Ada-jeje Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pekinka jest u mamucik do mojego powrotu, jesli im sie uda maja jej zrobic termin na sterylke, i przy okazji zoperowac oczka bo atecortin nie pomaga. Quote
Ada-jeje Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Chociaz ja o tobie nie zapomnialam :shake: Quote
hanek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pekinka znowu szuka szczęścia w Przełomie. Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jutro wraca do mnie, z Trzebini gdzie byla u taty mamucik, bo u niej robila na zlosc. Quote
hanek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A od kiedy to psy są złośliwe? Co robiła, bidulka? Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Koopke na dywan, :mad: co zreszta u mnie tez jej sie zdarzalo jak nie przypilnowalam, ale ja na szczescie nie mam dywanow, a koopke ktora zrobila na lozko tez przezylam. :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No i wrocila niedobra, jak pan oznajmil mogla zostac bo bardzo przytulasna, ale znow mamy to ale, nie moze zostawac sama, zrobila u taty mamucik demolke jak zostala sama :mad: szkoda a ja tez nie mam jak jej nauczyc zostawania samej bo wiadomo u mnie ma towarzyszke i sama nie zostaje, totez do tej pory nic nie zniszczyla.:shake: Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A teraz opatulona w duzy recznik lezy u mnie na kolankach, bo nareszcie zostala wykapana. :lol: W wannie byla bardzo spokojna, tak jakby kapiel nie byla jej obca.:shake: Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 będą nowe fotasy?:loveu: zobaczcie ma swojego klona w Orzechowcach: Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Faktycznie mozna powiedziec ze to ta sama Pepisia co u mnie, tylko ze ta moja chyba dopiero po operacji bedzie miala takie ladne oczka, bo Atecortin nic nie pomogl, a teraz musze jej zrobic termin na sterylke i jak mozna bedzie jej zoperowac oczka przy sterylce to bedzie przy jednej narkozie. Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ada-jeje napisał(a): Faktycznie mozna powiedziec ze to ta sama Pepisia co u mnie, tylko ze ta moja chyba dopiero po operacji bedzie miala takie ladne oczka, bo Atecortin nic nie pomogl, a teraz musze jej zrobic termin na sterylke i jak mozna bedzie jej zoperowac oczka przy sterylce to bedzie przy jednej narkozie. Atecortin to szajs i nie skutkuje Ada oczy można robic przy sterylizacji/kastracji tylko czyszczenia zębów nie-Pikuś miał właśnie dziurę po oku zeszywaną przy kastracji. ona będzie miała też łądne-jak ją drGarncarz zoperuje ale wtedy sterylizacja oddzielnie-on stosuje też kriochirurgię. Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zeby ja mogl dr. Garncarz operowac musialabym ja do Ciebie wyslac, bo dr. Garncarz jest w Warszawie a ja na poludniu Polski. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 A po co Garncarz :roll: Niech on zajmie się bardziej extremalnymi przypadkami. Nasza wet Lucynka robiła już oczka np Zorce i bardzo ładnie wyszły. Pepisie trzeba nauczyć zostawania, bez 2 zdań. Każdy pies musi umieć zostawać, przecież dom gdzie 24 h ktoś jest to jak 100 zł leżące na chodniku :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Sterylizacja i operacja oczek Pepisi dn. 30 grudnia. Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Ada-jeje'] Sterylizacja i operacja oczek Pepisi dn. 30 grudnia. trzymam kciuki-będzie ciężko bo zaraz po zabiegu będzie kolejny stres-sylwester i co za nim idzie wielkie jeden huk Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Oktawia a od czego telewizor i radio. Quote
Korenia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ulaa - zdażają się takie domy :eviltong: Od grudnia wychodzę z taką jedną diablicą na spacery :cool3: Mieszka w domu z ogrodem, gdzie przez 24 godziny ktoś jest, a jeszcze do tego szukali oosoby, która trochę wymęczy sucz, bo strasznie rozrabia :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Korenia ale Pepisia nie rozrabia jest bardzo spokojnym i przytulasna psinka, troche uparta i troche probuje rzadzic ale moje psiury jej na to nie pozwalaja. Dla niej dobry bylby domek z drugim pieskiem, i wtedy jak beda zostawac w dwojke niczego nie zdemoluja, bo u mnie nie ma tego problemu, zostaja w trojke i jest oki. Ona czuje sie chyba zagrozona jak zostaje calkiem sama. Quote
Korenia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ada-jeje napisał(a):Korenia ale Pepisia nie rozrabia jest bardzo spokojnym i przytulasna psinka, troche uparta i troche probuje rzadzic ale moje psiury jej na to nie pozwalaja. Dla niej dobry bylby domek z drugim pieskiem, i wtedy jak beda zostawac w dwojke niczego nie zdemoluja, bo u mnie nie ma tego problemu, zostaja w trojke i jest oki. Ona czuje sie chyba zagrozona jak zostaje calkiem sama. Przepraszam Ada, ale nie czytałam całego wątku :oops: myślałam, że jak mowa o domku, w którym ktoś jest 24h/dobe tą znaczy, że niszczy :oops: Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Krasnal i Olbrzym, Pepisia staje sie nieposluszna, dzis wydostala sie z posesji, male to g...no ze sie gdzies przecisnelo i poszlo sobie na spacerek, na szczescie zna juz swoje obejscie i nie poszla daleko bo do siasiadki na ogrodek i sasiadka ja przyprowadzila, jutro musimy sprawdzic ktoredy sie to, to przesliznelo. Przypuszczamy ze wlasnie tak sie dostala do schroniska bo od wlasciciela poszla sobie w dluga. :mad: Quote
hanek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Kolejne fotki dostałam! Wiem, że to wątek Pepisi ale zwróćcie uwagę na Megunię:crazyeye: Dżejdżej bez zmian;) Quote
Ada-jeje Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Pepisia jedzie teraz na spacerek z synem, zeby nie wypuszczac jej na ogrod, bo nie jestesmy w stanie zabezpieczyc plotu sasiada, a ona przedostaje sie pomiedzy sztachetami :mad: a Megusia po wizycie u fryzjera bardzo wypiekniala.:loveu: Quote
hanek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ruth zrobiła plakat dla Pepisi - ściągajcie i wieszajcie, proszę! http://proanimals.org/posters/poster_122.pdf Quote
Recommended Posts