Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj nikt o Rotke z tego Metra nie dzwonil?????????????
jak to mozliwe????
dziewczyny czyj to byl numer kontaktowy nie wiecie moze???
ja mialam 5 tel. o Misia a Rotka taka piekna i nikt nie dzwonil???:placz:

Posted

Ciotki, czy któraś z Was może potwierdzić czy ten nr powinnam wstawić w treść ogłoszenia (jest w pierwszym poście)

[FONT=Arial][SIZE=5]tel 604 877 990[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=5][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana]czy ktoś założy jeszcze 35 zł na ogłoszenie do czasu aż wycofamy pieniadze z AFN?[/FONT] :roll:[/FONT]

Posted

To jest mój tel
śledzę wątek cały czas choć nie zawsze mam czas coś napisać - pracuję w schronisku w którym przebywa Rotka a w domu mam kilka tymczasów i 95-letnią babcię do opieki tak że nie zawsze czas pozwala coś napisać- teraz do 10-ego maja jestem na zwolnieniu po wypadku więc mam chwilkę

Posted

Wreszcie zadzwonił 1 telefon. Dzwoniła Pani z Krakowa.Ma dom z ogrodem i może odezwie się jeszcze. Z rozmowy bardzo konkretna osoba ale ma jeszcze przemyśleć i ewentualnie załatwić transport ale to jeszcze nic pewnego. Poczekamy na potwierdzenie sama nie wiem czy odezwie się jeszcze czy to był tel tylko informacyjny?

Posted

kurcze mam nadzieje,ze sie jeszcze odezwie.
A z daleka była?
jakby coś napewno uda nam sie załatwić transport.To nie problem.
Jejku oby zadzwonila jeszcze:roll:

Posted

[SIZE=2][COLOR=Red][COLOR=Black]sorki za offa,ale..[/COLOR][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Red]

Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/an...na-maj-137108/[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja jestem cały czas :p

[COLOR=Red][B]Potrzebna jest decyzja finansowa:

jaką kwotę można przeznaczyć na ogłoszenie suni w MP i kto umożliwi przelanie tej kwoty na redakcje gazety. :roll:

Bez tej osoby - nic nie zrobię :shake:[/B][/COLOR]