Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Młody shih tzu stanął w Toruniu dwa razy na pudle, raz na grupie IX juniorów a drugi chyba oddziału toruńskiego, ale nie pamiętam. Gratulacje dla właścicielki i tego pieska!! :loveu:
Marcin M Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Cockerek']Młody shih tzu stanął w Toruniu dwa razy na pudle, raz na grupie IX juniorów a drugi chyba oddziału toruńskiego, ale nie pamiętam. Gratulacje dla właścicielki i tego pieska!! :loveu:[/quote] Tak masz rację GAWAIN Ad Acte zajął II miejsce w konkurencji najpiękniejszego psa oddziału toruńskiego. Natomiast GINEVRA Ad Acte pomogła wygrać dziewczynie w konkurencji Młody Prezenter - grupa młodsza.
Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Marcin M']GAWAIN Ad Acte [/quote] A ten piesek czasem nie był III na grupie juniorów IX??
EwikB Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Cockerek']Młody shih tzu stanął w Toruniu dwa razy na pudle, raz na grupie IX juniorów a drugi chyba oddziału toruńskiego, ale nie pamiętam. Gratulacje dla właścicielki i tego pieska!! :loveu:[/quote] Gratki ogromne sie należą i buziaczek w nosek dla mojego chrześniaka;) Gawiś prezentuje sie zajefajnie:lol:
:) Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ale tu cisz.. nikt nie pisze,nikt sie nie odzywa.. Co sie dzieje?!!??
lonka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name=':)']Ale tu cisz.. nikt nie pisze,nikt sie nie odzywa.. Co sie dzieje?!!??[/quote]Witaj Aga:loveu: dawno ciebie nie było:mad: Jak tam Zyzio? Gratuluje Gawisiowi !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Przyjemnie ogladac na pudełkach ładne shitzaczki:loveu: :loveu: :loveu:
:) Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='lonka']Witaj Aga:loveu: dawno ciebie nie było:mad: Jak tam Zyzio? [/QUOTE] Czesc Alu :) :) :) Jak Zyzio? Napisze Ci na gg :) Napisz mi tylko,kiedy moge Cie zlapac...
lonka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name=':)']Czesc Alu :) :) :) Jak Zyzio? Napisze Ci na gg :) Napisz mi tylko,kiedy moge Cie zlapac...[/quote]Aguś jestem dzisiaj wieczorem na gg:cool3: i mam coś dla ciebie;)
:) Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='lonka']Aga zobacz poczte:razz:[/QUOTE] DZIEKI ALU!! Kochana jestes!!!! :*
yorkshire_94 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Hmmm...coś mi się wydaje, że niedługo dołącze do grona posiadaczy tych cudnych piesków :eviltong:
:) Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='yorkshire_94']Hmmm...coś mi się wydaje, że niedługo dołącze do grona posiadaczy tych cudnych piesków :eviltong:[/QUOTE] No.. to chwal sie,co za pieska bedziesz miec :D
karolayna Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jezeli znacie kogos kto przygarnąlby kotka: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30016"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30016[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30015"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30015[/URL]
yorkshire_94 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name=':)']No.. to chwal sie,co za pieska bedziesz miec :D[/quote] W za sadzie to za nic ;) . Po prostu mama znalazła ogłoszenia niedaleko naszego miejsca zamieszkania, a ja prosiłam no i się rodzice zgodzili :) Jeszcze tylko dokładnie nie wiem kiedy piesek zawita u nas.
:) Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='yorkshire_94']W za sadzie to za nic ;) . Po prostu mama znalazła ogłoszenia niedaleko naszego miejsca zamieszkania, a ja prosiłam no i się rodzice zgodzili :) Jeszcze tylko dokładnie nie wiem kiedy piesek zawita u nas.[/QUOTE] Nie pytalam za co, tylko co to za piesek bedzie ;)
yorkshire_94 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No właśnie, źle zrozumiałam :oops: . A co do hodowli i rodziców, to tak się składa, że jeszcze dokładnie nie wiem, ale jak tylko się dowiem to przyrzekam, że wam tu napiszę :) .
moon27 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Przeglądając dzisiaj zdjęcia natknęłam się na kilka z tegorocznej wystawy w Będzinie - a ponieważ ta rasa bardzi mi się podoba pstryknęłam kilka fotek ;) - może ktoś pozna tam siebie i swojego pupila ;) [COLOR="Red"]Zdjecia skasowane! Patrz Regulamin Forum i dopuszczalna wielkosc wklejanych zdjec! Mod.[/COLOR]
flashka-g Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [QUOTE][COLOR="Red"]Zdjecia skasowane! Patrz Regulamin Forum i dopuszczalna wielkosc wklejanych zdjec! Mod.[/COLOR][/QUOTE] ta aura z muszek była extra..:roll: :roll: [URL="http://i49.photobucket.com/albums/f251/magiccc27/bedzin003.jpg"][/URL]
mortiza Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Psy są piękne.Też planuję zakup shih tzu tylko problem w tym że nie znam żadnej hodowli w woj.świętokrzyskim Jeśli znacie dobrą hodowlę to piszcie Z góry dziękuję
Arlene Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Moja sąsiadka ma prawie-shih tzu. Uroczy piesek, niestety nierodowodowy...
lonka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jakie kosmetyki powinno się uzywac najlepiej odpowie hodowca od którego kupileś szczeniaczka.Ponieważ kazdy piesek ma inny gatunek wlosa to hodowca tobie doradzi co powinno się używac;)
:) Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='lonka']Jakie kosmetyki powinno się uzywac najlepiej odpowie hodowca od którego kupileś szczeniaczka.Ponieważ kazdy piesek ma inny gatunek wlosa to hodowca tobie doradzi co powinno się używac;)[/QUOTE] Tak.. i ja sie z tym zgadzam :) Sluchaj przede wszystkim hodowcy :)
Recommended Posts