Guest Jacol123 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zepsuła mi się pralka. Więc polazłem do serwisu. I co Widzę? Wychodzi na spotkanie suczka owczarka prawie niemiecka. Przywitaliśmy się delikatnie, ale ona jakaś taka smutna i zgaszona... Pytam więc co się stało, że pies jest taki smutny? Historia Azji jest tak smutna jak ona sama. Zmarła jej pani. Wziął ją sąsiad, który ją bił. Od sąsiada zabrał ją mechanik o dobrym sercu. Ale niestety nie ma zupełnie warunków na jej trzymanie. Więc Azja przebywa głównie w serwisie AGD. Ma około 4,5 roku. Jest bardzo przyjazna, przywiązana do ludzi, zero agresji wobec wszelkiego stworzenia. Chwilę sobie z nią "pogadałem" i muszę Wam powiedzieć, że taki pies to prawdziwy skarb. Szukamy dla niej domu, żeby nie musiała mieszkać na styropianie pośród rozbebeszonych pralek. Garnie się do ludzi, potrzebuje kontaktu z nimi. Jest naprawdę wspaniała. Widziałem w życiu już kilka psów. Ale TA suczka jest urzekająca w każdym calu. Nie miałem lepszego sposobu na zrobienie jej zdjęcia. W rzeczywistości jest bardzo ładna i miła. Pomożecie? Quote
Dorothy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sliczna Oneczka. Urodzaj na smutne Oneczki.... trzeba jej znalezc domek, koniecznie! Quote
Rybka_39 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wpisuje się na wątek.;) alegratka z tekstem. Quote
Guest Jacol123 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja tak tylko Andrzejkowo podnoszę Azję w górę. :) Może ktoś ją wypatrzy w ten magiczny wieczór? Quote
NaamahsChild Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Do góry piękny, smutny Oneczku.. Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A będzie więcej zdjec? Bez tego ani rusz.:shake: Quote
aganela Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 I co z malutką???Żadnych wieści...a tak to jakoś spróbowalibyśmy jej pomóc choć ogłoszeniowo... Quote
Guest Jacol123 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Na razie nic się nie zmienia. Sunia jest w zakładzie naprawy AGD. Rozglądam się tu i tam i szukam jej domku. Może jutro mi się uda tam podejść i popstrykać więcej fotek? Quote
iwona213 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 co z Azją znalazła domek, czy dalej w tym zakładzie siedzi?? Quote
Guest Jacol123 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Azja znalazła domek u starszych państwa, którzy mają dom z ogrodem. Są zakochani w suczce ze wzajemnością. Wszystko zakończyło się wspaniale :) jeśli mogę poprosić Moderatora o przeniesienie do działu "już w nowym domku", to bardzo proszę. :) Quote
NaamahsChild Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bardzo się cieszę!:multi: Powodzenia Azjo, w nowym domku! Prosimy o wrzucenie kiedyś zdjęć suni - chciałabym zobaczyć szczęście w jej oczach:loveu: Quote
Recommended Posts