Miśka84 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Negri_2008']Napisałam do AgaMazury ;)[/quote] To czekamy na odp. Quote
Ola la Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Rotka ti dalej w schronie:( oby sie z MP udalo Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Negri_2008']AgaMazury nie odpowiada :-([/quote] To co robimy..... Quote
Negri_2008 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Możemy spróbować uzbierać kasę na ogłoszenie od cioteczek z dogo. Może któraś złota ciotka wystawi bazarek? :modla: No i trzeba podnosić wątek i zawezwać więcej ciotek ;) Quote
wiq Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 cholera, wkurza mnie to, suka ma uzbieraną kasę i jest zamrożona, bo nikt nie jest łaskaw się odezwać.. kiedyś pisałam do greenevil i też echo :angryy: cholera, koniecznie trzeba rozreklamować wątek.. jakieś fanty na bazarek mogę przekazać, ew. i zrobić i pilnować licytacji, ale rachunków i wysyłek się nie podejmę, bo stracę niedługo dostęp do neta i cywilizacji ;) Quote
Negri_2008 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='wiq']cholera, wkurza mnie to, suka ma uzbieraną kasę i jest zamrożona, bo nikt nie jest łaskaw się odezwać.. kiedyś pisałam do greenevil i też echo :angryy: [/quote] przykro mi bardzo, ja nie wpłacę ani jednego zeta na konto AFN :shake: Nie mam do nich nic oprócz tego, że nie ma jak skorzystać z kasy którą się zebrało na psiaka :angryy: Z innych watków wiem też, że jeżeli nawet pies korzysta z kasy to nigdy nie wiadomo ile tej kasy na psiaka wpłynęło i zupełnie brak rozliczeń. Ja tam nie jestem jakaś podejrzliw ain nieufna, ale jak jest przejrzysta ksiegowość łatwiej zbierać kasę... Bazarkowo mogę pomóc tylko wspieraniem licytacji:oops::-( Rotka psinko trzymaj sie dzielnie i pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :multi: Quote
wiq Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ja tam nie śledzę ich poczynań, jedyne, co mnie złości to to, że nie możemy się doprosić o kasę na to ogłoszenie.. co do bazarku - potrzebny by był ochotnik, do którego można by po prostu przesłać fanty, żeby zajął się zbieraniem wpłat i wysyłką.. Quote
Miśka84 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='wiq']ja tam nie śledzę ich poczynań, jedyne, co mnie złości to to, że nie możemy się doprosić o kasę na to ogłoszenie.. co do bazarku - potrzebny by był ochotnik, do którego można by po prostu przesłać fanty, żeby zajął się zbieraniem wpłat i wysyłką..[/quote] W wprawie organizacji bazarku napiszę do Szpilki. :roll::eviltong: Zabije mnie za to:placz: Quote
Negri_2008 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Miśka84']W wprawie organizacji bazarku napiszę do Szpilki. :roll::eviltong: Zabije mnie za to:placz:[/quote] obronię Cię ;) Na ogłoszenie potrzebujemy tak około 120 - 130 zł. Nie powinno być problemu z uciułaniem takiej kwoty. Zbiera się przecież po 400 500 zeta na hotel i transport np. Więc spoko ;) Quote
justynavege Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dziewczyny ja mam bardzo mało czasu :-( i nie mogę się tym zajac mozna do AgaMazury pisać na pw strony AFN - trzeba sie zalogować na forum albo skorzystać z opcji kontakt na stronie [url=http://www.afn.pl]Alarmowy Fundusz Nadziei na Quote
Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Podniosę ;) Kochana sunia, chyba rzeczywiście tak jak w tytule z winy człowieka spędzi za kratami jeszcze wiele wiele miesięcy...a kto wie może i.....:angryy: Potrzebujemy bazarku dla suni aby opłacić jej ogłoszenie w gazecie :placz: Czy można zmienić tytuł wątku, z którego będzie wynikało, że zbieramy kasę? Może więcej ciotek tu zajrzy :razz: Quote
Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ciotki, trzeba zmienić tytuł wątku na alarmujący o kasę i wtedy będziemy rozsyłać go do innych dogomaniaków. Czy ciocia AlinaS jest z nami? :p Quote
wiq Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 podnoszę! ile jeszcze Rota ma czekać na dom?.. :shake: Quote
wiq Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 myślę, że możesz dodać, że to pilne, że bardzo potrzebne ogłoszenia... Quote
justynavege Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 wyslalam pw do AgaMazury z prosba by wpadla na dogo ( wyslalam z forum AFN Quote
Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='wiq']myślę, że możesz dodać, że to pilne, że bardzo potrzebne ogłoszenia...[/quote] np. [B]TO PILNE!!!! Rotka czeka za długo!!!Potrzebna kasa na ogłoszenie!!![/B] Quote
justynavege Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 negri wyslalam pw z kontaktem do Agi bo Aga nie moze wejsc na dogo dostalas pw?? Quote
Recommended Posts