Daria_13 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jutro będziesz miał maluszku od ciotki ogłoszonka . Quote
BoUnTy Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witam Pwnie wielu z Was kojarzy wątek bytomskiego zaginionego Krecika... Pani, której Krecik zaginął bardzo intensuywnie go szuka, oglasza - niestety ludzie widzą Krecika wszedzie, gdzie tylko widza biegającego psa - tak było i tym razem... Zgloszenie, że Krecik biega po dworcu w Bytomiu, Pani przyejeżdża na miejsce i co się okazuje? 'Krecik' okazuje się być slicznym, owczarkopodobnym szczylkiem... Bardzo padał snieg, była zwierucha, miała go zostawić? NIe, to by było wbrew jej sumieniu - wzięła go do siebie i zaopieowała... Maluch jest żywiołowym i ślicznym psiakiem, PILNIE POTRZEBNY DOM I OGŁOSZENIA! KTO POMOŻE? Ja nie wyrabiam czasowo :placz: NAMIARY NA ogłoszenia: ALA Kontakt: 514095762 [email protected] Pozdrawiam Quote
haarfa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 przesyłam linka do zdjec małego figusia-fikusia ;P rozbrykany mały wariat screeny.pl - 4575 Quote
jusstyna85 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Posty pomieszały sie kompletnie... Quote
BoUnTy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='haarfa']przesyłam linka do zdjec małego figusia-fikusia ;P rozbrykany mały wariat screeny.pl - 4575 oooo.... a to mnie teraz zaskoczyłaś xD I się nie przyznałaś, że jesteś na dogo - no wiesz co! :mad: :evil_lol: Podrzucam maluszka o 4 nad ranem ;P Napisze jutro do modki, żeby zrobiła porządek z tym postem niereformowalnym ;) Dziekuje Dariu za chęć pomocy w ogłoszeniach - byłabym wdzięczna, bo ja już nie wyrabiam... Quote
Daria_13 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Tutaj piesek ma ogłoszonka: Animalia e-zwierzak petworld Adopcja psa.pl pineska.pl ( proszę zatwierdzić ogłoszenie w emailu) To na razie tylko tyle, później zrobię więcej Quote
BoUnTy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wystawiłam psiakowi allegro ;) :cool3: Doszlam do wniosku, ze musze sie z Wami podzielic moimi spostrzeżeniami! Pobawimy się w małą zabawę... Popatrzcie na malucha: Wiecie jak maluch przypuszczalnie mógłby wyglądać za parę lat? :razz: ...a ja wiem - sami poaptrzcie xD [SIZE="1"](zwróćcie uwage na date - 2006) ... teraz 'to coś' wyglada tak: ... maluch tez bedzie taki zarośniety, bo już widac, że bójny - a 2 powyższe zdjecia przedstawiają moja prywatną sunie jak była malutki i robione przed chwilką :evil_lol: Kropka w kropke xD Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 To teraz już wiadomo dlaczego tak Ci zapadła w serducho :) Quote
haarfa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 heh ;] no to ja juz tez teraz wiem jak bedzie wyglądać :P:razz: mam nadzIeje ze znajdzie dobry dom... Quote
haarfa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 od czwartku figuś-fikuś w gazecie.... zobaczymy czy maleństwo jest mednialne :p Quote
BoUnTy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A mi usuneli allegro z powodu napisanie, że przed zalicytowaniem mają dzwonić :/ Wystawiłam jeszcze raz :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 BoUnTy napisał(a):A mi usuneli allegro z powodu napisanie, że przed zalicytowaniem mają dzwonić :/ Wystawiłam jeszcze raz :evil_lol: nie wolno tak pisać...nigdy już tak nie pisz,bo zawieszą Ci konto Quote
BoUnTy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):nie wolno tak pisać...nigdy już tak nie pisz,bo zawieszą Ci konto Ale ja wszedzie mam tak napisane i niegdy się nie czepiali! A juz upomnienia różnorakie dostalam 7 razy i jeszcze nie zablokowali... Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 BoUnTy napisał(a):Ale ja wszedzie mam tak napisane i niegdy się nie czepiali! A juz upomnienia różnorakie dostalam 7 razy i jeszcze nie zablokowali... Aż bęzie 8 i pożegnasz sie z kontem... Quote
BoUnTy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):Aż bęzie 8 i pożegnasz sie z kontem... To założe nowe, też mi problem... Quote
haarfa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 nikt nie chce fikusia......? halo ma czas do świąt :( juz niewiele zostało ;( potem schronisko...? :shake::placz: Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 BoUnTy napisał(a):To założe nowe, też mi problem... Słabo sie znasz na tym-nie założysz nowego,bo od razu zablokują po numerze IP Quote
BoUnTy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Słabo sie znasz na tym-nie założysz nowego,bo od razu zablokują po numerze IP Niektóre sieci mają zmienne IP ;P Quote
Daria_13 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Podnoszę... kto może zrobić ładny tekst + dane do ogłoszeń i porobię mu więcej ogłoszeń. O tekst napiszcie do Majgi albo Anetek100 one robią ładne teksty;) Quote
BoUnTy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziwi mnie, ze tak ładny pies jeszcze domku nie znalazł... Quote
haarfa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 myśle że to kwestia czasu...mam nadzieje Quote
Daria_13 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 U mnie niestety cisza:shake::-( Quote
Recommended Posts