usunął i suwaczki też mi usunął :angryy::diabloti:, znalazłam stary i nich znowu spróbuje, to......:mad::mad::mad: A.[/quote] a czemu usunął, przecież dobry jest :roll: Quote
Cavy Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witamy się po raz pierwszy :multi: Cudna galeryjka, a bannerek piękny :loveu: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='agnethka']a czemu usunął, przecież dobry jest :roll:[/quote] Powiedziałaby co myślę na temat moderatorów, ale jestem dobrze wychowana ;):evil_lol: i nie będę uzywała wyrazów....:cool3: [quote name='Błyskotka']Witam w słoneczną sobotę :).[/quote] Ja również witam Cię słonecznie :lol: [quote name='Cavy']Witamy się po raz pierwszy :multi: Cudna galeryjka, a bannerek piękny :loveu:[/quote] Miło powitać nowego gościa :lol::lol::multi: Dzięki za miłe słowa, zapraszmy ponownie :p [quote name='bianka19']Heej wam :loveu::loveu:[/quote] Hej, hej :lol: A. Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='andromeda']Dzien dobry z leniwej Wielkopolski :p[/quote] Witaj, Warszawa też leniwa ;):p A. Quote
andromeda Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witaj, Warszawa też leniwa ;):p A.[/quote] To napewno pamietam jak pierwszy raz byłam w Warszawie, i przezyłam szok po tym jak wysiadłam z tramwaju. Fala goracego powietrza z asfaltu az mnie poddusiła :evil_lol: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='andromeda']To napewno pamietam jak pierwszy raz byłam w Warszawie, i przezyłam szok po tym jak wysiadłam z tramwaju. Fala goracego powietrza z asfaltu az mnie poddusiła :evil_lol:[/quote] Jak jest upał, to takich atrakcji jest pod dostatkiem ;), ale dziś upału nie ma, tylko takie miłe ciepłe powietrze.... A. Quote
jamnicze Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A nad morzem zawsze na miły wiaterek można liczyć :) Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='jamnicze']A nad morzem zawsze na miły wiaterek można liczyć :)[/quote] Tak to prawda, morska bryza dla orzeźwienia :lol: A. Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='deer_1987']No brakowalo mi waszego banerka..[/quote] Dzięki :p Mam nadzieję, że już czepiać się nie będą :cool3: A. Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jakie plany na dzis? ja zaraz dalej krolisiowe zdjecia dam :D Quote
M&S Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='deer_1987']Jakie plany na dzis? ja zaraz dalej krolisiowe zdjecia dam :D[/quote] Jeszcze niesprecyzowane ;) na razie kaffę piję :p A. Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jeszcze niesprecyzowane ;) na razie kaffę piję :p A.[/quote] No to milej kawy :loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='deer_1987']No to milej kawy :loveu::loveu:[/quote] Dzięki :lol: A. Quote
M&S Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='agnethka']doberek :razz:[/quote] Hello :p A. Quote
bety Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No i fotek nie znalazłam, znowu się leniłaś koleżanko. :mad::evil_lol: Zmuszasz mnie chyba to spełnienia mojej "groźby". ;):diabloti: Pzdr Quote
Recommended Posts