Jump to content
Dogomania

Przesliczna ruda 3 miesieczna sunia (miks collie i onka) znalazla domek!!

Recommended Posts

Posted

EDIT: Sunia znalazla domek, prosimy o przeniesienie :)

Przesliczna mloda sunia zostala podrzucona do Kociego Azylu pod Warszawa (Konstancin-Jeziorna). Ma ok 3 miesiecy, jest rudawa :)
Z tego co nam sie wydaje, to mix owczarka szkockiego collie i owczarka niemieckiego.
Bedzie z niej duza psina!
Jest bardzo spokojna, chetna na pieszczoty, troche wystraszona w stosunku do obcych, ale daje sie glaskac, macha ogonem i wyciaga lapke :)
Zostala obejrzana przez weterynarza, odrobaczona i zaszczepiona.
Bardzo prosimy o domek dla psiaka!!

PS. Zdecydowanie toleruje koty :evil_lol:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale śliczna dziwczynka, aż serce sie kraje że siedzi tam bez swojego domku i rodziny. Ona jest taka podoban do moje Fantuni:loveu:. Kurcze czemu nie mogę mieć trzeciego psa.............

Posted

Odpisałam już telefon do Azyli i podam pani. Będzie wybierać pomiędzy tym maleństwem a suczką 2 letnią również mixem ze schronu w Katowicach.

Jeśli zdecyduje się na malutką, to podam jej tel do Azylu i niech sobie zaklepuje i odpowiada na ew. pytania, a ja sunię odbiorę w wawie 12.12.

Jeśli wybierze dorosłą, to jedziemy do Katowic jak najszybciej. Tam rozgrywa się psi dramat :-(