KrystynaS Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zdrowa :multi: :multi:. Już zdrowa Ale Kora na tych zdjęciach jakaś taka ciemniejsza mi się wydaje. Myślałam, że ona jest ruda a tu wygląda jak czekoladka mleczna. Może to sprawa światła w pomieszczeniu. A mordka to taka poczciwa u niej. Jest tam gdzie była???? Quote
Fiks Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 iwop napisał(a):.... Ma prawie rok...... Iwop a w pierwszym poscie napisalas ze Korunia ma 2 latka. To ile moze miec naprawde? Sliczna mordka :loveu: Quote
iwop Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Myślałyśmy z Jola, że może miec dwa lata, a wet powiedział, że nie ma więcej niz rok...:oops: Jak znalazłam Misia to myslałam, że to starszy pies, a on nie ma więcej niz 10 miesięcy... W okreslaniu wieku to ja mocna nie jestem:oops: Quote
Fiks Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Allegro dla Koruni: Kora - roczny, śliczny kudłaczek! Szuka domu! (540803701) - Aukcje internetowe Allegro Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Fiks twoje allegro podziałało :loveu: Kto sprawdzi domek dla Kory w Kielcach ?:cool3: Quote
Fiks Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 iwop napisał(a):Fiks twoje allegro podziałało :loveu: Kto sprawdzi domek dla Kory w Kielcach ?:cool3: ..................................................:mdleje: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 się do wątku dopisuje, jutro poczytam ;) Quote
KrystynaS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kora ma Domek stały :crazyeye: :crazyeye: w Kielcach????:mdleje: HURRRA :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Iwop to prawda???? O Matko kochana!!!!!! Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Krystyno , jeszcze nie wiadomo...:oops: najpierw wizyta a potem przszła pani przyjedzie do Ostrowca zobaczyc Korę... A jak jej się nie spodoba...?:shake: Quote
ewelinka_m Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 iwop napisał(a):Krystyno , jeszcze nie wiadomo...:oops: najpierw wizyta a potem przszła pani przyjedzie do Ostrowca zobaczyc Korę... A jak jej się nie spodoba...?:shake: prosze bez takich tutaj :mad: jeśli tylko wszystko będzie ok, to nie ma możliwości, żeby Kora się nie podobała, w niej nie da się nie zakochać :oops: Quote
KrystynaS Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='iwop']Krystyno , jeszcze nie wiadomo...:oops: Aha . Mam nadzieję, że się nie wyrwałam przed orkiestrę Wiecie dziś widziałam na ulicy pana z psem - xero Kory. Aż przystanęłam. Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tak po rozmowie telefonicznej moge powiedzieć, że Pani mi się bardzo podoba :eviltong: aczkolwiek kciuki w okolicach godz 17 są jak najbardziej wskazane! Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='iwop']Ewelinka o 17? ale kiedy?:oops: aa nie napisałam wiedziałam, że gorączka mi nie służy :evil_lol::evil_lol: jutro :cool1: Quote
iwop Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Ewelinka, nie przejmuj się... ja też nie jestem w formie...:shake: Bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
kika22 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tak kciuki beda bardzo potrzebne:loveu: Ja mysle, ze Kora nie moze sie nie spodobac:eviltong: Przeciez to sliczny, kudlaty psi towarzysz:lol: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 po wyjściu nawet zadzwonię do Ciebie Iwop :eviltong: coby streścić wszystko na gorąco ;) Jutro razem ze mną wybiera się Kika, druga osoba czasem zwróci uwagę na to na co nie zwróci ta pierwsza :evil_lol: także nic nie umknie naszej uwadze :eviltong: Quote
Fiks Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ewelinka_m napisał(a):..... kciuki w okolicach godz 17 są jak najbardziej wskazane! Trzymamy, trzymamy! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 i już jesteśmy po ;) Pani zrobiła na nas baardzo pozytywne wrażenie, Pani jest bardzo odpowiedzialna, świadoma, że pies może czasem niszczyć, rozrabiać itd. Mimo, że nigdy z różnych względów psiaka nie miała, to przygotowała się na bardzo wiele i intensywnie dokształca się w psich tematach czytając na internecie różne artykuły ;) Pani jest jak najbardziej za sterylizacją, a my dałyśmy namiary na darmowe talony na zabieg, gdyby się ich nie udało zdobyć obiecałyśmy pomóc w wyciachaniu suni ;) Na wakacje sunia będzie jeździła razem ze swoją Panią, mieszka sama w dość dużym mieszkaniu, a nieopodal bardzo ładne tereny spacerowe są! Generalnie jesteśmy jak najbardziej na tak w stosunku do tego domku, a nasze odczucia do Pani są bardzo pozytywne, Pani jest otwarta kontaktowa i psiolubna. ze swojej strony obiecałyśmy również pomoc w ewentualnych problemach. Quote
iwop Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ewelinka m :loveu::loveu::loveu: Dziękuję bardzo! Teraz wszystko zalezy od pani... Czy Kora na zywo jej się spodoba...:oops: pani ma przyjechac do Ostrowca w piątek :) Quote
Recommended Posts