Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roxi malina, jeśli chcesz yorka z Wawy to zadzwoń do warszawskiego oddziału ZK. Pani poda Ci namiary na hodowle gdzie aktualnie mają mioty.

[url=http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy.php?oddzial=warszawa]ZK[/url]

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='roxi-malina']Ale nane czy ty naprawde nie rozumiesz że ja już byułam na tej stronie gdzie są tematy o żywieniu i bardo wiele o nich czytałam ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Widocznie nie istnieją odpowiedzi na Twoje pytania... Ja nie wiem, inni jakoś mogą bez zamieszania udzielać się na forum. Zrozumiałabym jakby to forum było młode i nie miałoby wielu potrzebnych wątków, ale tutaj?

Powiedz wprost, że nie chce Ci się czytać tego wszystkiego i chcesz mieć to podane pod nos:cool1: Może w ogóle najlepiej założyć wątek "Wszystkie pytania roxi" i może ktoś o mocnych nerwach będzie dokładnie odpowiadał na Twoje pytania... Mnie nie bawi przenoszenie, co chwilę, rozmowy do innych działów.
Ja jedynie mogę zaproponować opcję szukaj w prawym górnym rogu forum i spis tematów przyklejony na pierwszej stronie Yorków. Jeśli rzeczywiście nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj w odpowiednim dziale! Tam na pewno zagląda więcej osób niż tutaj;)

Posted

Oooo ja zaraz chyba wybuchne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy wy naprawde jesteście tacy nie kumaci :crazyeye:??? Bo ja chyba sie nie wyrażam jasno w takim razie to tak
po pierwsze zmieniłam temat na chwile ponieważ miałam do was bardzo ważne pytanie odnosnie yorka o którym myśle zakupie!
Po drugie to ja przeczytałam juz chyba wszystkie posty o żywieniu i pielegnacji (na str. 4 jest link) i niestety nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanko a posty są tak stare ze nie ma sensu pytać (a jak już zapytałam na jednym takim to i tak nie dostałam odpowiedzi :()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='roxi-malina']Oooo ja zaraz chyba wybuchne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy wy naprawde jesteście tacy nie kumaci :crazyeye:??? Bo ja chyba sie nie wyrażam jasno w takim razie to tak
po pierwsze zmieniłam temat na chwile ponieważ miałam do was bardzo ważne pytanie odnosnie yorka o którym myśle zakupie!
Po drugie to ja przeczytałam juz chyba wszystkie posty o żywieniu i pielegnacji (na str. 4 jest link) i niestety nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanko a posty są tak stare ze nie ma sensu pytać (a jak już zapytałam na jednym takim to i tak nie dostałam odpowiedzi :()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Jak na razie widzę to nie kumata jesteś ty...
Wszyscy ci piszą po kilka razy że to nie jest temat o żywieniu tylko o hodowli i że jeśli nawet tamte wątki są za stare to załóż nowy z twoim pytaniem, ale w dziale żywienie bądź pielęgnacja ( zależy jakie pytanie i odnośnie czego chcesz zadać). To nie jest wątek przeznaczony na takie pytania!!!

Posted

[B]roxi-malina załoz nowy tema chcę wiedziec wszystko o Yorkach od a do z - i moze ktos sie poświęci co do karm [url=http://www.krakvet.pl/zdrowe-szczenieta-malych-c-23_201_202_205_206.html]Psy > Karmy - podział wg rodzaju > Karmy suche > Psy zdrowe > Szczenięta małych ras | KrakVet.pl[/url] a proszę bardzo i ceny i wykazy składników i opinie ludzi wszyskto na tacy :p

[/B]

Posted

[quote name='roxi-malina']Jejku skoro taką wielką łache robicie to nie łaski bez :P !!!!!!!!!!!!!!
Żegnam te wszystkie nie kumate osoby!!!!!!![/quote]
Aleś Ty agresywna :megagrin:
Dziewczyno to Ty jesteś nie kumata !! Milion osób tłumaczy Ci, żebyś założyła nowy wątek to nie dociera :mdleje: No sorry ale na głupotę nie ma rady :cool1:

Posted

Ależ się uśmiałam:eviltong: Naprawdę współczuję dziś hodowcom. To nie jest łatwy chleb - odpowiadać na pytania tych wszystkich szalonych 12-latek:lol:

roxi-malina - jeszcze tego psa nie masz, a już na nim oszczędzasz. Karma Royal za 100 zł starcza na ok. 3 miesiące. Dla ciebie za drogo? A gdzie szczepienia? A leczenie, gdyby piesek zachorował? Trzeba móc wtedy wydać kilkaset, albo i więcej złotych.

Daj sobie spokój. Poczekaj z 15 lat, jak urośniesz i zaczniesz zarabiać to sobie kupisz yorka.

Pozatym, masz już psa, to po co ci drugi? Żeby przypinać kokardki i przebierać. Zlituj ty się dziewczyno nad tymi psami, kup sobie ładną lalkę i [U]baw się dobrze !!![/U]