Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Zamierzam kupić ONka. Wypatrzyliśmy sobie z rodzicami fajnego 6 miesięcznego pieska. Jednak nie stanęły mu jeszcze uszy :/ Jest mocnej budowy, a jak czytałam takim psom dłużej się podnoszą.
Hodowczyni mówiła, że już mu stały, ale oklapły znowu. Pani mówiła, że musi dużo biegać i trzeba masować, a wyczytałam jeszcze, że potrzebuje więcej wapnia w diecie. Czy po takich "zabiegach" jest pewność, że staną?

Ps. Ojcowi też późno uszy stanęły, ale suczce z miotu stanęły od razu (już jest nieco lżejszej budowy).

Oto zdjęcia:
[IMG]http://i39.tinypic.com/ojianq.jpg[/IMG]

Proszę o odpowiedź :Help_2::modla:

• 2 months later...
Posted

A ja kupiłem swojego ON'ka właśnie dla tego, że Mu uszy nie stały :)
Wziąłem Go z hodowli jak miał 9 miesięcy bo Pan hodowca powiedział, że jak Go nie weźmiemy to musi Go uśpić bo jest bez wartościowy hodowlanie:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:
Teraz ma 19 miesięcy i jest najpiękniejszym Owczarkiem na świeci, a i uszka dalej nie stoją:loveu: ale to co.

Posted

[quote name='agropak']
Wziąłem Go z hodowli jak miał 9 miesięcy bo Pan hodowca powiedział, że jak Go nie weźmiemy to musi Go uśpić bo jest bez wartościowy hodowlanie:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:
[/QUOTE]

Hodowca??? To było bydlę i rozmnażacz, jeśli tak zamierzał postąpić; a nie żaden prawdziwy hodowca.

• 3 weeks later...