Jjagusia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ula daj znać jako coś będzie wiadomo jak nie to ja w sobotę podejdę do azylu żeby wybadać sytuację z suczką Nie wiem ale dziewczyny z Katowickiego schronu jej nie widziały tam ale może się chowa nie wiem Ja mogę dopiero podejść w sobotę niestety więc czekam na wieści Quote
kalcia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 wszystko zapowiada sie niezle :) trzymam kciuki! Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Pani wybrała 2 letnią suczkę ze schroniska w Katowicach. Nie czuje się na siłach na szczeniaka przy dziecku. Quote
kalcia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 oh, szkoda, ale mam nadzieje, ze psina z katowic bedzie super. szukamy domku dla suni! Quote
Itinea Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 to prosimy o nowe zdjęcia, o ile to możliwe Quote
kalcia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 niestety, jutro jedziemy zobaczyc sie z sunia :> Quote
kalcia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Sunia ma sie dobrze, ozywila sie i nie boi sie az tak ludzi, jak na poczatku. Jest tez troche wieksza ;) Bardzo energiczna i skora do zabawy. Ktozby nie chcial takiej slodkiej suni?? Quote
Martens Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Sunia mnie po prostu powala :) Od jakiegoś czasu myślałam o drugim psie, polecano mi m. in. collie, generalnie owczarki i ona tak wpadła mi w oko... A zanim zdążyłam porozmawiać z TZ, dorobiłam się kontuzji kolana i prawdopodobnie minimum 2 miesiące nie będę mogła normalnie chodzić, więc zanim zdążyłam pomyśleć o niej poważnie, wszystko diabli wzięli :placz: Quote
pucka69 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 porozmawiaj lepiej:razz: co to jest 2 miesiace wobec wiecznosci :cool1: sunia chyba nas poznała. bardzo ładnie bawila sie z ta ruda sunia gładką. jest przyjazna i wcale sie nie boi :) Quote
Martens Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tu nawet nie chodzi o rozmowę, bo pokazywałam ją wczoraj TZtowi i się spodobała, ale po prostu nie jestem w stanie zaopiekować się szczeniakiem, mam problem z własnym psem, bo TZ może wyjść z nim tylko rano i wieczorem i sam pada na pysk, a w południe do psa przychodzi dziadek, starsza osoba i już to jest dla niego kłopot... Dla mnie w tej chwili wyprawa 3 m w celu nakarmienia królika to jest problem, a po operacji przez jakiś czas będzie jeszcze gorzej.. I życzę suni, żeby dom znalazła jak najszybciej - gdzie ma ogłoszenia? Quote
pucka69 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :oops::oops::oops: jakby to powiedziec ... jestesmy strasznie "zarobione" z Kalcią. Po Świetach odżyjemy. Ja po 12 godzinach pracy po protu nie mam siły na zadne twórcze wystawianie ogłoszeń. spróbuję w weekend ... Quote
Martens Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jeśli dziś/jutro nie wsadzą mnie do szpitala, to mogę ją poogłaszać na necie - tylko podajcie nr telefonu do kogoś, kto jest w stanie udzielać informacji o suni... Quote
Kolia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ss napisał(a):no jak widac dalej w azylu Gdzie widać? Od kilku dni nie było informacji, że ktoś niunię wypatrzył. PS. Prosze o uaktualnienie załozyonych przez Ciebie na FC wątków. Quote
pucka69 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 pomózcie trochę ... Sunia - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Martens Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wyszłam dopiero ze szpitala, jutro pomogę z ogłoszeniami... Quote
bumerang Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 czy zrobic małej allegro?? jeżeli tak to proszę treść i fotki ;[email protected] Quote
kalcia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 dzieki wielkie za checi, ale mialam chwilke wolna i samej wreszcie udalo mi sie wystawic sunke na allegro :) Quote
agamika Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Szczeniak- sunia mix collie :) rudawe cudo czeka ale gratka, jesli ktoś chciałby wyróżnić, to niech wyśle smsa na jeden z poniższych nrów, a mi poda kod jaki otrzyma przez priva :) (ps. jelsi sie nie mylę wyróżnienie, działa przez tydzień ) Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Quote
Kolia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Czy malutkiej nie dane będzie spędzić Świąt wśród SWOICH ludzi? :-( Quote
pucka69 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 sunia była do adopcji w papierowej wersji e-metra :) Quote
Recommended Posts