teresz10 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dorcass prosze nie wznawiaj na razie allegro - jutro pies jest umówiony na odbiór przed 14. Są wielkie szanse ze z Nowym Rokiem zacznie nowe życie. Quote
teresz10 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Pojechał...jest w drodze teraz. Wszystkim ktorzy tu zajrzą życzę w Nowym Roku... zdrowia, kreatywności i dużo siły no i wszystkiego o czym tylko Wam sie zamarzy. Quote
danka1234 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 teresz10 napisał(a):Pojechał...jest w drodze teraz. cudownie,wreszcie sie robaczek doczekał :multi::multi::multi::multi::multi: to czekamy na wiesci z nowego domku Janusia.:lol: Cioteczki i ja przesyłam Wam wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok:loveu: Quote
szczecinianka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jakiś czas tu nie zaglądałam, a tu takie dobre wiadomości! :D Jak jamnior zaklimatyzował się w nowym domu? Quote
teresz10 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Pożyczyłam kaganiec na transport bo trochę się bałam że w stresie może udziabać, ale juz w drodze mu zdjęli bo nie wykazywał żadnej agresji. Teraz czekam na kaganiec i na wiesci. Myśle ze wszystko powinno byc ok - w tym domku nie miało byc innych zwierzat ani dzieci. A pani powiedziała że lubi okrąglutkie jamniki - a do okrąglutkiego mu dużo brakowało... wiec pewnie póki co odsypia i odjada. Quote
Ola164 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oby wszystko się dobrze ułożyło... A zbyt okrąglutki nie powinien być... Quote
kuzlik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 i jak?ciesze sie ze trafil do domku,bo troche mnie tak zwane sumienie ruszalo,ze mogl byc u mnie a nie jest.ale dobrze ze mu sie powiodlo i mam nadzieje ze bedzie miala duzo trawki i bedzie mogl duzoooo biegac bo to lubi.... Quote
teresz10 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Miło mi i ciepło na sercu powiadomić wszem i wobec ze Januś - obecnie nazywa się ... Bigos. Spi ze swoją pańcią na podusi, Jego pani powiedziała o nim : wdzięczny,kochany i kochający, radosny pieszczoch , podszczypuje ją i zaczepia do zabawy i pieszczot. Imię swe zawdzięcza potrawie ktorą skonsumował był w bardzo dużej ilości na początek swego pobytu... teraz podobno już wygląda lepiej i...zaczyna przebierać w jedzonku. Ryżyk w ząbki kole... Zdjęcia wkrótce. Quote
Ola164 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ma domek nasz Bigosik :loveu: Czekam an foty ;) Quote
szczecinianka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Aaaaaa, fantastycznie! :) No to teraz pora na ratowanie kolejnych psich istnień! Quote
teresz10 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b12fe49f1c69869.html]Kopia Obraz 062.jpg | teresz10 | Fotki, Zdj Quote
teresz10 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 wstawiam zdjęcia - ale moi mają ubaw !!! wstawiam bezskutecznie - na razie - ale się uczę ku uciesze domowych gapiów !!! Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zalozylam strone o jamnisiach i mixach co szukaja domow, mamy dzial "w nowym domu" i jest prosba do kazdego kto adoptowal jamnisia z dogo o napisanie ktotkiej histori jak jamnis trafil do Was, zebysmy to mogli dodac na strone. z gory dziekuje bardzo o to link: Jamniki i ich mixy szukaja swoich domow Quote
wieso Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 to dobrze ze ma i niech ma na zawsze :multi: pozdrowionko Wiesia Quote
Recommended Posts