taxelina Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Miła pogoda :p A.[/quote] Balismy sie ze jak za goraco to sie zwierzaki pochowaja.. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Popieram, ma być ciepło i słonecznie :loveu::loveu: od deszczu jest jesień :mad: A teraz humor z zeszytów: ,, Makbet miał wyrzuty po mordzie" :razz::razz::razz: ,, Strażacy dlatego, że ciągle czuwają to śpią w kalesonach w których mają takie specjalne dzwonki " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Mudik']A u nas było urwanie chmury i burza.[/quote] Wiem, widziałam w TVN24, u nas było podobnie....:diabloti: mam już dość tej idiotycznej pogody.... A. Quote
J.G Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja również mam dość tej pogody:-( Dobranoc kolorowych snów. Quote
M&S Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='J.G']Ja również mam dość tej pogody:-( Dobranoc kolorowych snów.[/quote] Hej, hej dawno Cię nie było...... Dzień dobry pochmurne, niestety :shake: A. Quote
gosiaja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 u mnie jakoś nie ma tych 30 stopni ale to dobrze miłego dzionka życzę Quote
J.G Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej, hej dawno Cię nie było...... Dzień dobry pochmurne, niestety :shake: A.[/quote] To z braku czasu;) U nas teraz pada deszcz. Quote
jonQuilla Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu: a u nas nie pada ale za to jest ponuro i dość chłodno :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='gosiaja']u mnie jakoś nie ma tych 30 stopni ale to dobrze miłego dzionka życzę[/quote] u nas też nie ma upału.... Dzięki i wzajemnie :lol: [quote name='deer_1987']U nas wieje mocno-.... ale jest te 26 :P[/quote] u nas jest ok 20 stopni [quote name='J.G']To z braku czasu;) U nas teraz pada deszcz.[/quote] Wiem, że zarobieni jesteście .... u nas na szczęście nie pada [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a u nas nie pada ale za to jest ponuro i dość chłodno :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hello, u nas podobnie :cool1: A. Quote
taxelina Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 powoli przyszlam powiedziec dobranoc :loveu: Quote
M&S Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='deer_1987']powoli przyszlam powiedziec dobranoc :loveu:[/quote] ...idziesz rano do pracy...? Dzięki i miłych snów :p A. Quote
taxelina Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']...idziesz rano do pracy...? Dzięki i miłych snów :p A.[/quote] Nie ale jestem cos zmeczona po calym tygodniu... a za 2 tyg musze o 4 wstawac.. Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='deer_1987']powoli przyszlam powiedziec dobranoc :loveu:[/quote] Ja tak samo :loveu:. Quote
M&S Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='deer_1987']Nie ale jestem cos zmeczona po calym tygodniu... a za 2 tyg musze o 4 wstawac..[/quote] [quote name='Błyskotka']Ja tak samo :loveu:.[/quote] WIADOMO, PO CAŁYM TYGODNIU pracy.... A. Quote
taxelina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']WIADOMO, PO CAŁYM TYGODNIU pracy.... A.[/quote] I tak mnie dzis czeka jeszcze 10h pracy - w suie 5h bo razem z tz + dojazd 1h w jedna strone... a moze jutro tam podskoczymy? zobaczymy.. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='deer_1987']I tak mnie dzis czeka jeszcze 10h pracy - w suie 5h bo razem z tz + dojazd 1h w jedna strone... a moze jutro tam podskoczymy? zobaczymy..[/quote] no to jest "trochę" czasu :cool3: plus czas na dojazdy....i sumuje się w cały dzień Ale niech będzie miły dzień :p A. Quote
taxelina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']no to jest "trochę" czasu :cool3: plus czas na dojazdy....i sumuje się w cały dzień Ale niech będzie miły dzień :p A.[/quote] Dziekujemy!! dopiero 8:28 a juz duszno i goraco.. o 10 jade do sklepu poszukac pare rzeczy do domu i obok do zoologa moze uda mi sie dokupic kiryski panda a u Was jakie plany? Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='deer_1987']Dziekujemy!! dopiero 8:28 a juz duszno i goraco.. o 10 jade do sklepu poszukac pare rzeczy do domu i obok do zoologa moze uda mi sie dokupic kiryski panda a u Was jakie plany?[/quote] u nas jakieś sprzątanko trzeba zrobić, a Mania przygotowuje się do wyjazdu do Brna ze Sparkiem:evil_lol: A. Quote
taxelina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']u nas jakieś sprzątanko trzeba zrobić, a Mania przygotowuje się do wyjazdu do Brna ze Sparkiem:evil_lol: A.[/quote] No ja zaczelam u nas juz sprzatac troche :P Kiedy wystawa? Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='deer_1987']No ja zaczelam u nas juz sprzatac troche :P Kiedy wystawa?[/quote] Ja piję kafffe z rana ;) Wystawa jutro, a malutki ma 4 konkurentów w klasie + sędzina Czeszka :crazyeye:....Manie mówi, że jedzie "turystycznie" :evil_lol: zobaczymy jak będzie, kiedyś trzeba zacząć w Czechach się pokazać ;) A. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='deer_1987']I kiedys w Szwecji - zapraszamy!!! :D[/quote] Byłoby miło, ale w Skandynawii preferowany jest inny typ wilczego tzw. kees....tak więc tam nie mamy czego szukać :shake: A. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Będziemy trzymać Kciuki, za ten ,, turystyczny" wyjazd. Życzymy połamania ringówki :thumbs:. A konkurencja :evil_lol: zawsze poprawia smaczek wystawy ;););) Bezpiecznej podróży[/quote] Dziękuję bardzo, przydadzą się, oj tak .....a konkurencja masz rację poprawia smaczek, jak Spark będzie chciał ją zjeść...:evil_lol: A. Quote
Recommended Posts