Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoła im. Staszica ul. Nowowiejska - sala Gimnastyczna
Jak jesteś na 10 umowiona, to ja też postaram sie koło 10 byc i z dziewczynami sie w centrum umówię ;)
Ale jak my się tam znajdziemy? :roll:

Posted

[b]Beatko[/b] czyli idziesz malutenkiego koteCka w sobote odebrac :D o 10 z tego co moj mozg zarejestrowal :D to ja z checia sie stawiam pod patykiem musze tylko jeszcze uzgodnic z moja gorsza polowa czy nie ma planow zakupowych ;)
no i z WIELKA checia poznam [b]tajdzi[/b] w realu :D

Posted

[quote name='tajdzi']Szkoła im. Staszica ul. Nowowiejska - sala Gimnastyczna
Jak jesteś na 10 umowiona, to ja też postaram sie koło 10 byc i z dziewczynami sie w centrum umówię ;)
Ale jak my się tam znajdziemy? :roll:[/quote]

[quote name='dbsst'][b]Beatko[/b] czyli idziesz malutenkiego koteCka w sobote odebrac :D o 10 z tego co moj mozg zarejestrowal :D to ja z checia sie stawiam pod patykiem [/quote]

Mnie łatwo bedzie poznać, bo z dwoma "ogonami" przyjadę, taszcząc transporterek dla kotecka. Będę się telepała tramwajem 15 od strony Ochoty. Tylko niech mi ktos powie, w którym miejscu Nowowijskiej to jest?
[b]Tajdzi[/b] weźmiesz aparat, bo [b]Waszka[/b] o zdjęcia się dopominała :D ???
[b]Dbsst[/b] my to się domówimy jutro :P .

Posted

no ba ale zaraz na wejsciu sie umowmy bo potem nie wiem czy sie dogadamy ;) hihihihihihihi [size=1]ja nie moge pic bo na lekach i bede foty robic ;)[/size]

Posted

Beata, miałaś zdjęcie :o I nie chciałaś dać? :o
On jest cudowny, piękny i w ogóle brak mi słów :o
A po lewej to chyba dziewczynka? Przesłodka.
[b]z a z d r o s z c z ę[/b]

Posted

[quote name='dbsst']no ba ale zaraz na wejsciu sie umowmy bo potem nie wiem czy sie dogadamy ;) hihihihihihihi [size=1]ja nie moge pic bo na lekach i bede foty robic ;)[/size][/quote]

:P :P :P Tylko sobie z Wind aparatów z rąk nie wyrywajcie :D

Posted

[quote name='adda']Beata, miałaś zdjęcie :o I nie chciałaś dać? :o
On jest cudowny, piękny i w ogóle brak mi słów :o
A po lewej to chyba dziewczynka? Przesłodka.
[b]z a z d r o s z c z ę[/b][/quote]

Nie miałaś, nie miałaś :evil: .
Ściągnęłam ze strony, zmniejszyłam i zapodałam, żebyście wiedziały że świnia nie jestem. Co Was do soboty mam trzymać!
A w sobotę, prócz kotka pani obiecała dać płytkz jego wcześniejszymi zdjęciami :P

Posted

Beata widac że to chłopak od razu a jaka ma minę :D
Piekny umaszcenie dzikie do granic mozliwości i kawął chłiopa z niego juz nie moge sie doczekac żeby go zobaczyć chociażby na topicu :D

Posted

[quote name='dbsst']i jeszcze plyteczka jak byl maly o nie ja sie rozplyne[/quote]
Ty to pewnie się w piątek już rozpłyniesz, jak zobaczysz naocznie Dymcia, i potem jeszcze w sobotę maluszka...

Posted

nio ja juz nie moge sie doczekac.

mam nadzieje ze on pieszczoch jest i lubi byc noszony na rekach :D

bo ciocia go nosic bedzie i bedzie mu spiewac i bajki opowiadac ;) czy tego chce czy nie ;)

Posted

Noszony to on lubi być, ale jak tylko zechcesz przysiąść na chwilkę, zaraz czmycha z kolan :-? . Jest jeszcze wersja siedzenia na podłodze i machania mu piórkami przed nosem, też to lubi. Poza tym chyba wchodzi w ośłi wiek, bo jakaś taka dziczyzna się z niego robi.
Ale na ten temat to musi mnie Patka uświadomić, czy koty tak jak psy w wieku ok. 8 miesięcy dostają głupawki, tak jak dzieci wchodzące w wiek nastolatków :evilbat: .

Posted

hihihihihihi jak on sie schowa i nie pokaze przez ten czas jak ja bede to sie normalnie wmelduje do jego ulubionej szafy hihihih taka okazja ;)

Posted

[quote name='dbsst']hihihihihihi jak on sie schowa i nie pokaze przez ten czas jak ja bede to sie normalnie wmelduje do jego ulubionej szafy hihihih taka okazja ;)[/quote]
A się dzieci ucieszą, bo to u nich w pokoju :P .

[quote name='adda']No drogie panie, Wy tu gadu gadu, a we wtorek Truskawek lżejszy będzie o jajeczka :o Trochę się boję :roll:[/quote]
Adda, nic nie bój.
U chłopaków to bardziej zabieg kosmetyczny, więc nie powinno byc problemów.
Weź koniecznie od weta kołnierz, bo może sobie Truś ranki wylizywać.
Zostawiasz go na zabieg, czy oddają kota zaraz po?
O której idziesz, będziemy trzymać kciuki.
A z futra go ogolisz, czy będziesz walczyła z kołtunami??

Posted

[quote name='Beata&Poświata']
Adda, nic nie bój.
U chłopaków to bardziej zabieg kosmetyczny, więc nie powinno byc problemów. [/quote] Ale ktoś mi mówił, że rude koty są jakieś wrażliwsze czy cóś :-?
[quote]Zostawiasz go na zabieg, czy oddają kota zaraz po?[/quote] Jadę z Irydziem na zastrzyk i chyba zabiorę kota zaraz po zabiegu, znaczy jak się wybudzi.
[quote]O której idziesz, będziemy trzymać kciuki. [/quote] Pojadę pewnie koło 21 - 22.
[quote]A z futra go ogolisz, czy będziesz walczyła z kołtunami??[/quote] No właśnie nie wiem, czy będę na tyle silna psychicznie, żeby go golić :-?