j3nny Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wątki wyrastają niestety jak grzyby po deszczu :shake: Tym razem zapraszam do odwiedzenia małego Leo. Leo jest niewielkim, około 5 kg pieskiem. Ma około 2 latek. Jest łagodny i sympatyczny, mimo że nie miał za dużo szczęścia do tej pory. Przydarzył mu się wypadek (znaleziony na ul.Pod Wierzbami). Jak widać na fotkach jest już zdrów i cały. Być może komuś się zawieruszył, ale niestety nikt o niego nie pytał. Może przeoczyliśmy jakieś ogłoszenia? :-( Tymczasem piesek czeka na nowy dom w schronisku, jego nr.id 124/10/08. Oczywiście prosimy o wsparcie w ogłaszaniu Leo. Kontakt w sprawie adopcji: 504 470 635 Słodki jest:) Quote
Jagienka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dobrze, że napisałaś, że mało waży, bo na zdjęciach wygląda na brytana a to kruszynka maleńka jest. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jagienka napisał(a):Dobrze, że napisałaś, że mało waży, bo na zdjęciach wygląda na brytana a to kruszynka maleńka jest. Agnieszko ,zebys wiedzila ze z niego taka malenka kruszynka ,jak wzielam go na reke to nawet nie poczulam że cos niose wiec byc moze wazy mniej niz 5 kg ale to dlatego ze nie dosc ze jest maly to jeszcze starsznie chudy. :shake: Quote
j3nny Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a wiadomo ile ma latek? to dopisze w pierwszym poscie Quote
edit_f Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 j3nny napisał(a):a wiadomo ile ma latek? to dopisze w pierwszym poscie dołączam się do prośby o podanie mniej więcej wieku psiaka.. czy to jakiś młodzieniaszek czy raczej dorosły? ktoś mnie o to już pyta :) Quote
j3nny Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 tak czy siak niezaleznie od tego ile ma jest slodziutki :) Quote
Ank@ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A ja się zastanawiałam kiedy dostanę na maila zdjęcia Leo żeby mu wątek założyć :evil_lol::evil_lol: a tu proszę, już jest :lol: Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 wieść gminna niesie, że Leo to dwulatek:) Quote
Asior Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 j3nny napisał(a):wieść gminna niesie, że Leo to dwulatek:) :crazyeye: a ja byłam pewna, zę to jakiś dziadek jest... eeee dulatek napewno znajdzie domek... gdzie on w schronisku siedzi, w którym boksie???? Będe go pokazywać w razie cuś Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 też mi się wydawał starszy, przez ten białawy pyszczek Quote
AgaG Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cudny pies.. biedak. zawsze boję się o takie małe, czy sobie poradzi.. Jejku.. jest na boksach ogólnych? Dziewczyny przydały były się ogłoszenia w necie .. On jest śliczny, szybko znajdzie dom, a tak to go może nikt nie zauważyć.. w którym jest boksie? Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dzisiaj porobie mu ogloszenia w necie Quote
Jagienka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :crazyeye: dwulatek, a ja edit_f nagadałam wczoraj, że to chyba dziadek, tzn że wygląda jak dziadek... :oops: Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 no kurcze az spojrzalam drugi raz do maila :diabloti: i tam pisze wyraznie, ze ma 2 latka:) to pewnie przez ten bialy pyszczek, moze troche tez zmarnowany jest po wypadku za to szansa na metamorfoze i odmlodnienie wizualne duza :) tylko domu trzeba Quote
AgaG Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 trzeba się spieszyć. widac, że to kanapowiec, a takie kanapowce mają krótki żywot w schronach czesto gina w zebach silniejszych psów.. :-( Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 maluch ma gumtree i alegratke czy ktos moglby zrobic allegro? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Leonek nie jest stary ale napewno ma wiecej niz 2 lata .Na razie Leo jest na A1 bo jeszcze jest na obserwacji po tym wypadku ale jak przyjdzie jakas starsza bida to go wzuca na ogolne .:shake: Quote
Asior Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 obfocę go w niedziele i mu zrobie wtedy allegro Quote
AgaG Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Asior napisał(a):obfocę go w niedziele i mu zrobie wtedy allegro Jejku zerknij proszę, jak on się czuje psychicznie.. boję się o niego.. gdyby nie ten koszmar z długami, to bym go wzięła do hotelu.. ale tak nie ma szans.. :-(:shake: Quote
j3nny Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Leo ma sporo wejść na gumtree... nikt się nie odzywał? :-( Quote
j3nny Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: jak co gdzie kiedy? Quote
Recommended Posts