maciaszek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 furciaczek napisał(a):Wystawiac! Ludzie sie do mnie na maila dobija i pytaja kiedy bedzie:evil_lol:Postaram się wystawić dziś, ale jak mi się nie uda to przepraszam... Wtedy na pewno będzie jutro! Quote
furciaczek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 maciaszek napisał(a):Postaram się wystawić dziś, ale jak mi się nie uda to przepraszam... Wtedy na pewno będzie jutro! Jak znowu pomyle lotniska to wpadne Cie ucalowac:loveu::lol: Quote
maciaszek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='furciaczek']Jak znowu pomyle lotniska to wpadne Cie ucalowac:loveu::lol:Pomyl. pomyl :). Oto allegro: CANE CORSO bez pomocy UMRZE... POMÓŻ, kup dyplom (504420399) - Aukcje internetowe Allegro Zmienić coś, dopisać, poprawić? Quote
furciaczek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='maciaszek']Pomyl. pomyl :). Oto allegro: CANE CORSO bez pomocy UMRZE... POMÓŻ, kup dyplom (504420399) - Aukcje internetowe Allegro Zmienić coś, dopisać, poprawić? To juz jest jutro??:evil_lol::loveu: Mi sie podoba:loveu: Quote
Lulka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 dzieki :loveu: moze bedzie transport, czekam na info, czy moglby ktos ewentualnie bybc przy prz:loveu:yjezdzie Miecia do nowego domu? Quote
Lulka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 no to Mietek juz w nowym domku!!!!!!!!!! :multi: dzieki bardzo sympatycznym ludziom z FUNDACJI PSI RATOWNICY :loveu: chudziak dojechał dziś do Czestochowy w drodze byl spokojny, praktycznie caly czas sobie spał :lol: Zapłacilam dzis za hotelik 100 zł - na moje konto wplynęło z cegiełek 50 zł - dziękuję serdecznie :multi: W lecznicy mamy jeszcze do zapłacenia 100 zł i jakieś 50 zł poszło na karmę. Jak coś jeszcze wpłynie to dopiszę ;) Dzięki serdeczne za aukcję :loveu: Quote
maciaszek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Lulka, cegiełek jak dotąd wylicytowano za 95 zł, więc pewnie jeszcze coś wpłynie :) Do końca aukcji jeszcze tydzień. Jak aukcja się skończy to dam znać. Poproszę wtedy, abyś mi podała nazwiska/nicki wszystkich, którzy wpłacili, żebym mogła im wystawić komentarze, a Furciakowa żeby mogła im wysłać dyplomy-podziękowania :). Quote
furciaczek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Maciaszku przeslesz mi adresy mailowe na ktore mam to powysylac?? Juz sie boje ale co tam:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 furciaczek napisał(a):Maciaszku przeslesz mi adresy mailowe na ktore mam to powysylac?? Juz sie boje ale co tam:evil_lol:Wszystko poprzesyłam po zakończeniu aukcji :). Jakbym zapomniała to krzycz :diabloti:. Quote
furciaczek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 maciaszek napisał(a):Wszystko poprzesyłam po zakończeniu aukcji :). Jakbym zapomniała to krzycz :diabloti:. Jak nie zapomne to bede krzyczec:evil_lol: Quote
Lulka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 kochani do dnia dzisiejszego na Mietka wpłynęło 205 zł :multi: dziekujemy serdecznie :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Lulka']kochani do dnia dzisiejszego na Mietka wpłynęło 205 zł :multi: dziekujemy serdecznie :loveu::loveu::loveu:W sumie powinno wpłynąć 225 zł, czyli już niewiele brakuje :multi:. Furciakowa, zaraz prześlę Ci adresy mailowe wszystkich licytujących, żebyś mogla przesłać dyplomy-cegiełki. Quote
maciaszek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Lulka napisał(a):w sumie mamy na Mietka wplat na 235 zł dziekujemy serdecznie Maciaszku :loveu::loveu::loveu:Czyli wpłynęło nawet 10 zł więcej :) :multi:. Cieszę się, że mogłam się przydać. Quote
Lulka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 w sumie mamy na Mietka wplat na 235 zł dziekujemy serdecznie Maciaszku :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A Miecio w nowym domku wyglada tak:loveu: Quote
Recommended Posts