Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie denerwuj.
Rzeczywiście sporo tych podejrzanych niejasności ale każdy dom trzeba sprawdzić. Złe wnioski można niesłusznie wysnuć na podstawie rozmowy.

Posted

[quote name='Sasza']no, wiesz, bylam juz z Orpha na wspolnej wizycie w cudnym domku Kornelisza:), ale to byl przyklad rodziny idealnej (btw. mam nowe fotki Kornela - i dzis je wstawie)
A w ty przypadku an pewno musialabym spisac sobie wszystkie sprawy, o ktore nalezy umiejetnie wypytac/ sprawdzic; a jesli bedzie ktos doswiadczony to chetnie potowarzysze[/quote]

z Warki jest Justa74

Byla ostatnio na dogo 11 stycznia..moze przez te ferie bywa rzadziej ? hmmm moze w jej postach znajdziecie jakis kontakt do niej

Posted

Może zaczną dzwonić bo szczęśliwy (już) Frankowski ma 3 obserwatorów. Mam wrażenie, że i Baraczek zaraz spod opiekuńczych rąk SBD wybędzie.

Zmieniać Franiowe Allegro na Baraczka czy zostawić, przedłużać i będziemy odsyłać chętnych?

Posted

oj, dziewczyy, nie wiem, zmieniac allegro? jak ma franek obserwatorów, to moż elepiej już niech będzie franiowe?
wczoraj zoska zezarła kość i wymudszalam na niej wymioty, po czym miała biegunke, apotem się kapalam i poszlam spac....
napisze do justy, zobaczymy. na razie jest tylko sasza. ale bardzo bym chciała kogos z doświadczeniem. zresztą sama i tak tam pojade, musze ich poznać, zobaczyć... pani non stop pisze mejle i smsy, wiec w sumie rokowania ciekawe, mimo pewnych punktów do sprawdzenia. przysłała mi też zdjęcia swoich dwóch suk budowo-kojcowych.

Posted

Jak nie bedzie jak to pojedziemy, ale tak jak mowilam, mam opory po tym malym buuum:oops: no i jesli nie bedziecie sie bac bardziej ode mnie

[IMG]http://images38.fotosik.pl/54/c3680ca51b664ec3med.jpg[/IMG]

Posted

ło matko Erazm no wiesz takie drastyczne zdjecia tu dajesz :razz:
hehe ja bede dzielna nic mi nie straszne , moje nastolatki mnie zahartowały , ze o grzesiu nie wspomne. Taka wyprawa to czysty relaks :evil_lol:

Posted

Barraczek w cafeanimal:lol:
[URL="http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Barrack-%28oddam-do-adopcji%29,14369"]http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Barrack-(oddam-do-adopcji),14369[/URL]

i czekamy , może nam wydrukują w Metrze

Posted

figa, dziekuję w imieniu barakuda!

no to niezłe te małe bum, bo widze, ze i twój samochodzik nieco sie [I]zadrapał[/I].
Erazm nie bój sie, jakby co, to ja moge prowadzic, czynie to od kilkunastu lat z powodzeniem :p. ale jestem za tym, żebyś ty prowadziła, bo wiesz - klin klinem. inaczej w zyciu za kółko nie wrócisz...

znajoma mi kiedyś opowiadała, jakis facet z jej rodziny, 30 lat stażu zawodowego za kółkiem, starał sie o prace kierowcy w jakiejś ambasadzie, bodaj usa i mu odmówili z powodu, że nigdy nie miał wypadku ani stłuczki - bo nie będzie wiedział, jak sie zachować, co robić - tego waznego doświadzcenia mu brakowało...