malawaszka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 noo jakos to przeżyję, ale nie przeżyję braku fotek Twojego nowego kociaka - zamawiam fotecki z zapoznania z Dymkiem 8) Quote
tajdzi Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Szkoła im. Staszica ul. Nowowiejska - sala Gimnastyczna Jak jesteś na 10 umowiona, to ja też postaram sie koło 10 byc i z dziewczynami sie w centrum umówię ;) Ale jak my się tam znajdziemy? :roll: Quote
adda Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] Do soboty - wytrzymasz???[/quote] Do sobotyyyy..... :( Quote
Patka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Beatko do soboty :laola: Juz nie moge sie doczekac :D Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [b]Beatko[/b] czyli idziesz malutenkiego koteCka w sobote odebrac :D o 10 z tego co moj mozg zarejestrowal :D to ja z checia sie stawiam pod patykiem musze tylko jeszcze uzgodnic z moja gorsza polowa czy nie ma planow zakupowych ;) no i z WIELKA checia poznam [b]tajdzi[/b] w realu :D Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No dobra, co Was będę męczyć... [img]http://img185.exs.cx/img185/9668/miotb54lp.jpg[/img] To ten po prawej BAREE Bastet Nights :P :P :P Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 :eek2: :loveu: cuuuuuuuuuudo ale Dymek i tak pikniejszy :D Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='tajdzi']Szkoła im. Staszica ul. Nowowiejska - sala Gimnastyczna Jak jesteś na 10 umowiona, to ja też postaram sie koło 10 byc i z dziewczynami sie w centrum umówię ;) Ale jak my się tam znajdziemy? :roll:[/quote] [quote name='dbsst'][b]Beatko[/b] czyli idziesz malutenkiego koteCka w sobote odebrac :D o 10 z tego co moj mozg zarejestrowal :D to ja z checia sie stawiam pod patykiem [/quote] Mnie łatwo bedzie poznać, bo z dwoma "ogonami" przyjadę, taszcząc transporterek dla kotecka. Będę się telepała tramwajem 15 od strony Ochoty. Tylko niech mi ktos powie, w którym miejscu Nowowijskiej to jest? [b]Tajdzi[/b] weźmiesz aparat, bo [b]Waszka[/b] o zdjęcia się dopominała :D ??? [b]Dbsst[/b] my to się domówimy jutro :P . Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 no ba ale zaraz na wejsciu sie umowmy bo potem nie wiem czy sie dogadamy ;) hihihihihihihi [size=1]ja nie moge pic bo na lekach i bede foty robic ;)[/size] Quote
adda Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 Beata, miałaś zdjęcie :o I nie chciałaś dać? :o On jest cudowny, piękny i w ogóle brak mi słów :o A po lewej to chyba dziewczynka? Przesłodka. [b]z a z d r o s z c z ę[/b] Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='dbsst']no ba ale zaraz na wejsciu sie umowmy bo potem nie wiem czy sie dogadamy ;) hihihihihihihi [size=1]ja nie moge pic bo na lekach i bede foty robic ;)[/size][/quote] :P :P :P Tylko sobie z Wind aparatów z rąk nie wyrywajcie :D Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='adda']Beata, miałaś zdjęcie :o I nie chciałaś dać? :o On jest cudowny, piękny i w ogóle brak mi słów :o A po lewej to chyba dziewczynka? Przesłodka. [b]z a z d r o s z c z ę[/b][/quote] Nie miałaś, nie miałaś :evil: . Ściągnęłam ze strony, zmniejszyłam i zapodałam, żebyście wiedziały że świnia nie jestem. Co Was do soboty mam trzymać! A w sobotę, prócz kotka pani obiecała dać płytkz jego wcześniejszymi zdjęciami :P Quote
Patka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Beata widac że to chłopak od razu a jaka ma minę :D Piekny umaszcenie dzikie do granic mozliwości i kawął chłiopa z niego juz nie moge sie doczekac żeby go zobaczyć chociażby na topicu :D Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 i jeszcze plyteczka jak byl maly o nie ja sie rozplyne Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='dbsst']i jeszcze plyteczka jak byl maly o nie ja sie rozplyne[/quote] Ty to pewnie się w piątek już rozpłyniesz, jak zobaczysz naocznie Dymcia, i potem jeszcze w sobotę maluszka... Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 nio ja juz nie moge sie doczekac. mam nadzieje ze on pieszczoch jest i lubi byc noszony na rekach :D bo ciocia go nosic bedzie i bedzie mu spiewac i bajki opowiadac ;) czy tego chce czy nie ;) Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Noszony to on lubi być, ale jak tylko zechcesz przysiąść na chwilkę, zaraz czmycha z kolan :-? . Jest jeszcze wersja siedzenia na podłodze i machania mu piórkami przed nosem, też to lubi. Poza tym chyba wchodzi w ośłi wiek, bo jakaś taka dziczyzna się z niego robi. Ale na ten temat to musi mnie Patka uświadomić, czy koty tak jak psy w wieku ok. 8 miesięcy dostają głupawki, tak jak dzieci wchodzące w wiek nastolatków :evilbat: . Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 hihihihihihi jak on sie schowa i nie pokaze przez ten czas jak ja bede to sie normalnie wmelduje do jego ulubionej szafy hihihih taka okazja ;) Quote
adda Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 No drogie panie, Wy tu gadu gadu, a we wtorek Truskawek lżejszy będzie o jajeczka :o Trochę się boję :roll: Quote
dbsst Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 hihihihihi bidny Truskawek nie bedzie juz mial sie czym zaczepiac o galozki ;) bedzie dobrze Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='dbsst']hihihihihihi jak on sie schowa i nie pokaze przez ten czas jak ja bede to sie normalnie wmelduje do jego ulubionej szafy hihihih taka okazja ;)[/quote] A się dzieci ucieszą, bo to u nich w pokoju :P . [quote name='adda']No drogie panie, Wy tu gadu gadu, a we wtorek Truskawek lżejszy będzie o jajeczka :o Trochę się boję :roll:[/quote] Adda, nic nie bój. U chłopaków to bardziej zabieg kosmetyczny, więc nie powinno byc problemów. Weź koniecznie od weta kołnierz, bo może sobie Truś ranki wylizywać. Zostawiasz go na zabieg, czy oddają kota zaraz po? O której idziesz, będziemy trzymać kciuki. A z futra go ogolisz, czy będziesz walczyła z kołtunami?? Quote
Poświata Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Acha, on lubi też przesiadywac pod łóżkiem w sypialni. Tam też mam Ci posłanie przygotować?? [size=1]ale najpierw chyba odkurzę?[/size] Quote
adda Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] Adda, nic nie bój. U chłopaków to bardziej zabieg kosmetyczny, więc nie powinno byc problemów. [/quote] Ale ktoś mi mówił, że rude koty są jakieś wrażliwsze czy cóś :-? [quote]Zostawiasz go na zabieg, czy oddają kota zaraz po?[/quote] Jadę z Irydziem na zastrzyk i chyba zabiorę kota zaraz po zabiegu, znaczy jak się wybudzi. [quote]O której idziesz, będziemy trzymać kciuki. [/quote] Pojadę pewnie koło 21 - 22. [quote]A z futra go ogolisz, czy będziesz walczyła z kołtunami??[/quote] No właśnie nie wiem, czy będę na tyle silna psychicznie, żeby go golić :-? Quote
Recommended Posts