rokitnik Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Yaki']A ja sie pochwale ,wrocilismy wlasnie z Koszalina :lol: Mops BURZAN Adamaria cwc ,NPwR ,BOB:multi: Shih tzu OYA ZW .ML,NJwR:multi: ADAMARIA Adamaria cwc ,NSwR:multi: CAMO BOY Adamaria cwc,NPwR ,BOB:multi:[/quote] Gratuluje Tobie i Twoim psom! To fajnie mieć tylu zwycięzców :)
lonka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Yaki gratulacji!!!!:loveu::loveu::loveu:poprosze bardzo ładnie o foteczki i staweczke:razz: karolajn może wstawisz dla mnie fotke z ''hiszpanskim akcenetem'':lol::lol::lol: Gatuluje serdecznie Magnasiowi i jego włascicielom!!!!!!!!!!!!!:smilecol::bye::bye::B-fly:Oficjalnie tatuś Neci jest jusz interczempionem!!!Brawo Robert i Małgosia!!!!:cool2::bigcool::laola::cunao:
lonka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Solaris gratuluje udanej wystawy!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:shih-tzu ponownie na podium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Nowy Sacz -BOB,BIS 9 grupy,2 miejsce najpiekniejszego psa wystawy!!!!!!!!!!!brawo!!!!!!!!:laola:
Yaki Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dziekuje wszystkim za gratulacje ,ja tez gratuluje wszystkim wygranym chociaz w te upaly to najwiekszym zwyciestwem jest wytrwanie w tym upale tyle godzin:placz: .
Marcin M Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pani Mario gratuluję sukcesów jakie odniesliście w Koszalinie.
Marcin M Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A ja szykuję Karmela do Wilna na międzynarodówkę, może i nam sie poszczęści :)
lonka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Marcin M']A ja szykuję Karmela do Wilna na międzynarodówkę, może i nam sie poszczęści :)[/quote]zycze ci powodzenia:lol:stawka w tym roku zwracajaca glowe:evil_lol:aż 3 shih-tzu w Wilnie.:loveu:
karolayna Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='lonka'] karolajn może wstawisz dla mnie fotke z ''hiszpanskim akcenetem'':lol::lol::lol: [/QUOTE] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/109/3c1e67a750dc0cb0.jpg[/IMG][/URL]
flashka-g Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 gdzie dokladnie ta fotka byla robiona..bo cos mi znajome widoki...juz chyba gdzies to widzialam:)
karolayna Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='flashka-g']gdzie dokladnie ta fotka byla robiona..bo cos mi znajome widoki...juz chyba gdzies to widzialam:)[/quote] Barcelona :)
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='lonka']zycze ci powodzenia:lol:stawka w tym roku zwracajaca glowe:evil_lol:aż 3 shih-tzu w Wilnie.:loveu:[/quote] Dzięki za życzenia. Z tego co widziałem w katalogach z ubiegłych lat, to na Litwie niegdy nie było zbyt dużo shih-tzu.
rokitnik Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='lonka']zycze ci powodzenia:lol:stawka w tym roku zwracajaca glowe:evil_lol:aż 3 shih-tzu w Wilnie.:loveu:[/quote] Myślę,ze ilość startujących psów nie ma zbyt wielkiego znaczenia. Czasami wystarczy tylko jeden konkurent, który niestety - okaże się lepszy od naszego psa, a czasami może byc ich 20 i żaden nie wyprzedzi naszego. I chyba sama wiesz, że wygrana - nawet gdy nie ma konkurencji - jest o wiele przyjemniejsza, niż przegrana gdy w konkurencji stoi nawet 5 lub 10 innych psiaków. Dlatego nie rozumiem Twojego tekstu do Marcina ... A ja życzę Ci szczerze Marcin kolejnego CACIB-a dla Twojego psa!
