Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koopke na dywan, :mad: co zreszta u mnie tez jej sie zdarzalo jak nie przypilnowalam, ale ja na szczescie nie mam dywanow, a koopke ktora zrobila na lozko tez przezylam. :evil_lol:

Posted

No i wrocila niedobra, jak pan oznajmil mogla zostac bo bardzo przytulasna, ale znow mamy to ale, nie moze zostawac sama, zrobila u taty mamucik demolke jak zostala sama :mad: szkoda a ja tez nie mam jak jej nauczyc zostawania samej bo wiadomo u mnie ma towarzyszke i sama nie zostaje, totez do tej pory nic nie zniszczyla.:shake:

Posted

Faktycznie mozna powiedziec ze to ta sama Pepisia co u mnie, tylko ze ta moja chyba dopiero po operacji bedzie miala takie ladne oczka, bo Atecortin nic nie pomogl, a teraz musze jej zrobic termin na sterylke i jak mozna bedzie jej zoperowac oczka przy sterylce to bedzie przy jednej narkozie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):

Faktycznie mozna powiedziec ze to ta sama Pepisia co u mnie, tylko ze ta moja chyba dopiero po operacji bedzie miala takie ladne oczka, bo Atecortin nic nie pomogl, a teraz musze jej zrobic termin na sterylke i jak mozna bedzie jej zoperowac oczka przy sterylce to bedzie przy jednej narkozie.

Atecortin to szajs i nie skutkuje Ada

oczy można robic przy sterylizacji/kastracji tylko czyszczenia zębów nie-Pikuś miał właśnie dziurę po oku zeszywaną przy kastracji.
ona będzie miała też łądne-jak ją drGarncarz zoperuje ale wtedy sterylizacja oddzielnie-on stosuje też kriochirurgię.

Posted

A po co Garncarz :roll: Niech on zajmie się bardziej extremalnymi przypadkami. Nasza wet Lucynka robiła już oczka np Zorce i bardzo ładnie wyszły.

Pepisie trzeba nauczyć zostawania, bez 2 zdań. Każdy pies musi umieć zostawać, przecież dom gdzie 24 h ktoś jest to jak 100 zł leżące na chodniku :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']
Sterylizacja i operacja oczek Pepisi dn. 30 grudnia.

trzymam kciuki-będzie ciężko bo zaraz po zabiegu będzie kolejny stres-sylwester i co za nim idzie wielkie jeden huk

Posted

Ulaa - zdażają się takie domy :eviltong: Od grudnia wychodzę z taką jedną diablicą na spacery :cool3: Mieszka w domu z ogrodem, gdzie przez 24 godziny ktoś jest, a jeszcze do tego szukali oosoby, która trochę wymęczy sucz, bo strasznie rozrabia :eviltong:

Posted

Korenia ale Pepisia nie rozrabia jest bardzo spokojnym i przytulasna psinka, troche uparta i troche probuje rzadzic ale moje psiury jej na to nie pozwalaja.
Dla niej dobry bylby domek z drugim pieskiem, i wtedy jak beda zostawac w dwojke niczego nie zdemoluja, bo u mnie nie ma tego problemu, zostaja w trojke i jest oki. Ona czuje sie chyba zagrozona jak zostaje calkiem sama.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Korenia ale Pepisia nie rozrabia jest bardzo spokojnym i przytulasna psinka, troche uparta i troche probuje rzadzic ale moje psiury jej na to nie pozwalaja.
Dla niej dobry bylby domek z drugim pieskiem, i wtedy jak beda zostawac w dwojke niczego nie zdemoluja, bo u mnie nie ma tego problemu, zostaja w trojke i jest oki. Ona czuje sie chyba zagrozona jak zostaje calkiem sama.

Przepraszam Ada, ale nie czytałam całego wątku :oops: myślałam, że jak mowa o domku, w którym ktoś jest 24h/dobe tą znaczy, że niszczy :oops:

Posted

Krasnal i Olbrzym, Pepisia staje sie nieposluszna, dzis wydostala sie z posesji, male to g...no ze sie gdzies przecisnelo i poszlo sobie na spacerek, na szczescie zna juz swoje obejscie i nie poszla daleko bo do siasiadki na ogrodek i sasiadka ja przyprowadzila, jutro musimy sprawdzic ktoredy sie to, to przesliznelo. Przypuszczamy ze wlasnie tak sie dostala do schroniska bo od wlasciciela poszla sobie w dluga. :mad:

Posted

Pepisia jedzie teraz na spacerek z synem, zeby nie wypuszczac jej na ogrod, bo nie jestesmy w stanie zabezpieczyc plotu sasiada, a ona przedostaje sie pomiedzy sztachetami :mad: a Megusia po wizycie u fryzjera bardzo wypiekniala.:loveu: