Tollerka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Będzie kalendarz w PP? Super :D Ja tam zbieram od numeru bodajże 4 roku... Hmm... Chyba 2005... Tak! I dopiero raz się zetknęłam z kalendarzem. Będzie taki sam? Mam nadzieje że będzie z Tollerkiem... ^^ Quote
Guciek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Bonsai']W MP też będzie kalendarz. Ciekawe który będzie fajniejszy. ;) "W kalendarzu znajdziesz 12 zdjęć rasowych szczeniąt. Wśród nich są: cocker spaniel angielski, bulterier, yorkshire terrier, rhodesian ridgeback, labrador retriever, welsh corgi cardigan, buldog francuski, beagle, seter irlandzki, kerry blue terrier, foksterier i dog niemiecki (autorzy zdjęć: Celestyna Król - 11, Andrzej Baciński - 1). Ponadto na łamach kalendarza umieściliśmy porady szkoleniowe Adama Zaremby-Czereyskiego, a także kalendarium wystaw psów i różnych psich imprez. Zapraszamy do kiosków, numer grudniowy dostępny będzie w sprzedaży od 22 listopada!" Łeeee.... Nie bedzie ani jednego wyżła. Toż to hańba. :lol: Jak kupicie PP to powiecie mi jakie są rasy... :>[/QUOTE] Chociaz jedna rasa, ktora mi odpowiada - bullek :D Chociaz pomysle nad kalendarzem Metamorfozy 2007 :D :D popatrzecie na PWP :) Quote
bellatriks Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ach, już nie mogę się doczekać prenumerki!:multi: 2 kalendarze - to będzie problem, gdzie je postawić?:shake: Ładniejszy chyba postawię przy łóżku (aktualnie stoi tam kalendarz PP 2006), a brzydszy na biurku:evil_lol: Quote
Cyraneczka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='bellatriks']Ach, już nie mogę się doczekać prenumerki!:multi: 2 kalendarze - to będzie problem, gdzie je postawić?:shake: Ładniejszy chyba postawię przy łóżku (aktualnie stoi tam kalendarz PP 2006), a brzydszy na biurku:evil_lol:[/quote] Chyba nie będzie problemu, bo MP doda kalendarz ścienny a PP stojący ;) Tak wynika z opisu :) W PP widać że jest berneńczyk, pon, bokser, jamniki, chyba husky i jakiś springer, czy seter angielski, resztę ciężko rozszyfrować. Quote
Tollerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 I Saluki ja widzę... Shar Pei (w tych małych obrazkach) a ten czekoladowy to mi wygląda nawet jak Labrador :P Ale wdaje mi się za szczupły... I jeszcze Amstaffy i Goldenki widzę :) Quote
Bewarka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [LEFT][quote name='Tollerka']I Saluki ja widzę... Shar Pei (w tych małych obrazkach) a ten czekoladowy to mi wygląda nawet jak Labrador :P Ale wdaje mi się za szczupły... I jeszcze Amstaffy i Goldenki widzę :)[/quote] To ty jestes jakims jasnowidzem?;) [/LEFT] Quote
Tollerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nie, ale na stronie PP jest reklama z kalendarzem - A ja mam dobry wzrok ;) Chyba ... :D Quote
Guciek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [QUOTE]Amstaffy[/QUOTE] No to ten kalendarz bedzie stal na honorowym miejscu :D :D Quote
Cyraneczka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [B]Kupując grudniowe wydanie miesięcznika "Mój Pies", otrzymasz wyjątkowy prezent - kalendarz ścienny na 2007 rok "Parada szczeniąt".[/B] MP nie dał kalendarza, tylko każe za niego płacić! Jaki to prezent?? Zobaczymy jutro, czy PP też da taki "prezent", czy jednak kalendarz będzie gratis. Quote
Tollerka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ostatnim razem był gratis, i o ile pamiętam nawet cena ta sama :) Quote
Bewarka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [LEFT]Na stronie internetowej MP był konkurs w którym można było wygrać kalendarz (ten co dziś jest z MP jako "prezent") i oczywiście wziełam w nim udział, ale nie wiem czy poczekać do wyników czy kupić dziś (już się nie moge doczekać, ale prawdę mówiąc nie sądzę abym wygrała) :razz: [/LEFT] Quote
Bonsai Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A ktoś wie ile dokładnie kosztuje teraz MP z "prezentem" ? Quote
Cyraneczka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Bonsai']A ktoś wie ile dokładnie kosztuje teraz MP z "prezentem" ?[/quote] 8,50 zł :razz: ale kalendarz fajny. Quote
JustynaJK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 fajny kalendarz,ale fakt,że wyszło dość drogo Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 To jutro kupię oby dwie gazetki. a co mi tam, zaszaleję... :D Quote
aleb Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dziś doszedł do mnie PP :))) Kalendarz jest fajny Jestem ciekawa jaki jest w MP, więc chyba pójdę dziś i kupię :D Quote
Asti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ciekawe kiedy ja dostanę... Pewnie w poniedziałek... Znowu tak późno... Coraz później dochodzi. Czyżbym mieszkała na takim odludziu? :D Quote
Cyraneczka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asti']Ciekawe kiedy ja dostanę... Pewnie w poniedziałek... Znowu tak późno... Coraz później dochodzi. Czyżbym mieszkała na takim odludziu? :D[/quote] Przecież jest strajk poczyt, dziwne, że aleb już dostała :crazyeye: Quote
aleb Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No też się zdziwiałam, że doszło tak szybciutko :) Ale cieszę się :evil_lol: Quote
Guciek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie wszedzie strajkuja, u mnie wczoraj rachunek przyszedł hihi :) Quote
bellatriks Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ecj, jak po raz pierwszy usłyszałam o tym strajku, to pierwsza moje myśl: "O nie! Prenumerata!"..:shake: kurde, ja chce moje pisma! Quote
Tollerka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jak ja mam faajnie :D Ja mam w kiosku "odkładane do teczki" i mogę sobie pójśc tylko że mi się nie chce... No cóż, uroki lenia, trzeba wsta i wyruszyc :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja kupiłam PP. Chyba na gwiazdę od cioci [U]chce roczną prenumaratę PP [/U] Quote
Recommended Posts