Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Popatrzyłam na najnowszy numer i zwracam honor :]
Tak to jest jak się nie patrzy ile reszty ci wydają ;p

A apropo PP to jest już nowy numer? Bo na ich stronie już się takowy pojwił.

Posted

o dobrze, że już jest... dzisiaj sprawdzałam mame jakie zna tytuły gazet o psach :eviltong: bo kiedys jak jej mowilam "kup mi PRZYJACIELA PSA" to przychodziła z MP albo z Psem. Teraz już tak ją nauczyłam, że bez problemu odróżnia gazetki :lol:

Posted

[quote name='Atena']Justys, tylko mi nie mów, ze żałujesz wystawy:eviltong:[/QUOTE]
Nie żałuje, ale gdy trzeba było czekać pół godziny to mogłabym sobie poczytać (mój brat akurat spał na siedzeniach :evil_lol:)

Posted

[quote name='Agama']czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops:[/quote]
jeszcze nie czytałam 9bo jeszcze PP nie mam), ale gratuluję :D
Jak tylko dostanę (a może leży gdzieś w skrzynce...?), to koniecznie przeczytam!:multi:

Posted

[quote name='Agama']czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops:[/QUOTE]
Ale sie złożyło :evil_lol: że kupiłam ten numer :D

Posted

Agama: przeczytałam dzisiaj "Twój" artykuł - super!:multi:

Przeczytałam też ten o genetyce - z chihuahkami. Podsumowując - kilka moich ostatnich lekcji biologii, nic ponadto. A nie, wróć, dowiedziałam się, że krótki włos jest dominujący,a długi recesywny :evil_lol:

Posted

[quote name='grrrond']to bellatriks, z uwagi na to, ze moja biologia się zakonczyla w pierwszej klasie liceum, wpadne kiedyś na ewentualne korepetycje ;)[/quote]
yyy... kiedy ja dopiero skończyłam gimnazjum:lol: