Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Został przywieziony do schronu 7.11 z interwencji miejskiej,nikt go nie szukał do tej pory,cały czas sie trzesie,jest spokojny,wrecz uległy,kiedy zostanie przeniesiony na ogolne boksy,nie ma szansy na przezycie:-(
Opis ze schronu

Psiak prawdopodobnie bardzo słabo widzi oraz słabo słyszy.Jest to zapewne spowodowane wiekiem. Nie reaguje na inne psiaki,raczej sobie śpi gdzies obok nich. Kiedy do niego podeszłam i go pogłaskałam podniósł głowe,więc zareagował dopiero na mój dotyk.
Psiak nie może przebywać w schronisku.Pobyt w nim znosi bardzo źle psychicznie. Jest psiakiem bardzo potrzebującym!!!! Może ktoś zdecyduje się na podarowanie mu spokoju na ostatnie chwile jego życia?
Pankracy/takie dostał imie/ nr. 539 ,oceniony został na 8 lat:-(
Błagam,on potrzebuje pomocy,zreszta sami zobaczcie:-(

Kontakt-[SIZE=2] schronisko LODZ
tel. 0-42 656-78-42
Rita60 668-303-769

Edited by rita60
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Jaka bida... :-(
Czy ktoś wstawi go na terierki?
Może jakiś miłośnik rasy się nim zainteresuje.

Cioteczko zaraz go wstawie na terierki i wszedzie gdzie sie da:roll:tylko DT potrzebne,moze płatne,cos przeciez uzbieramy...

Posted

nakkia napisał(a):
jeśli potrzeba banerków to ja się nimi zajmę :)

psiak cudny... 8 lat to nie jest jeszcze taki przerażający wiek ;) niech znajdzie domek szybko

Banerek mile widziany:p

Posted

rita60 napisał(a):
Pilne,szukamy DT nawet platnego,litosci:-(

Rita60! Ty mi podsyłaj kolejne terriery poszukujące DT - a ja w wariatkowie skończę :placz:i to niedługo ;). Nie dosyć, że psów bezdomnych na ulicach mego miasta mam bez liku, to jeszcze jeden terrierek ma trafić do mnie na DT, a ja skończyć remontu nie mogę, nim ten remont tak na prawdę się zaczął

Oby się znalazł choć płatny tymczas - oczywiście się dokładam do zbiórki! Stówkę na początek deklaruję!

Posted

Majaa napisał(a):
Rita60! Ty mi podsyłaj kolejne terriery poszukujące DT - a ja w wariatkowie skończę :placz:i to niedługo ;). Nie dosyć, że psów bezdomnych na ulicach mego miasta mam bez liku, to jeszcze jeden terrierek ma trafić do mnie na DT, a ja skończyć remontu nie mogę, nim ten remont tak na prawdę się zaczął

Oby się znalazł choć płatny tymczas - oczywiście się dokładam do zbiórki! Stówkę na początek deklaruję!

Dzieki Majaa:calus:

Posted

Dostalam twoja wiadomosc Samoglow i juz jestem. Oczywiscie moge zrobic ogloszenia, ale prawda jest taka , ze z tymi zdjeciami nie bardzo ma szanse znalezc domek. Tobi i Tiko gdy tylko wstawilam zdjecia z domku tymczasowego od razu znalezli dom, a gdy byli w schronisku za kratkami i takie tylko mialam zdjecia, to nie bylo nikogo chetnego. Poza tym ludzie chca wiedziec jaki pies ma charakter, czy lubi dzieci, czy lubi inne zwierzeta, jaki ma stosunek do ludzi itp.
Moze daloby sie zrobic lepsze zdjecia, no i troche go poobserwowac, pobyc z nim. Musze wiedziec co mam napisac w ogloszeniu i musi to byc prawda poniewaz ja jestem pozniej odpowiedzialna za tego psa i mam ciagly kontakt z domem gdzie pies trafil, a w razie potrzeby sluze jako dom tymczasowy.
Jestem oczywiscie jak najbardziej chetna do pomocy ale musze miec wiecej informacji i lepsze zdjecia.

Posted

Fortuna napisał(a):
Dostalam twoja wiadomosc Samoglow i juz jestem. Oczywiscie moge zrobic ogloszenia, ale prawda jest taka , ze z tymi zdjeciami nie bardzo ma szanse znalezc domek. Tobi i Tiko gdy tylko wstawilam zdjecia z domku tymczasowego od razu znalezli dom, a gdy byli w schronisku za kratkami i takie tylko mialam zdjecia, to nie bylo nikogo chetnego. Poza tym ludzie chca wiedziec jaki pies ma charakter, czy lubi dzieci, czy lubi inne zwierzeta, jaki ma stosunek do ludzi itp.
Moze daloby sie zrobic lepsze zdjecia, no i troche go poobserwowac, pobyc z nim. Musze wiedziec co mam napisac w ogloszeniu i musi to byc prawda poniewaz ja jestem pozniej odpowiedzialna za tego psa i mam ciagly kontakt z domem gdzie pies trafil, a w razie potrzeby sluze jako dom tymczasowy.
Jestem oczywiscie jak najbardziej chetna do pomocy ale musze miec wiecej informacji i lepsze zdjecia.

Witaj Fortuna,ja to wszystko rozumiem,ale zeby poobserwowac psiaka,zobaczyc jego stosunek do dzieci,zwierzat to trzeba go wziac na DT,a z tym jest problem,takich rzeczy nie dowiesz sie w schronie:shake:Co do fot,to tez jest problem,wezmiemy go na spacer,poza schronem,ale to bedzie ten sam piesek,tylko bez krat.Co wiec robic:roll: