Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie cisza... ale moze cos sie uklei na lokalnym rynku, puściłam wici wsrod znajomych , ktorzy mieli jamniki. czesto nie chcą sie przelamac, bo ten ich byl jedynym... wiec poprosiłam chocby o kąt na tymczas i czekam na odpowiedz.

Posted

kuzlik napisał(a):
powiedz teresz 10 jak zachowuje sie pies w stosunku do innych psow?

witam,widzę że teresz juz nie ma,może zadzwoń do niej jesli chcesz wiecej sie dowiedzieć.Jej telefon jest podany na 1 stronie;)

Posted

Witam
Widziałam tego pieska 3 razy , za każdym razem jego zachowanie było takie samo, wiec mysle ze moge napisac ze:
-Pies jest obojętny wobec innych psów,raczej wycofany -tzn. gdy inne psy pchają się do kraty, on niekoniecznie. W jego zachowaniu wobec innych psów i ludzi jest spokój. Myślę ze miał duży kontakt z ludzmi i innymi zwierzetami, nie jest to dla niego zadnym stresem czy czyms niezwykłym.
-Pracownicy schroniska go oceniają jako psa łagodnego,nie wchodzacego w konflikty z innymi psami. Spośród kilkuset psów ze schroniska zostało wytypowanych kilkanascie do akcji adopcyjnej. On był wśród nich jako ten "pewniak" , ze względu na charakter , no i jamnik... - ale poszedł do domku młodszy, jamnikowaty roczniak...

Posted

dorcass napisał(a):
hey jesli nie ma allegro to moge mu jutro zrobic,z tym ze ja tylko takie zwykle, bo innego nie potrafie:)

no jasne zrób jakie umiesz:lol: na 7 dni,jak nie bedzie odzewu to sie zrobi drugie,dziekuje ;)