JustynaJK Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 ja na szczęście nie mam takiego problemu i wkurzało mnie jak widziałam już w sklepach nowy nr ,a u mnie w skrzynce było pusto! Quote
bellatriks Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A ja sobie dzisiaj zamówiłam prenumeratę.. od lutego. I zobaczymy jak to będzie:cool2: Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No cóż... byłam dzisiaj w Empiku, patrzyłam w kioskach, i wszędzie są bez prezenciku :( Quote
aleb Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ja też mam prenumeratę i dostałam Arion. Być może Arion dostają tylko ci co maja prenumerate? :icon_roc: Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='aleb']Ja też mam prenumeratę i dostałam Arion. Być może Arion dostają tylko ci co maja prenumerate? :icon_roc:[/quote] :stop: Nie! Nie zgadzam się! Ja sobie wykupiłam dopiero od lutego:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
aleb Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hehe :) ja tylko mowie [B]moze, [/B]więc nie wiadomo... Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hehe.. na to wygląda:eggface: Dla tego kto wymyślił takie utrudnienia dla Komy i bellatriks::eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 nie ja kupiłam w kiosku z dodatkiem Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A może dodatki są tylko w miastach z których pochodzi ktoś z redakcji??? Może jest tam ktoś z Bytomia(tak się odmienia?), a nie ma nikogo z Łodzi???? Quote
Koma Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Anakin']Dla tego kto wymyślił takie utrudnienia dla Komy i bellatriks::eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] dzięki za wsparcie :lol: I w sumie dobrze że nie ja jedna nie mogłam dostać gazety z dodatkiem bo już miałam iść i powiedzieć pare niemiłych słów niewinnemu sprzedawcy :oops: Wydawało to mi się mało prawdopodobne żeby mnie facet oszukał bo już dość długo u niego kupuję i nigdy mi jeszcze nie sprzedał bez dodatku a jak jakiś był to nawet mogłam sobie wybrać np jaki kolor itp (w innych gazetach :lol:) Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 qrcze, wygląda na to, że w Łodzi w ogóle nie ma PP z próbką. Może są w Wawce??? Niech się nam jakiś stoliczanin/jakaś stoliczanka wypowie:great: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Anakin']A może dodatki są tylko w miastach z których pochodzi ktoś z redakcji??? Może jest tam ktoś z Bytomia(tak się odmienia?), a nie ma nikogo z Łodzi????[/quote] nie,napewno nie ma nikogo z Bytomia w redakcji Quote
Koma Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Mnie jeszcze dziwi to że na stronie www Przyjaciela Psa nie ma słowa o dodatku :o Quote
bellatriks Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 rzeczywiście-tam nic nie ma:huh: Czy jakiś Warszawiak nam w końcu pomoże?? Quote
anetta Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 W kiosku gdzie zawsze mam odlozone rowniez nie ma! :motz: Powiedzialam mamie (zawsze ona mi kupuje gdy wychodzi z pracy) zeby mi nie brala na razie. Porozgladam sie po innych kioskach. Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X Tez mnie to zdziwilo ze nawet u nich na stronce nie ma info i karmie... Quote
bellatriks Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 qrcze, strasznie to dziwne:angryy: Quote
JustynaJK Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='anetta']W kiosku gdzie zawsze mam odlozone rowniez nie ma! :motz: Powiedzialam mamie (zawsze ona mi kupuje gdy wychodzi z pracy) zeby mi nie brala na razie. Porozgladam sie po innych kioskach. Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X Tez mnie to zdziwilo ze nawet u nich na stronce nie ma info i karmie...[/quote] bardzo ciekawe co odpowiedzą! Quote
Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='anetta']Wysylam do nich maila, co oni sobie wyobrazaja! :madgo: 0X[/quote] napisz koniecznie co odpowiedzą!:mad: niemożliwe żeby jedni mieli a drudzy nie :roll: Quote
anetta Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Napisze,napisze. Ale jak narazie skrzynka pusta... Quote
bellatriks Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja dzisiaj kupiłam sobie tylko "Mojego Psa"/ PP na wszelki wypadek nie ruszałam Quote
JustynaJK Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 oo to jutro zaraz rewiduję kioski za nowym nr Quote
Recommended Posts