phase Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 `. agaga21 :loveu: Oby Bossik znalazł dom dzięki temu allegro. To chyba będzie cud ! Oj 3mamy kciuki za Bossika ! Miejmy nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy i nie tylko dla Bossa, ale też dla innych potrzebujących astów ! Quote
agaga21 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 zrobiłam allegro: amstaff o mocnej budowie,piękny do adopcji PILNIE (519332021) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście tak jak pozostałe będę wznawiać do skutku....ale jak przejrzałam wszystkie zdjęcia Bossa to wydaje mi się ze tak piękny pies musi znaleźć dom i szybciutko ktoś go na allegro wypatrzy-tam naprawde dużo osób zagląda. trzymajmy kciuki za Bossa! Quote
Areeek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wlasnie przed chwilka dzwonila pani w sprawie bossa, zadzwoni jeszcze pod wieczor bo chce mi powiedziec kiedy przyjedzie go zobaczyc, mozliwe ze nawet jutro :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholerka! czemu ja tego allegro wczesniej nie zrobiłam?!? trzymam kciuki zeby ta pani przyjechała i odjechała razem z bossem! Quote
Areeek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Miejmy nadzieje ze ta pani go wezmie ;) Quote
Areeek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dostalem nastepnego e-maila w sprawie bossa. To juz 3 e-mail w sprawie bossa i jeden telefon w jego sprawie. Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Areeek napisał(a):Dostalem nastepnego e-maila w sprawie bossa. To juz 3 e-mail w sprawie bossa i jeden telefon w jego sprawie. ale jakieś konkretne? kurcze, ja czuję ze lada dzień bossik będzie się wygrzewał gdzieś na kanapie, przy kominku, z pyskiem na kolanach superpani lub superpana! Quote
Areeek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Przed chwilka dzwonila do mnie pani ze jedzie z Ketrzyna po Bossika :multi::multi: Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Areeek napisał(a):Przed chwilka dzwonila do mnie pani ze jedzie z Ketrzyna po Bossika :multi::multi: to dowiedz się jak najwięcej...i jakby już go ze sobą zabrała to...namów ja na przysyłanie zdjęc do dogo;) albo chociaz tobie na maila zebyś mógł nam pokazać psiaka w nowym domu. a czy to jest ta pani co wcześniej pisałeś że taka "konkretna"? o m g! ale by było cudownie! Quote
Areeek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 No i Bossik MA DOM :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pod wieczor napisze do panstwa esa jak tam bossik i poprosze o fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Narazie wiem tylko ze Boss mieszka w mieszkaniu w Ketrzynie. Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Areeek napisał(a):No i Bossik MA DOM :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pod wieczor napisze do panstwa esa jak tam bossik i poprosze o fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIEDZIAŁAM!!! OD RANA CHODZĘ JAK NA SZPILKACH! WIEDZIAŁAM ZE SIĘ UDA!!!:multi::multi: Quote
phase Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 `. Arek czemu nie piszesz mi esa, że Bossik ma dom ?! :eviltong: Tak się ciesze! Szczęścia psiak ! :multi::multi: Quote
ab-agnieszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale cudne wiadomosci:multi::multi::multi: Super strasznie sie ciesze:multi::multi::multi: Quote
Areeek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dostalem e-maila z nowego domku Bossika. '' Witam!Jak narazie wszystko sie uklada,pies jest bardzo towarzyski i wesoly,czasem lapie zawiechy i robi smutna mine ale juz rzadko,spi tam gdzie mu poscielono i straszny z niego zebrak jesli chodzi o jedzenie,ktos tylko idzie do kuchni to oczywiscie w towarzystwie Bossa.pozdrawiam. P.S.Jak bedzie okazja to odwiedzimy Was.'' Quote
agaga21 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 mięciutko, cieplutko, a przede wszystkim człowiek obok!!! CUDOWNIE!!!!!!!!! Quote
agaga21 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 są jakieś nowe wieści?zdjęcia?:cool3: Quote
Recommended Posts