Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z kuponem to swoją drogą, one są bardzo ładne (przynajmniej na zdjęciach), ale na stronie PP był konkurs na rasy, które znajdą się w kalendarzu, który będzie dołączony do grudniowego numeru. Nie wiem czy konkurs już się skończył i jakie rasy wygrały, ale kalendarz na pewno będzie ładny (tzn. wychodzę z założenia, że kalendarze z psami są ładne i już :) )

Posted

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Lenorka- ale chodzi ci o kalendarz z kuponem? Ja kupuję, z boksiami:loveu: z MP też kupię[/COLOR][/quote]

A kalendarz z boksiami był wystawiony na bazarek. Nawet go znalazłam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90721[/URL]
Ale już się skończył :)

Posted

Na bazarku był ten sam kalendarz, który jest na kupon. A na Allegro nie widziałam takich kalendarzy, ale może na Allegro też wystawiają... :razz: A masz linka?

Posted

[quote name='JustynaJK']
jest też dodatek z karmą dla naszych milusińskich[/quote]
W PP! :crazyeye: W "Przyjacielu..." u mnie nie było :placz: tylko w MP :razz:

Ten numer był fajny...bardzo ciekawe tematy! Wreszcie! :multi:

Posted

[COLOR=royalblue]mam pytanie:[/COLOR]

[COLOR=royalblue]mam ten kupon z PP na kalendarz. Kupon wysyła się pocztą..... a pieniądze? jak, gdzie?? przelewem? nie wiem:shake:[/COLOR]

Posted

[quote name='Nerul']Werka mam ten sam problem bo czaje sie na Haszczakowy kalendarzyk... Mi sie wydaje ze przelewem ale niejest to pewne...[/quote]
[COLOR=royalblue]no właśnie... eh.... a tam nic szczegółowo nie pisze :shake: na stronie też nic[/COLOR]

Posted

Wiesz ja sie boje ze jakbym wyslala przelewem to np. pieniadze by przepadły albo pocztą... a chociaz te 27 zł to nie wiele to na ulicy nielezy...

JEST ! Werka znalazlam minimalnym druczkiem napisane co trzeba zrobic :roll: Przelewem na podany numer konta...

Posted

Ja myślę, że jak się wpłaci na konto z konkretnym tytułem wpłaty to pieniądze na pewno nie przepadną! Później dołączyć dowód wpłaty do kuponu i na pewno wyslą kalendarz. Przecież tak samo jest ze sklepikiem internetowym - muszą jakoś ewidencjonować wpłaty!

Ech... Jaka szkoda, że nie mają kalendarzy z argentyńczykami... Zastanawiam się nad dogami niemieckimi, ale to nie to samo... :(

Posted

[quote name='Nerul']Wiesz ja sie boje ze jakbym wyslala przelewem to np. pieniadze by przepadły albo pocztą... a chociaz te 27 zł to nie wiele to na ulicy nielezy...

JEST ! Werka znalazlam minimalnym druczkiem napisane co trzeba zrobic :roll: Przelewem na podany numer konta...[/quote]
[COLOR=royalblue]A gdzie to pisało?? [/COLOR]

[COLOR=royalblue]czyli po kolei:[/COLOR]
[COLOR=royalblue]1.mam wypełnić i wyciąć kupon[/COLOR]
[COLOR=royalblue]2.wysłać kupon do redakcji[/COLOR]
[COLOR=royalblue]3.wpłacić 27 zł na konto[/COLOR]

[COLOR=royalblue]i powinni mi przysłać?[/COLOR]

Posted

No tak - ostatnio PP wprowadził sporo nowości: odpowiedzialne rozmnażanie, przyjaciel po przejściach... Gazecie naprawdę zależy na bezdomnych psach!
To dobrze, że się rozwija także w tym kierunku :)

Posted

I co Ci sie w tym takiego spodobalo? Jest w MP i PP i zaloze sie, ze zaplacila za to i zainicjowala firma produkujaca karme, a nie gazety.
Ewentualnie jakis barter, bo reklama to raczej dla karmy, niz gazety....
Ja tam bym wolala jakies filmy z psami czy innymi zwierzakami, bo niewypalem byla "Opowiesc Wigilijna" :roll: (ktora pewnie zostala, bo za duzo sie naprodukowalo - widzialam ten film tez w innym tytule tego wydawnictwa chyba troche wczesniej).

Posted

[quote name='nefesza']I co Ci sie w tym takiego spodobalo? Jest w MP i PP i zaloze sie, ze zaplacila za to i zainicjowala firma produkujaca karme, a nie gazety.
Ewentualnie jakis barter, bo reklama to raczej dla karmy, niz gazety....
Ja tam bym wolala jakies filmy z psami czy innymi zwierzakami, bo niewypalem byla "Opowiesc Wigilijna" :roll: (ktora pewnie zostala, bo za duzo sie naprodukowalo - widzialam ten film tez w innym tytule tego wydawnictwa chyba troche wczesniej).[/quote]

A ja tam uważam, że liczy sie fakt, że coś jest dodane i nie interesuje mnie kto za to zapłacił. Przecież to nie ma znaczenia.
W każdej gazecie są jakieś dodatki i zazwyczaj płaci za nie firma, która je produkuje. A w PP są fajne naklejki, kalendarze, co jakis czas karma i uważam, ze to miłe, że w ten sposób próbują wyjść na przeciw klientowi ;)

Posted

[quote name='Cyraneczka']W każdej gazecie są jakieś dodatki i zazwyczaj płaci za nie firma, która je produkuje. A w PP są fajne naklejki, kalendarze, co jakis czas karma i uważam, ze to miłe, że w ten sposób próbują wyjść na przeciw klientowi ;)[/quote]

Jeszcze raz powtorze, ze za produkty reklamowe placi firma, ktora sie reklamuje - np probkami karmy. Nie ma co tutaj wychwalac gazety. A "noname" dodatki sa kupowane za grosze i to na tony z Chin. Ale to juz mozna uznac za gest w strone czytelnikow.
Kalendarze - ok. Ale naklejki.... szczerze mowiac nie sadzilam, ze PP za swoich glownych odbiorcow uwaza szkolna mlodziez i stawia sie na polce obok Bravo Girl. (Zreszta na obecnie dostepnych zeszytach raczej nie ma juz miejsca na takie naklejki).
A co z czytelnikami, ktorzy juz dawno nie chodza do szkoly? Juz ciekawszy bylby jakis inny psi gadzet, np kieszonkowy kalendarzyk, zapinka z psem, czy wisiorek do komorki czy cokolwiek takiego. Albo cos dla psa wlasnie... niekoniecznie karma.

Opowiesc Wigilijna faktycznie byla w MP, ale tutaj obie gazety sa wspominane, a podalam to jako przyklad.