Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny dramat!!! Kolejna niewinna ofiara człowieka- zwyrodnialca bez uczuć- pseudo hodowcy. Chce mi się płakać, wyć i wrzeszczeć!!! A co ma powiedzieć ONA, wychudzona, przestraszona, drobniutka bokserka Megi? Całe życie za pewne spędziła w boksie, albo w oborze, i służyła „swojemu panu”. Rodziła szczeniaki w ilościach ogromnych żeby „pan” miał na życie i rozrywkę.
Łatwa kasa
„TANIO BOKSER PO RODOWODOWYCH RODZICACH- cena do negocjacji” :snipersm:
Wszystko ma swój kres, możliwości Megi do zarabiania pieniędzy dla „swojego pana” też.
Jako zbędna i nie użyteczna, sunia została wywieziona do lasu… ot historia jakich wiele, ale szlak mnie trafia!!! Megi jest w schronisku, w boksie na zimnie, przerażona!!!

Posted

Megi nie jest z gatunku tych co skaczą i kleją się do człowieka.
Jest nieśmiała i wyraźnie zdezorientowana, dlatego w ząbki nie zaglądałam. Wydaje mi się że wiekowa nie jest:roll:
Przez kratę dawała się dotknąć, w boksie już się wycofywała... ale z ręki chętnie jadła więc jestem pełna optymizmu;)
Warunek jest jeden -musi bezwzględnie i jak najszybciej opuścić schronisko!!!

Posted

kiiniaa dobiłaś mnie!!!
Nie miało być aż tak źle!!!!!

Napisz mi na pw dokładna nazwę miejscowości, bo coś naknociłam.
Nie jestem pewna na 100%, bo mamy zapsienie, ale myślę, że będziemy działać i to biegusiem.

Pozwoliłam sobie skopiować Twój tekst, bo oddaje w pełni i moje emocje!

ZGROZA!!!!!

Posted

Jesooo, jaka bida :placz:
Kiedy wreszcie prawo zacznie chronic zwierzeta i skoncza sie te pseudohodowle :angryy: gdyby ludzie mieli wieksza swiadomosc krzywdy zwierzat w pseudohodowlach, to by szczeniakow z takich zrodel nie kupowali :shake:

Posted

był ktoś u niej w międzyczasie? Jak ona teraz się zachowuje- daje podejść do siebie?
rany jak mnie jest jej szkoda miałam kiedyś boksię przez 14 lat, i taka minka u boksia jest straszna, aż boli:placz:

Posted

hej, mam kilka rodzin w Niemczech chętnych na boksera, prześle fotki i jak coś będę się z Wami kontaktować.

Domy oczywiście sprawdzone i zdj po adopcji gwarantowane;)

Posted

Ona jest piękna, :loveu: . Pewnie ludzie zrobili jej dużą krzywdę :oops: , bo boksery uwielbiają kontakt z człowiekim ale w odpowiednim domu wyjdzie na prostą ;) Mój obecny psiul też w schronisku nie dawał się pogłaskać a taraz po prawie trzech miesiącach to przylepa straszna i nawet daje się wycałować :lol: (nadrabia stracony czas) .

Posted

idusiek napisał(a):
Negri a moze naszego Hammerka oddasz przy okazji ? on tez z Wrocławia ;) i szuka domku a domku nie widać...:-( Taki bokserowato- dogowaty jest

Pewnie ;) Podeślij mi tylko jego wątek jak ma lub opis i zdj a coś się znajdzie :) Organizacja, domki są sprawdzone, współpracuje z nimi ponad 2 lata. Także coś poszukamy i znajdziemy;)

Posted

Sunia jest cuuudowna, jestem zakochana bez pamięci. Okazała się super zabawową i przytulaśną dziewczynką. Skacze, chrumka, przeciąga zabawki, te piszczące jeszcze troszkę ją onieśmielaja, ale niedługo za pewne:evil_lol:
W samochodzie załapała troszkę ciepełka, psów już dookoła nie było i dziewczyna od razu odżyła.
Wetki oceniły ja na 1 do 1,5 roku
Młoda, śliczna, rozrywkowa do kochania!!!:loveu::loveu::loveu::lol:

Posted

kiiniaa napisał(a):
Sunia jest cuuudowna, jestem zakochana bez pamięci. Okazała się super zabawową i przytulaśną dziewczynką. Skacze, chrumka, przeciąga zabawki, te piszczące jeszcze troszkę ją onieśmielaja, ale niedługo za pewne:evil_lol:
W samochodzie załapała troszkę ciepełka, psów już dookoła nie było i dziewczyna od razu odżyła.
Wetki oceniły ja na 1 do 1,5 roku
Młoda, śliczna, rozrywkowa do kochania!!!:loveu::loveu::loveu::lol:

?;):multi:
jestem, nie wyjechałam jak by co :)