Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, moja najsłodsza psinko. Co te ciotki Cię nie odwiedzają:shake:? Naprawdę nie rozumię ona jest psem doskonałym. Dlaczego tyle czasu nie ma swojego domu. Na ogłoszeniach cisza...:-(:-(:-(

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pikęna z niej suka i o miłym charakterze. A swojego sosbistego ludzia nie ma :shake: Może ją nie tak ogłaszamy? Może tekst jest nie taki? :cool3:

Pomyślcie coś ciotki :cool3:

Posted

gagata napisał(a):
Może po świętach coś się ruszy...jak już ludzie zeżrą te pierogi, makowce i inne duperele....:diabloti:

I wylądują w szpitalu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

My tu wszyscy się zbieramy
Pipamy, hopamy i domku szukamy.
Ktoś tam ogłoszenia Pipnie
Inny rymem sobie sypnie.
Jeden cel maja goście tego wątku,
aby Pipi zaczęła życie od początku.

Posted

Erazm kciuki trzymać każe,
pewnie w piątek coś przekaże!
I świętować będą ciotki
Super domek dla ślicznotki! ;)

Rymy mocno częstochowskie ale ... kciuki mocno zaciskam więc znawcy literatury może mi wybaczą! ;)

Posted

Pipi, narobiło się obserwatorów. Która sunia ma jeszcze podobny temperament do Pipi? Chodzi o stosunek do dzieci, kotów? Może któraś przy okazji też znajdzie dom

Posted

[quote name='Saphira']Przepraszam, że nie wspieram, ale znowu choruje na głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co w tym dziwnego? Jak ktoś z obecnych tutaj (również i ja) ma głókę w porządku*) niech rzuci kamieniem.

*) w porządku - w mniemaniu "jedyniesłusznych" zdrowych obywateli, uważąjących że pomaganie psom a nie dzieciom to choroba. Zwykle na argument typu "a dzieci głodne chodzą" zadaję pytanie "to kiedy jedziesz do Gwatemali i RPA przyjdę pomachać chusteczką"

Posted

gagata napisał(a):
Isadora :loveu: Ja tez chcę machać chusteczką!!!:lol:

Ja ciebie już dawno zaliczyłam do grupy nawiedzonych i machających chusteczką tym "normalnym jadącym na pomoc dzieciom"