Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera, wkurza mnie to, suka ma uzbieraną kasę i jest zamrożona, bo nikt nie jest łaskaw się odezwać..

kiedyś pisałam do greenevil i też echo :angryy:

cholera, koniecznie trzeba rozreklamować wątek..

jakieś fanty na bazarek mogę przekazać, ew. i zrobić i pilnować licytacji, ale rachunków i wysyłek się nie podejmę, bo stracę niedługo dostęp do neta i cywilizacji ;)

Posted

[quote name='wiq']cholera, wkurza mnie to, suka ma uzbieraną kasę i jest zamrożona, bo nikt nie jest łaskaw się odezwać..

kiedyś pisałam do greenevil i też echo :angryy:
[/quote]

przykro mi bardzo, ja nie wpłacę ani jednego zeta na konto AFN :shake:

Nie mam do nich nic oprócz tego, że nie ma jak skorzystać z kasy którą się zebrało na psiaka :angryy:
Z innych watków wiem też, że jeżeli nawet pies korzysta z kasy to nigdy nie wiadomo ile tej kasy na psiaka wpłynęło i zupełnie brak rozliczeń.
Ja tam nie jestem jakaś podejrzliw ain nieufna, ale jak jest przejrzysta ksiegowość łatwiej zbierać kasę...

Bazarkowo mogę pomóc tylko wspieraniem licytacji:oops::-(

Rotka psinko trzymaj sie dzielnie i pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :multi:

Posted

ja tam nie śledzę ich poczynań, jedyne, co mnie złości to to, że nie możemy się doprosić o kasę na to ogłoszenie..

co do bazarku - potrzebny by był ochotnik, do którego można by po prostu przesłać fanty, żeby zajął się zbieraniem wpłat i wysyłką..

Posted

[quote name='wiq']ja tam nie śledzę ich poczynań, jedyne, co mnie złości to to, że nie możemy się doprosić o kasę na to ogłoszenie..

co do bazarku - potrzebny by był ochotnik, do którego można by po prostu przesłać fanty, żeby zajął się zbieraniem wpłat i wysyłką..[/quote]
W wprawie organizacji bazarku napiszę do Szpilki. :roll::eviltong: Zabije mnie za to:placz:

Posted

[quote name='Miśka84']W wprawie organizacji bazarku napiszę do Szpilki. :roll::eviltong: Zabije mnie za to:placz:[/quote]

obronię Cię ;)

Na ogłoszenie potrzebujemy tak około 120 - 130 zł.

Nie powinno być problemu z uciułaniem takiej kwoty. Zbiera się przecież po 400 500 zeta na hotel i transport np.
Więc spoko ;)

Posted

Dziewczyny ja mam bardzo mało czasu :-( i nie mogę się tym zajac
mozna do AgaMazury pisać na pw strony AFN - trzeba sie zalogować na forum
albo skorzystać z opcji kontakt na stronie [url=http://www.afn.pl]Alarmowy Fundusz Nadziei na

Posted

Podniosę ;)

Kochana sunia, chyba rzeczywiście tak jak w tytule z winy człowieka spędzi za kratami jeszcze wiele wiele miesięcy...a kto wie może i.....:angryy:

Potrzebujemy bazarku dla suni aby opłacić jej ogłoszenie w gazecie :placz:

Czy można zmienić tytuł wątku, z którego będzie wynikało, że zbieramy kasę? Może więcej ciotek tu zajrzy :razz:

Posted

[quote name='wiq']myślę, że możesz dodać, że to pilne, że bardzo potrzebne ogłoszenia...[/quote]
np. [B]TO PILNE!!!! Rotka czeka za długo!!!Potrzebna kasa na ogłoszenie!!![/B]