Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Już kilka numerów temu Mój Pies skoczył o te 60 gr.. Quote
gabryska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Popatrzyłam na najnowszy numer i zwracam honor :] Tak to jest jak się nie patrzy ile reszty ci wydają ;p A apropo PP to jest już nowy numer? Bo na ich stronie już się takowy pojwił. Quote
Bewarka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 U mnie wczoraj nie było, ale sprawdze po szkole (bo teraz się w niej znajduje :eviltong:) czy jest. :) Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 PP wychodzi około tydzień później niż MP, na stronie zmiana jest zawsze wcześniej. Sprawdzajcie od przyszłego tygodnia;) Quote
Cambel&Megi Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 W naszym osiedlowym kioseczku już jest :loveu: Jutro trzeba podejść do pani Władzi [kioskarki] i pooglądać PP :cool3: Bo ja rzadko kupuję, u niej jak coś to czytam :evil_lol: Quote
grrrond Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 o dobrze, że już jest... dzisiaj sprawdzałam mame jakie zna tytuły gazet o psach :eviltong: bo kiedys jak jej mowilam "kup mi PRZYJACIELA PSA" to przychodziła z MP albo z Psem. Teraz już tak ją nauczyłam, że bez problemu odróżnia gazetki :lol: Quote
Atena Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja od czasu do czasu zbieram, ale wlazłam na stronę, spodobał mi sie temat o tym rozmnażaniu, poleciałam do sklepu i mam :) Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ja nie kupiłam, bo na wystawie byłam :placz: Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ja czekam na prenumerkę... może w poniedziałek przyjdzie...? ;) Quote
Atena Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Justys, tylko mi nie mów, ze żałujesz wystawy:eviltong: Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Atena']Justys, tylko mi nie mów, ze żałujesz wystawy:eviltong:[/QUOTE] Nie żałuje, ale gdy trzeba było czekać pół godziny to mogłabym sobie poczytać (mój brat akurat spał na siedzeniach :evil_lol:) Quote
BlackSheWolf Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a ja jeszcze PP nie kupilam ;) narazie mam MP i PP jutro kupie :D jaka jest teraz rasa ;> Quote
Bewarka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Już mam...i już przeczytałam (wczoraj, a dziś dokończyłam :D) Quote
Cyraneczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='grrrond']w PP główny landseer :cool3:[/quote] Ostatnio są w PP całkiem ciekawe rasy, których nigdy niebyło. W nastepnym numerze będzie barbet :p Quote
Agama Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops: Quote
bellatriks Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agama']czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops:[/quote] jeszcze nie czytałam 9bo jeszcze PP nie mam), ale gratuluję :D Jak tylko dostanę (a może leży gdzieś w skrzynce...?), to koniecznie przeczytam!:multi: Quote
Bewarka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agama']czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops:[/QUOTE] Ale sie złożyło :evil_lol: że kupiłam ten numer :D Quote
Atena Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No, no, Agama Gratulacje:cool3:. Jeszcze do niego nie doszłam, ale teraz będę czytać z większą ciekawością:razz: Quote
goldenka245 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Agama']czytalyscie w kontrastach shar pei i chinski grzywacz-to moje psiury i ja -chwale sie nieskromnie:oops:[/quote] Ja już mam dawno :D Piękne psiaki!:loveu: Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Agama: przeczytałam dzisiaj "Twój" artykuł - super!:multi: Przeczytałam też ten o genetyce - z chihuahkami. Podsumowując - kilka moich ostatnich lekcji biologii, nic ponadto. A nie, wróć, dowiedziałam się, że krótki włos jest dominujący,a długi recesywny :evil_lol: Quote
grrrond Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to bellatriks, z uwagi na to, ze moja biologia się zakonczyla w pierwszej klasie liceum, wpadne kiedyś na ewentualne korepetycje ;) Quote
bellatriks Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='grrrond']to bellatriks, z uwagi na to, ze moja biologia się zakonczyla w pierwszej klasie liceum, wpadne kiedyś na ewentualne korepetycje ;)[/quote] yyy... kiedy ja dopiero skończyłam gimnazjum:lol: Quote
Recommended Posts