Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie kalendarz w PP? Super :D Ja tam zbieram od numeru bodajże 4 roku... Hmm... Chyba 2005... Tak! I dopiero raz się zetknęłam z kalendarzem. Będzie taki sam? Mam nadzieje że będzie z Tollerkiem... ^^

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bonsai']W MP też będzie kalendarz. Ciekawe który będzie fajniejszy. ;)

"W kalendarzu znajdziesz 12 zdjęć rasowych szczeniąt. Wśród nich są: cocker spaniel angielski, bulterier, yorkshire terrier, rhodesian ridgeback, labrador retriever, welsh corgi cardigan, buldog francuski, beagle, seter irlandzki, kerry blue terrier, foksterier i dog niemiecki (autorzy zdjęć: Celestyna Król - 11, Andrzej Baciński - 1).

Ponadto na łamach kalendarza umieściliśmy porady szkoleniowe Adama Zaremby-Czereyskiego, a także kalendarium wystaw psów i różnych psich imprez.

Zapraszamy do kiosków, numer grudniowy dostępny będzie w sprzedaży od 22 listopada!"

Łeeee.... Nie bedzie ani jednego wyżła. Toż to hańba. :lol:

Jak kupicie PP to powiecie mi jakie są rasy... :>[/QUOTE]
Chociaz jedna rasa, ktora mi odpowiada - bullek :D Chociaz pomysle nad kalendarzem Metamorfozy 2007 :D :D popatrzecie na PWP :)

Posted

Ach, już nie mogę się doczekać prenumerki!:multi:

2 kalendarze - to będzie problem, gdzie je postawić?:shake: Ładniejszy chyba postawię przy łóżku (aktualnie stoi tam kalendarz PP 2006), a brzydszy na biurku:evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Ach, już nie mogę się doczekać prenumerki!:multi:

2 kalendarze - to będzie problem, gdzie je postawić?:shake: Ładniejszy chyba postawię przy łóżku (aktualnie stoi tam kalendarz PP 2006), a brzydszy na biurku:evil_lol:[/quote]

Chyba nie będzie problemu, bo MP doda kalendarz ścienny a PP stojący ;) Tak wynika z opisu :)

W PP widać że jest berneńczyk, pon, bokser, jamniki, chyba husky i jakiś springer, czy seter angielski, resztę ciężko rozszyfrować.

Posted

I Saluki ja widzę... Shar Pei (w tych małych obrazkach) a ten czekoladowy to mi wygląda nawet jak Labrador :P Ale wdaje mi się za szczupły... I jeszcze Amstaffy i Goldenki widzę :)

Posted

[LEFT][quote name='Tollerka']I Saluki ja widzę... Shar Pei (w tych małych obrazkach) a ten czekoladowy to mi wygląda nawet jak Labrador :P Ale wdaje mi się za szczupły... I jeszcze Amstaffy i Goldenki widzę :)[/quote]
To ty jestes jakims jasnowidzem?;)
[/LEFT]

Posted

[B]Kupując grudniowe wydanie miesięcznika "Mój Pies", otrzymasz wyjątkowy prezent - kalendarz ścienny na 2007 rok "Parada szczeniąt".[/B]

MP nie dał kalendarza, tylko każe za niego płacić! Jaki to prezent??

Zobaczymy jutro, czy PP też da taki "prezent", czy jednak kalendarz będzie gratis.

Posted

[LEFT]Na stronie internetowej MP był konkurs w którym można było wygrać kalendarz (ten co dziś jest z MP jako "prezent") i oczywiście wziełam w nim udział, ale nie wiem czy poczekać do wyników czy kupić dziś (już się nie moge doczekać, ale prawdę mówiąc nie sądzę abym wygrała) :razz:
[/LEFT]

Posted

[quote name='Asti']Ciekawe kiedy ja dostanę... Pewnie w poniedziałek... Znowu tak późno... Coraz później dochodzi. Czyżbym mieszkała na takim odludziu? :D[/quote]

Przecież jest strajk poczyt, dziwne, że aleb już dostała :crazyeye:

Guest Kamcia_14
Posted

Ja kupiłam PP. Chyba na gwiazdę od cioci [U]chce roczną prenumaratę PP [/U]