Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teresz10 napisał(a):
Pojechał...jest w drodze teraz.

cudownie,wreszcie sie robaczek doczekał :multi::multi::multi::multi::multi:
to czekamy na wiesci z nowego domku Janusia.:lol:
Cioteczki i ja przesyłam Wam wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok:loveu:

Posted

Pożyczyłam kaganiec na transport bo trochę się bałam że w stresie może udziabać, ale juz w drodze mu zdjęli bo nie wykazywał żadnej agresji. Teraz czekam na kaganiec i na wiesci. Myśle ze wszystko powinno byc ok - w tym domku nie miało byc innych zwierzat ani dzieci. A pani powiedziała że lubi okrąglutkie jamniki - a do okrąglutkiego mu dużo brakowało... wiec pewnie póki co odsypia i odjada.

Posted

i jak?ciesze sie ze trafil do domku,bo troche mnie tak zwane sumienie ruszalo,ze mogl byc u mnie a nie jest.ale dobrze ze mu sie powiodlo i mam nadzieje ze bedzie miala duzo trawki i bedzie mogl duzoooo biegac bo to lubi....

Posted

Miło mi i ciepło na sercu powiadomić wszem i wobec ze Januś - obecnie nazywa się ... Bigos. Spi ze swoją pańcią na podusi, Jego pani powiedziała o nim : wdzięczny,kochany i kochający, radosny pieszczoch , podszczypuje ją i zaczepia do zabawy i pieszczot. Imię swe zawdzięcza potrawie ktorą skonsumował był w bardzo dużej ilości na początek swego pobytu... teraz podobno już wygląda lepiej i...zaczyna przebierać w jedzonku. Ryżyk w ząbki kole... Zdjęcia wkrótce.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...