Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dalej bez zmian? :roll: Wznawiamy allegro? Quote
supergoga Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 On jest na allegro cały czas. Czekam na wieści i nic nie wiem. MOże jutro sę wywiem szczegółów. Quote
supergoga Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Brego nadal czeka. Z domku który miał być nic nie wyszło. Do tego Pani Bregusia powiedziała postawiła warunek, że domek ma być w Wielkopolsce,żeby gdyby psu było źle - mogła go odebrać. A jakodjedzie daleko, to nie da rady. Widać, że zależy Państwu na psiaku i szukają dobrego domku, ale ten warunek trochę ograniczył możliwości szukania domu. Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 supergoga napisał(a):Brego nadal czeka. Z domku który miał być nic nie wyszło. Do tego Pani Bregusia powiedziała postawiła warunek, że domek ma być w Wielkopolsce,żeby gdyby psu było źle - mogła go odebrać. A jakodjedzie daleko, to nie da rady. Widać, że zależy Państwu na psiaku i szukają dobrego domku, ale ten warunek trochę ograniczył możliwości szukania domu. Kurczę, trzeba go jeszcze bardziej rozreklamować. ;) Quote
supergoga Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 JUż sama nie wiem jak. Jest w allegro, w necie. Ponieważ kontakt jest do jego Pani, nie wiem czy i kto się kontaktuje. Wiem, że były chętne osoby ale z innych regionów Polski i prawdopodobnie z pwoyższego względu nic z tego nie wyszło. Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Brego czeka na dom w Wielkopolsce. Quote
emilia2280 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Taka mniej wiécej jest moja sucz. Jak Brego. Nie tak zle jak biedny Koko, ale na tyle niedobra co Bregus, gorsza nawet, bo psów wcale nie toleruje. Dobra wiadomosc- przy odpowiednim podejsciu, zlych zachowan mozna uniknác prawie calkowicie. Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Brego gdzie Twój nowy domek? :roll: Quote
nika28 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Brego gdzie Twój nowy domek? :roll: Oto jest pytanie... Quote
Roma143 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Szkoda,że państwo chcecie oddać pieska. wystarczy psa wykastrować a potem pójść z nim na szkolenie PT. To naprawdę rozwiąże wasz problem. Quote
supergoga Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Myśle, że Pani niedokładnie przeczytała pierwszy post. Nikt z nas nie oddaje tego psa, a jego opiekunowie nie uczestniczą w tym portalu. My tylko próbujemy pomóc psu poszukać domu. Więc raczej do nas wpis nie bardzo pasuje. Ponadto z doświadczenia napisze jedno: niestety w wieku 4 lat kastracja nie rozwiąże wszystkich problemów - nie można po zabiegui oczekiwac cudów. A skoro Państwo boją się o małe dziecko, znaczy, że rzeczywiście jest kłopot. Uważam że szukanie dobrego domu dla niego wcześniej, dając czas na jego znalezienie to lepsza opcja niż wywożenie do schroniska czy do lasu - jak czyni sporo innych osób. I dla tych ludzi ważne jest , jaki to będzie dom i gdzie. Quote
supergoga Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Wyglada na to, że Brego nadal szuka domu. A u nas kolejny spanielek, niestety niedowidzi. Ale dokładnie jak to jest oceni wet. Quote
supergoga Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Nauczona dośiadczeniem z Luckim, który własnie siedzi w hotelu - niestety nie będziemy juz jako Fundacja mogli fiirmowac adopcji Brego. Pomożemy szukac domu, owszem, ale już bez naszej umowy. Niestety później wszelkie kłopoty, problemy i koszty - spadają na nas. I niesttey sporo osób pytało, odsyłałam do Pani Brega, ale nie mam żadnego kontaktu w temacie psa. Quote
marta23t Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Goga i dobrze.:diabloti: dlaczego ma fundacja ponosić koszta i jeszcze podejmować decyzje np. co z psem agresywnym, bo właściciele nie mają sumienia np. uśpić i wysyłają psa w świat a on wraca z zawieszką ,,gryzący,, na barki fundacji:shake: byłaś za dobra a ludzie to wykorzystują.:shake: Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Brego pojechał do domu. Mamy już pierwsze wieści. DOm jest odpowiedzialny. Oczywiście Breguś pokazuje charakterek - bo jakżeby inaczej. Ale Państwo mają doświadczenie i są konsekwentni. Nie rozpieszczają, prowadzą spokojnie. Mają jeszcze jednego spaniela, ale jest zupełnie inny niż Breguś. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem było dobrze. Quote
Asia & Ginger Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 supergoga napisał(a):Brego pojechał do domu. Mamy już pierwsze wieści. DOm jest odpowiedzialny. Oczywiście Breguś pokazuje charakterek - bo jakżeby inaczej. Ale Państwo mają doświadczenie i są konsekwentni. Nie rozpieszczają, prowadzą spokojnie. Mają jeszcze jednego spaniela, ale jest zupełnie inny niż Breguś. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem było dobrze. To ja zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki: Domek się znalazł w Wielkopolsce tak? :cool3: Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A wiesz, że nie. Państwo przekonali Panią Bregusia - pojechał dalej, mieszka w Sieciechowie. Nawet nie wiem gdzie to jest Quote
Asia & Ginger Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 supergoga napisał(a):A wiesz, że nie. Państwo przekonali Panią Bregusia - pojechał dalej, mieszka w Sieciechowie. Nawet nie wiem gdzie to jest Jeśli dobrze myślę, to Sieciechów jest aż za Radomiem, koło Puław: Sieciechów, Centrum miasta - Zumi.pl Lokalizator internetowy Quote
Cockermaniaczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :loveu:oby mu sie ulozylo:loveu: Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Zgadza się, to okolice Radomia. Pozostaje tylko nadzieja, że bęzie dobrze. Bo wystarczy nam tych spanielków z problemami. Wszak jeszcze Luxky w hoteliku siedzi. Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Na razie cisza i spokój. Nie ma wieści. Nie wiem, czy to dobra wieść, czy niezbyt. Chyba dobra! Quote
Recommended Posts