Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='aleb']Ja też mam prenumeratę i dostałam Arion.
Być może Arion dostają tylko ci co maja prenumerate? :icon_roc:[/quote]

:stop: Nie! Nie zgadzam się! Ja sobie wykupiłam dopiero od lutego:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

A może dodatki są tylko w miastach z których pochodzi ktoś z redakcji???
Może jest tam ktoś z Bytomia(tak się odmienia?), a nie ma nikogo z Łodzi????

Posted

[quote name='Anakin']Dla tego kto wymyślił takie utrudnienia dla Komy i bellatriks::eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
dzięki za wsparcie :lol:

I w sumie dobrze że nie ja jedna nie mogłam dostać gazety z dodatkiem bo już miałam iść i powiedzieć pare niemiłych słów niewinnemu sprzedawcy :oops:
Wydawało to mi się mało prawdopodobne żeby mnie facet oszukał bo już dość długo u niego kupuję i nigdy mi jeszcze nie sprzedał bez dodatku a jak jakiś był to nawet mogłam sobie wybrać np jaki kolor itp (w innych gazetach :lol:)

Posted

[quote name='Anakin']A może dodatki są tylko w miastach z których pochodzi ktoś z redakcji???
Może jest tam ktoś z Bytomia(tak się odmienia?), a nie ma nikogo z Łodzi????[/quote]

nie,napewno nie ma nikogo z Bytomia w redakcji

Posted

W kiosku gdzie zawsze mam odlozone rowniez nie ma! :motz: Powiedzialam mamie (zawsze ona mi kupuje gdy wychodzi z pracy) zeby mi nie brala na razie. Porozgladam sie po innych kioskach.
Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X
Tez mnie to zdziwilo ze nawet u nich na stronce nie ma info i karmie...

Posted

[quote name='anetta']W kiosku gdzie zawsze mam odlozone rowniez nie ma! :motz: Powiedzialam mamie (zawsze ona mi kupuje gdy wychodzi z pracy) zeby mi nie brala na razie. Porozgladam sie po innych kioskach.
Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X
Tez mnie to zdziwilo ze nawet u nich na stronce nie ma info i karmie...[/quote]

bardzo ciekawe co odpowiedzą!

Posted

[quote name='anetta']Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X[/quote]
napisz koniecznie co odpowiedzą!:mad:
niemożliwe żeby jedni mieli a drudzy nie :roll: