Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To co dzis zrobila to juz jest szczyt wszystkiego, zaraz wygonie ja spowrotem do schroniska :angryy: wracam do domu i co widze :crazyeye: koope na moim lozku, dobrze ze ja juz w piatek odrobaczylym bo napewno by jeszcze po moim lozku robale chodzily:mad::mad::mad: Caly dom do dyspozycji, parter i pietro a ona sobie lozko wybrala :diabloti:

Posted

Super ciesze sie ze sa pierwsze ogloszenia, tylko dlatego ze ona jest u mnie nie mam jak zrobic terminu sterylki bo ja spadam w niedziele i nie bedzie komu opiekowac sie sunka, do tego jeszcze jutro Opole i tydzien z glowy. Nie mam pojecia jak tym razem to rozegrac :shake: :angryy: Oczka tez bez zmian, nie widac zadnej poprawy i jesli by tak zostalo to one musza byc tez operowane przy sterylce.

Posted

Nie wiem :shake: w najgorszym wypadku do p. Kasi ale to bedzie dla niej horror.
Hanek a moze Ty bys dala rade przetrzymac ja od niedzieli do piatku. Zreszta czekam na Jeje ktory ciagle nie wraca bo moze moglaby zostac.

Posted

A moze ja to nie tak przekazalam, :evil_lol: spokojna glowa. :lol:
Chyba ja dzis jeszcze wykapie, bo ma jeszcze na sobie troche schroniskowego brudu, a wogole to sie tak rozszczekala ze nawet Megi zaglusza :mad: potworek maly. Wlazi juz tez na parapet i patrzy przez okno tak jak Jeje i Megi, dokladnie wszystko malpuje w tak krotkim czasie. :evil_lol:

Posted

Ja odpadam, odkąd Beryl się dwa razy rzucił na małą Żabcię (a była u mnie chyba godzinę), wolę nie ryzykować, za dużo nerwów, a rozdzielić nie mam gdzie.

Posted

Oktawio Libiaz jest oddalony od Chrzanowa zaledwie o kilka km., wstrzymalam sie ze sterylka zeby troche mala nabrala cialka, choc przyznam ze do tej pory pomimo ze dostaje podwojna dawke karmy nie widze zeby sie cos zaokraglila. Podaje tez Atecortin na te oczka dwa razy dziennie ale tez nie widze poprawy, dlatego sterylka i operacja oczek bedzie najprawdopodobniej polaczona jezeli tak zadecyduje wet. I nie bedzie to mialo znaczenia ze mala bedzie juz w DS w dalszym ciagu bedzie pod nasza opieka az do pelnego wyleczenia i niestety ale na koszta fundacji liczac na to ze nowy wlasciciel dolozy grosza do operacji i sterylki.

Posted

oktawia6 napisał(a):
na wsi w Libiażu

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oktawia masz już przerąbane u blokersów z Flagówki :mad:

Na razie nie zdejmuję allegro, niech powisi jeszcze przez weeend. W razie czego Oktawia napewno ma jakieś pekinki do zaproponowania, gdyby ktoś bardzo chciał ;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ula a Ty co robisz na dogo, he :crazyeye:

Piję kawę, ale już wychodzę...
Będę szybko, już w niedzielę rano raczej i liczę na to, że zobaczę sunie od drzewa a nie gdzieś przepadnie :shake:

Posted

Niestety nie zadzwonila :shake: juz corka ktora miala sie umowic na wieczor na wizyte, boje sie tylko ze jak wroci Jeje i nie zaakceptuje jej to ona bedzie przywiazana do drzewa, lub skonsumowana przez niego, skoro nikt jej nie moze dac DT na kilka dni. :placz::-(