karolayna Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='rokitnik']Myślę,ze ilość startujących psów nie ma zbyt wielkiego znaczenia. Czasami wystarczy tylko jeden konkurent, który niestety - okaże się lepszy od naszego psa, a czasami może byc ich 20 i żaden nie wyprzedzi naszego. I chyba sama wiesz, że wygrana - nawet gdy nie ma konkurencji - jest o wiele przyjemniejsza, niż przegrana gdy w konkurencji stoi nawet 5 lub 10 innych psiaków. Dlatego nie rozumiem Twojego tekstu do Marcina ... A ja życzę Ci szczerze Marcin kolejnego CACIB-a dla Twojego psa![/quote] ja myśle ze w poscie lonki nie było nic złośliwego
carotina Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Rokitnik ma racje:grins: również trzymam kciuki:kciuki: i czekam na relacje:razz: , sama mam w planach pojeździć troszke dalej;) w przyszłym sezonie , dlatego chętnie poczytam co i jak:eviltong: ;) Jak znosicie upały??:roll: Mnie samej jest ciężko, co dopiero maluchom....:shake: :shake: :-(
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Rokitnik chyba troche przesadzasz:roll: Pp prostu ostatnio bylo wiecej psow w Wilnie. A nikt tu nie ocenia poziomu poglowia na tej wystawie- przeciez nawet nie wiemy co za psy sa zgloszone oprocz psa Marcina. Marcin może Cie gdzieś wypatrze na tej wystawie;) ja bede ze znajomymi z dwoma beżowymi husky:cool3:
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='rokitnik']A ja życzę Ci szczerze Marcin kolejnego CACIB-a dla Twojego psa![/quote] Brodzo Tobie dziękuję Rokitnik i wszystkim, którzy trzymają za nas kciuki.
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g'] Marcin może Cie gdzieś wypatrze na tej wystawie;) ja bede ze znajomymi z dwoma beżowymi husky:cool3:[/quote] Shih-tzu są tylko 3 sztuki (2 suczki i 1 pies - mój Karmel) i mam nadzię że podejdziesz do mnie.
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [QUOTE]mam nadzię że podejdziesz do mnie.[/QUOTE] a może ty do mnie:diabloti: ;) :cool3:
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nam w Będzinie zmienili plan sędziowania i sędziego..wchodzimy o 10 na ring u pana Kozbera;) Stawka w klasie nie jest słaba, oczywiscie w mlodziezy suczek musi byc najwiecej, mamy nawet czeską konkurentke pani Jarmili.
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g']a może ty do mnie:diabloti: ;) :cool3:[/quote] flashka-g masz jak w banku że będę Cię usilnie poszukiwał, żeby Cię wreszcie poznać.
lonka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Marcin M']Dzięki za życzenia. Z tego co widziałem w katalogach z ubiegłych lat, to na Litwie niegdy nie było zbyt dużo shih-tzu.[/quote]ostatnio bylo troche shih-tzu:razz:ale widzialam sedziego ktory was sedziuje :roll:...a stawki całej nie znam...:cool3: Karolajn dzieki za fotki.widok super!!!!!!!!!!!Zazroszcze ci tego widoku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aneta 21 w Bedzinie zmiana planu sędziowania.shih-tzu wchodzą o 10.00.a sedziuje pan Kozber.
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Marcin mam nadzieje ze w pokojowych zamiarach i nie bede musiala sie kamuflowac:eviltong: Karolayna to mi sie cos pomyliło po prostu podobny port widzialam na Majorce...i tak mysle jeszcze zdjecie z góry:oops:
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g']Marcin mam nadzieje ze w pokojowych zamiarach i nie bede musiala sie kamuflowac:eviltong: [/quote] Flashka-g ja zawsze jestem pozytywnie nstawiony i z pewnością poszukiwał Cie będe w pokojowych zamiarach.
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ja bede z takim ladnym hasiorkiem..szkoda ze to nie moj:placz:
Marcin M Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g']ja bede z takim ladnym hasiorkiem..szkoda ze to nie moj:placz:[/quote] A na jakim ringu wystawiasz, bo ja na 13
Recommended Posts