Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To musi byc domek jeden z najlepszych bo wiadomo, :loveu: to znow moj tymczas ktory siedzi juz za dlugo :mad: i z takim trudno mi sie rozstawac.
Ciocia IKA & SONIA Pepisia dziekuje za ogloszonka.

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Ale cudna:loveu: i ma fajne ząbki:evil_lol:

Właśnie, właśnie :evil_lol: Ząbki ma rewelacyjne :lol:
I w ogóle jak ona siedzi na tej ostatniej fotce... :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Siedzi sobie u mnie dalej, jest juz po sterylce i operacji oczek i czeka cierpliwie na DS. Zrobila sie bardzo nieposluszna, co znajde jedna dziure przez ktora sie przedostaje do sasiadow i zaslonie to ona sobie druga znajdzie:mad: Moje psy wracaja z ogrodu do domu a to male g...no pobawi sie z moimi i idzie w dluga, dobrze ze tylko przez plot do sasiadow i po okolo pol godzinie wraca :angryy: a ja co 5 minut wychodze na taras i wolam smyka. Widze ja za plotem ale on ma mnie gdzies wraca jak ona uzna to za stosowne.:diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Przed chwila byla rodzinka ogladac Pepisie ale ona jeszcze nie do wydania, :shake:
w miedzyczasie przeziebila sie lub tez zarazila od pozostalych psow bedacych u mnie bo po kolei wszyscy mieli angine, jeden zwierz konczyl a drugi zaczynal, Pepisie trzyma ta angina najdluzej i jeszcze dzis idziemy po kolejny juz 6 zastrzyk. Do wydania Pepisia bedzie dopiero wtedy jak bede pewna ze jest calkiem zdrowa.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Przed chwila byla rodzinka ogladac Pepisie ale ona jeszcze nie do wydania, :shake:
w miedzyczasie przeziebila sie lub tez zarazila od pozostalych psow bedacych u mnie bo po kolei wszyscy mieli angine, jeden zwierz konczyl a drugi zaczynal, Pepisie trzyma ta angina najdluzej i jeszcze dzis idziemy po kolejny juz 6 zastrzyk. Do wydania Pepisia bedzie dopiero wtedy jak bede pewna ze jest calkiem zdrowa.

Ale czy są chętni przyjść do siebie Pepsię i czy będą czekali aż wyzdrowieje?

Posted

Byly trzy telefony o Pepisie ale kazalam dzwonic srodkiem przyszlego tygodnia. Jak im naprawde zalezalo na Pepisi to zadzwonia, a jak nie to znaczy ze nie byli to ci ludzie u ktorych Pepisia powinna znalezsc przystan do konca swojego zycia.

Posted

Pepisia juz w nowym domku w Libiazu. :placz: i choc domek jest wspanialy bo mieszkaja w nim dziadkowie i troje doroslych wnukow, ktorzy zakochali sie w Pepisi wszyscy od razu a ja pojechalam ja tylko pokazac, a oni mi juz jej nie dali, tylko od razu zatrzymali na stale. Pepisia mieszka w domku z duzym ogrodem i spacerki tez ma zapenione. A ja tesknie i nie moge sie skupic.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Pepisia juz w nowym domku w Libiazu. :placz: A ja tesknie i nie moge sie skupic.

Niech Pani pomyśli o plusach tej sytuacji ;) Pepisia wreszcie znalazła domek :loveu::multi:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dopisze jeszcze ze fotki z nowego domku tez beda, moze tylko na fundacyjnego meila ale przyjda. IKA & SONIA jak masz wejscie na fundacyjna poczte to prosze sprawdzaj.

Tak sprawdzam @ fundacyjnego na bieżąco. Jak tylko będą foteczki to wstawię. Super, Pepisia w nowym domku :loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Pepisiu, tesknie za toba malenka, :-( i Megi od kiedy cie nie ma tez smuta, siedzi na parapecie i wypatruje kiedy wrocisz, a Jeje tez jakis nie swoj.
Wiem jednak ze w nowym domku masz dobra opieke i wszyscy cie pokochali, przyjeli za czlonka rodziny i to jedyne pocieszenie dla mnie. :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A ja coś mam :eviltong:

I jeszcze wieści:

Witam.
Zgodnie z obietnicą przesyłam kilka zdjęć Pepisi, którą adoptowaliśmy w lutym.
Pepi na dobre się już zadomowiła w nowym domku. Jest naprawdę przesłodka i
wszyscy za nią przepadają. Na razie przesyłam 3 zdjęcia. Więcej postaram się
umieścić na forum Dogomanii.
Pozdrawiam cała Fundację i wszystkich wolontariuszy.
Teresa z Libiąża.

P.S. myslałam, że z krzesła spadnę jak zobaczyłam poduszeczkę Pepisi w koszyczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Widac ze Pepisia trafila do raju, :multi: Jak rozmawiam z DS to pani nie znajduje slow podziwu dla malutkiej, a ja oczywiscie wiem to wszystko bo u nas w domu tez odczuwamy jej brak. Pepisia jest wyjatkowo slodkim lobuzem.:loveu: