Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Wystawiac!

Ludzie sie do mnie na maila dobija i pytaja kiedy bedzie:evil_lol:
Postaram się wystawić dziś, ale jak mi się nie uda to przepraszam... Wtedy na pewno będzie jutro!

Posted

no to Mietek juz w nowym domku!!!!!!!!!! :multi:

dzieki bardzo sympatycznym ludziom z FUNDACJI PSI RATOWNICY :loveu: chudziak dojechał dziś do Czestochowy

w drodze byl spokojny, praktycznie caly czas sobie spał :lol:

Zapłacilam dzis za hotelik 100 zł - na moje konto wplynęło z cegiełek 50 zł - dziękuję serdecznie :multi:

W lecznicy mamy jeszcze do zapłacenia 100 zł i jakieś 50 zł poszło na karmę.
Jak coś jeszcze wpłynie to dopiszę ;) Dzięki serdeczne za aukcję :loveu:

Posted

Lulka, cegiełek jak dotąd wylicytowano za 95 zł, więc pewnie jeszcze coś wpłynie :) Do końca aukcji jeszcze tydzień. Jak aukcja się skończy to dam znać. Poproszę wtedy, abyś mi podała nazwiska/nicki wszystkich, którzy wpłacili, żebym mogła im wystawić komentarze, a Furciakowa żeby mogła im wysłać dyplomy-podziękowania :).

Posted

furciaczek napisał(a):
Maciaszku przeslesz mi adresy mailowe na ktore mam to powysylac??
Juz sie boje ale co tam:evil_lol:
Wszystko poprzesyłam po zakończeniu aukcji :). Jakbym zapomniała to krzycz :diabloti:.

Posted

[quote name='Lulka']kochani do dnia dzisiejszego na Mietka wpłynęło 205 zł :multi:
dziekujemy serdecznie :loveu::loveu::loveu:W sumie powinno wpłynąć 225 zł, czyli już niewiele brakuje :multi:.

Furciakowa, zaraz prześlę Ci adresy mailowe wszystkich licytujących, żebyś mogla przesłać dyplomy-cegiełki.

• 2 weeks later...
Posted

Lulka napisał(a):
w sumie mamy na Mietka wplat na 235 zł
dziekujemy serdecznie Maciaszku :loveu::loveu::loveu:
Czyli wpłynęło nawet 10 zł więcej :) :multi:. Cieszę się, że mogłam się przydać.

• 2 months later...