Ola la Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Chyba nie bedzie potrzeby pisania do moda ;)widze,ze ALina jest na dogo ;) Dobra ja rozsylam pW w sprawie zarowno wizyty jak i transportu. Kto jeszcze pomoze? Quote
wiq Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 daj na PW nr swój i liste osob z Krakowa, które poprosiłaś o wizyte, to popytam dalej:D i zaloze watek na transportowym Quote
Ola la Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='wiq']daj na PW nr swój i liste osob z Krakowa, które poprosiłaś o wizyte, to popytam dalej:D i zaloze watek na transportowym[/quote] Dzieki!juz ci z amomenta wysle PW.:lol: watek na transportyowym juz zalozylam. Quote
wiq Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 osoba do wizyty załatwiona :multi: jestem dobrej myśli co do jej wyniku, dlatego szukamy transportu!! pytać kobity, pytać! :P Quote
albiemu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='AlinaS'][COLOR=red]Szukamy pilnie transportu do Krakowa[/COLOR]. Rotka ma potencjalny dom[/quote] jesli to możliwe zmiencie tytuł watku, że szukacie transportu, jeszcze dajcie cynk na wątku transportowym ... Warto też popytać na forum miau, czasem dziewczyny pomagają przwozić psiaki [URL="http://www.forum.miau.pl"]www.forum.miau.pl[/URL] Quote
Ola la Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='wiq']osoba do wizyty załatwiona :multi: jestem dobrej myśli co do jej wyniku, dlatego szukamy transportu!! pytać kobity, pytać! :P[/QUOTE] SUper!:multi: pytam pytam o transporcik. tzn.ze zwrotem kosztow transporcik moze byc? Panstwo moga po Rotke wyjechac kawalek mowili.Moze przyjechac w kazdej chwili(oczywiscie po wizycie) ale najlepiej pasowaloby w weekend.... na miau to ja siem nie znam za bardzo ale sprobuje cos podzialac Quote
Ewa i flatki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Się melduję - już powysyłałam wici o potrzebie transportu. Kiedy będzie wiadomo, co to za domek? Quote
Ola la Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Się melduję - już powysyłałam wici o potrzebie transportu. Kiedy będzie wiadomo, co to za domek?[/QUOTE] super!dziekujemy!:multi: oby sie transporcik na weekendzik znalazl.... zakladam oczywiscie ,ze wizyta bedzie ok. a co to dokladnie za domek dowiemy sie pewnie po wizycie przedadopcyjnej.Jutro dzwonie do Panstwa o dokladny adres a pozniej do Pauliny ,ktora zgodzila sie przeprowadzic wizyte ;) wiec mysle,ze jakos pojutrze takowa uda sie przeprowadzic najpozniej :multi: Przyszli wlasciciele zgadzaja sie rzecz jasna na wizyte. Przez telefon wydaja sie bardzo mili i odpowiedzialni ;) Jest to malzenstwo z dziecmi.W wieku jakos 10 lat o ile sie nie myle. Quote
diana79 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nareszcie sunia doczekałaby się domku :multi: oby się udało :multi: Quote
Ola la Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 U mnie też cisza. wiem ,ze pati c z dogo wozi psiaki ze zwrotem kosztow transportu....co wy na to? no ale wiadomo wizyta przedadopcyjna byc musi. Dzwonilam dzis i do Panstwa i do Pauliny ktora zrobi wizyte. Obiecala umowic sie z nimi.Dalam jej namiary. Quote
wiq Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 trzymam kciuki za wizytę ! i szukam transportu również... za zwrotem - czemu nie, przecież Rotka ma 200 zł na ANF.. transportujący musiałby tylko wziąć fakturę za paliwo i goł;) Quote
Kamila_s Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ooo ale bomba,ze domek sie znalazl!!!!:multi::multi::multi: Quote
Ola la Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Tak domek trzeba sprawdzic. Paulina pojedzie tam w czwartek albo piątek najpozniej. Pisalam w sprawie transportu do Pati-c z dogo ktora wozi psiaki ze zwrotem kosztow...zobaczymy co odpisze :lol: Quote
Ola la Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 mam odpowiedz od pati-c :multi: moze przetrasportowac Rotke ze zwrotem kosztow paliwa. tylko dopiero 6 sierpnia to bedize przyszly czwartek chyba. Kurcze czekam na tą wizyte przedadopcyjna jak na zbawienie:roll: Quote
Ola la Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jutro wieczorem wizyta przedadopcyjna.Wszystko juz umowione. Teraz pozostaje tylko czekac :roll: a co sadzicie o transporcie? pati moze Rocie przewiezc ale w przyslzy czwartek najwczesniej.... moze ktos lepiej pojedzie z nia w weekend pociagiem?:roll: nie wiem no wiadomo jesli bedą upaly to kiepski pomysl :shake: Quote
wiq Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pati zawsze jest jakąś opcją, ale trzeba szukać dalej ;) ja szperam po wątkach i zaczepiam na PW ludzi :evil_lol: Quote
Ola la Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='wiq']pati zawsze jest jakąś opcją, ale trzeba szukać dalej ;) ja szperam po wątkach i zaczepiam na PW ludzi :evil_lol:[/QUOTE] ja tez zaczepiam :evil_lol: kurcze ciekawa jestem jak będzie na wizycie jutrzejszej :roll: gdyby bylo ok to super byloby gdyby Rotka pojechala do nowego domku juz w weekend.... eh szkoda ,ze tak daleko mieszkam bo sama bym z Rotka pojechala :shake: Quote
wiq Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 hehe, dziś wszystkie baby z wątku siedzą jak na szpilkach :evil_lol: Quote
Recommended Posts