Ada-jeje Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dla mnie pasuje Pepi od Pekinczyka a ja wolam na nia Pekisia, ale zmienie to teraz na Pepi/sia :loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Rozwydrzyla sie ta mala ksiezniczka, to ze szczeka juz i pilnuje razem z Megi posesji i domu z tym sie moge pogodzic, ale mojego kocurka gonic to juz za wiele. :mad: Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To co dzis zrobila to juz jest szczyt wszystkiego, zaraz wygonie ja spowrotem do schroniska :angryy: wracam do domu i co widze :crazyeye: koope na moim lozku, dobrze ze ja juz w piatek odrobaczylym bo napewno by jeszcze po moim lozku robale chodzily:mad::mad::mad: Caly dom do dyspozycji, parter i pietro a ona sobie lozko wybrala :diabloti: Quote
hanek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Co z oczkami malutkiej? Polepszyło się? Wysłałam jej fotki i tekst do wolontariuszek, będzie miała ogłoszenia w necie. Quote
Ada-jeje Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nie widze jeszcze zadnej poprawy :shake: ale smarujey oczka dopiero dwa dni, to chyba za krotko zeby mowic o poprawie. Quote
hanek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Są już pierwsze ogłoszenia: Pekińczyk / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Młoda suczka mix Pekińczyka szuka domu! / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Super ciesze sie ze sa pierwsze ogloszenia, tylko dlatego ze ona jest u mnie nie mam jak zrobic terminu sterylki bo ja spadam w niedziele i nie bedzie komu opiekowac sie sunka, do tego jeszcze jutro Opole i tydzien z glowy. Nie mam pojecia jak tym razem to rozegrac :shake: :angryy: Oczka tez bez zmian, nie widac zadnej poprawy i jesli by tak zostalo to one musza byc tez operowane przy sterylce. Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie wiem :shake: w najgorszym wypadku do p. Kasi ale to bedzie dla niej horror. Hanek a moze Ty bys dala rade przetrzymac ja od niedzieli do piatku. Zreszta czekam na Jeje ktory ciagle nie wraca bo moze moglaby zostac. Quote
hanek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A gdzie pójdzie Pekinka jak pani pojedzie? Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pekinka w piatek ma miec wizyte, moze akurat cos z tego wyjdzie :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Z Libiaza, ma isc do starszego pana ktory owdowial i chce miec przytulanke, to ladnie brzmi ale zobaczymy. :-o Quote
Ulaa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 a może jemu nie chodzi o pieska :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A moze ja to nie tak przekazalam, :evil_lol: spokojna glowa. :lol: Chyba ja dzis jeszcze wykapie, bo ma jeszcze na sobie troche schroniskowego brudu, a wogole to sie tak rozszczekala ze nawet Megi zaglusza :mad: potworek maly. Wlazi juz tez na parapet i patrzy przez okno tak jak Jeje i Megi, dokladnie wszystko malpuje w tak krotkim czasie. :evil_lol: Quote
hanek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja odpadam, odkąd Beryl się dwa razy rzucił na małą Żabcię (a była u mnie chyba godzinę), wolę nie ryzykować, za dużo nerwów, a rozdzielić nie mam gdzie. Quote
Ulaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Młoda suczka MIX PEKIŃCZYK królewna na kolanka (504932932) - Aukcje internetowe Allegro Quote
hanek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 I kolejne ogłoszenie od wolontariuszek z Żarek: Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Hm, akurat to z błędami. Quote
oktawia6 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ada-jeje-a tam na wsi w Libiażu-jest okulista który zdiagnozuje oczy Pepisi? głupie pytanie-do Warszawy ściąga pół Polski do dr Garncarza co ze sterylizacją? Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Oktawio Libiaz jest oddalony od Chrzanowa zaledwie o kilka km., wstrzymalam sie ze sterylka zeby troche mala nabrala cialka, choc przyznam ze do tej pory pomimo ze dostaje podwojna dawke karmy nie widze zeby sie cos zaokraglila. Podaje tez Atecortin na te oczka dwa razy dziennie ale tez nie widze poprawy, dlatego sterylka i operacja oczek bedzie najprawdopodobniej polaczona jezeli tak zadecyduje wet. I nie bedzie to mialo znaczenia ze mala bedzie juz w DS w dalszym ciagu bedzie pod nasza opieka az do pelnego wyleczenia i niestety ale na koszta fundacji liczac na to ze nowy wlasciciel dolozy grosza do operacji i sterylki. Quote
Ulaa Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 oktawia6 napisał(a):na wsi w Libiażu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oktawia masz już przerąbane u blokersów z Flagówki :mad: Na razie nie zdejmuję allegro, niech powisi jeszcze przez weeend. W razie czego Oktawia napewno ma jakieś pekinki do zaproponowania, gdyby ktoś bardzo chciał ;) Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ula a Ty co robisz na dogo, he :crazyeye: Quote
Ulaa Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Ada-jeje napisał(a):Ula a Ty co robisz na dogo, he :crazyeye: Piję kawę, ale już wychodzę... Będę szybko, już w niedzielę rano raczej i liczę na to, że zobaczę sunie od drzewa a nie gdzieś przepadnie :shake: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Niestety nie zadzwonila :shake: juz corka ktora miala sie umowic na wieczor na wizyte, boje sie tylko ze jak wroci Jeje i nie zaakceptuje jej to ona bedzie przywiazana do drzewa, lub skonsumowana przez niego, skoro nikt jej nie moze dac DT na kilka dni. :placz::-( Quote
Recommended Posts