Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten rok jest naprawdę fatalny. Jak tak dalej pójdzie, to wypiszę wniosek o urlop bezpłatny.
Najpierw wrócił Misiek, odszedł za TM Koko, uciekł Kumpel - a teraz wraca Wega.
Tylu chętnych o nią sie biło, ale osoba która ją adoptowała - była zdecydowana i przekonana.
Wega miała być koleżanką 6 m-cznego shiby.

Teraz wraca - bowiem psy się nie lubia, a raczej shiba męczy Wegę. Ona taka delikatna i drobna.
Okazuje się, że ze szczeniaka wychodzi deminant i sądzę, że nikt sobie z ukróceniem tego nie poradził. Pies atakuje sunię, dusi, męczy.

I w niedzielę sunia wraca. Jak dobrze że Karolina może przyjąć ją znów na tymczas - mimo że dopiero wróciła ze szpitala. Kochana jesteś Karolino.

Bo gdzie by sie podziała.

Wierzcie mi lub nie - powoli mam dość.

Posted

właśnie się dowiedziałam.brak słów. :angryy:

ja miałam z moimi psami podobny problem. 3 tygodnie walki. nie cierpiały się; mała zaczepiała Popi a ta ją gryzła. teraz jest już dobrze.ustawiłam je i wytyczyłam granice co wolno a co nie. ta Pani oddawał Wegę z braku chęci. nie wierzę żeby nad 6 mies szczeniakiem nie zapanowała:crazyeye: zresztą jak teraz nie daje rady co będzie jak ten pies dorośnie??:mad:

Goga brak słów..kurde ale ten rok się zaczął..trzymaj się ciepło bo widzę , że z każdej strony pech:shake:

Posted

Banerek wylądował u mnie w podpisie i już biorę się za robienie ogłoszenia na gumtree, musimy znależć domek dla Wegi, przecież to taka piękna sunia!

Posted

Oj WEgus, taka mała kochana suniaa - tak potraktowana, jak przechodzona zabawka.
Dobrze że jest Karolina, która bez zawahania przyjęła małą do siebie, mimo, że niedawno wyszła ze szpitala.

Karolino, jestes wielka!!!

Posted

czas pobrykać na świeżym śniegu :Dog_run:

Może zmienić tytuł i nie pisać, że wróciła z adopcji? To czasami odstrasza...:razz: bo ludzie myślą, że coś złego zrobiła...

A to przecież taka kochana sunia :loveu:

Posted

Poprosze o myśli i kciuki. Wczoraj wieczorem Wega pojechała do nowego domu. Mieszka w domku pod Poznaniem, ma towarzystwo 3 dzieci. Domek wydaje się odpowiedzialny i poważnie podchodzący do sprawy. Tyle, że Karolina powiedziałą, że Wega z początku była trochę niepewna i od dzieci trzymała się z daleka. Jednak na wyciągniętą rękę merdała ogonkiem i zbliżała się nieśmiało.

Mam nadzieję, że się oswoi. Będzie miała miły dom i nie bęzie się nudziła. To w końcu młody piesek.

Wic kciuki trzymamy - kolejna szansa dla małej. Jak teraz wróci to ja już nie wiem. Strzelę sobie w łeb.