Jump to content
Dogomania

Azja - cudowna owczarka GLIWICE. ma dom

Recommended Posts

Guest Jacol123
Posted

Zepsuła mi się pralka. Więc polazłem do serwisu. I co Widzę? Wychodzi na spotkanie suczka owczarka prawie niemiecka. Przywitaliśmy się delikatnie, ale ona jakaś taka smutna i zgaszona...
Pytam więc co się stało, że pies jest taki smutny?
Historia Azji jest tak smutna jak ona sama. Zmarła jej pani. Wziął ją sąsiad, który ją bił. Od sąsiada zabrał ją mechanik o dobrym sercu. Ale niestety nie ma zupełnie warunków na jej trzymanie. Więc Azja przebywa głównie w serwisie AGD.
Ma około 4,5 roku. Jest bardzo przyjazna, przywiązana do ludzi, zero agresji wobec wszelkiego stworzenia. Chwilę sobie z nią "pogadałem" i muszę Wam powiedzieć, że taki pies to prawdziwy skarb. Szukamy dla niej domu, żeby nie musiała mieszkać na styropianie pośród rozbebeszonych pralek. Garnie się do ludzi, potrzebuje kontaktu z nimi. Jest naprawdę wspaniała. Widziałem w życiu już kilka psów. Ale TA suczka jest urzekająca w każdym calu.

Nie miałem lepszego sposobu na zrobienie jej zdjęcia. W rzeczywistości jest bardzo ładna i miła. Pomożecie?

Guest Jacol123
Posted

Ja tak tylko Andrzejkowo podnoszę Azję w górę. :) Może ktoś ją wypatrzy w ten magiczny wieczór?

Guest Jacol123
Posted

Na razie nic się nie zmienia. Sunia jest w zakładzie naprawy AGD. Rozglądam się tu i tam i szukam jej domku. Może jutro mi się uda tam podejść i popstrykać więcej fotek?

• 2 months later...
Guest Jacol123
Posted

Azja znalazła domek u starszych państwa, którzy mają dom z ogrodem. Są zakochani w suczce ze wzajemnością. Wszystko zakończyło się wspaniale :)
jeśli mogę poprosić Moderatora o przeniesienie do działu "już w nowym domku", to bardzo proszę. :)