Jump to content
Dogomania

Przesliczna ruda 3 miesieczna sunia (miks collie i onka) znalazla domek!!

Recommended Posts

Posted

Ula daj znać jako coś będzie wiadomo jak nie to ja w sobotę podejdę do azylu żeby wybadać sytuację z suczką Nie wiem ale dziewczyny z Katowickiego schronu jej nie widziały tam ale może się chowa nie wiem Ja mogę dopiero podejść w sobotę niestety więc czekam na wieści

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma sie dobrze, ozywila sie i nie boi sie az tak ludzi, jak na poczatku.
Jest tez troche wieksza ;) Bardzo energiczna i skora do zabawy.
Ktozby nie chcial takiej slodkiej suni??

Posted

Sunia mnie po prostu powala :) Od jakiegoś czasu myślałam o drugim psie, polecano mi m. in. collie, generalnie owczarki i ona tak wpadła mi w oko...

A zanim zdążyłam porozmawiać z TZ, dorobiłam się kontuzji kolana i prawdopodobnie minimum 2 miesiące nie będę mogła normalnie chodzić, więc zanim zdążyłam pomyśleć o niej poważnie, wszystko diabli wzięli :placz:

Posted

porozmawiaj lepiej:razz: co to jest 2 miesiace wobec wiecznosci :cool1:
sunia chyba nas poznała. bardzo ładnie bawila sie z ta ruda sunia gładką. jest przyjazna i wcale sie nie boi :)

Posted

Tu nawet nie chodzi o rozmowę, bo pokazywałam ją wczoraj TZtowi i się spodobała, ale po prostu nie jestem w stanie zaopiekować się szczeniakiem, mam problem z własnym psem, bo TZ może wyjść z nim tylko rano i wieczorem i sam pada na pysk, a w południe do psa przychodzi dziadek, starsza osoba i już to jest dla niego kłopot... Dla mnie w tej chwili wyprawa 3 m w celu nakarmienia królika to jest problem, a po operacji przez jakiś czas będzie jeszcze gorzej.. I życzę suni, żeby dom znalazła jak najszybciej - gdzie ma ogłoszenia?

Posted

:oops::oops::oops: jakby to powiedziec ... jestesmy strasznie "zarobione" z Kalcią. Po Świetach odżyjemy. Ja po 12 godzinach pracy po protu nie mam siły na zadne twórcze wystawianie ogłoszeń. spróbuję w weekend ...

Posted

Ss napisał(a):
no jak widac dalej w azylu

Gdzie widać?
Od kilku dni nie było informacji, że ktoś niunię wypatrzył.

PS. Prosze o uaktualnienie załozyonych przez Ciebie na FC wątków.

Posted

Szczeniak- sunia mix collie :) rudawe cudo czeka

ale gratka,
jesli ktoś chciałby wyróżnić, to niech wyśle smsa na jeden z poniższych nrów, a mi poda kod jaki otrzyma przez priva :)

(ps.
jelsi sie nie mylę wyróżnienie, działa przez tydzień )

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT).