Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

`. agaga21 :loveu:
Oby Bossik znalazł dom dzięki temu allegro. To chyba będzie cud !
Oj 3mamy kciuki za Bossika ! Miejmy nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy i nie tylko dla Bossa, ale też dla innych potrzebujących astów !

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie przed chwilka dzwonila pani w sprawie bossa, zadzwoni jeszcze pod wieczor bo chce mi powiedziec kiedy przyjedzie go zobaczyc, mozliwe ze nawet jutro :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Areeek napisał(a):
Dostalem nastepnego e-maila w sprawie bossa. To juz 3 e-mail w sprawie bossa i jeden telefon w jego sprawie.

ale jakieś konkretne?

kurcze, ja czuję ze lada dzień bossik będzie się wygrzewał gdzieś na kanapie, przy kominku, z pyskiem na kolanach superpani lub superpana!

Posted

Areeek napisał(a):
Przed chwilka dzwonila do mnie pani ze jedzie z Ketrzyna po Bossika :multi::multi:

to dowiedz się jak najwięcej...i jakby już go ze sobą zabrała to...namów ja na przysyłanie zdjęc do dogo;) albo chociaz tobie na maila zebyś mógł nam pokazać psiaka w nowym domu.
a czy to jest ta pani co wcześniej pisałeś że taka "konkretna"?

o m g! ale by było cudownie!

Posted

No i Bossik MA DOM :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pod wieczor napisze do panstwa esa jak tam bossik i poprosze o fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Narazie wiem tylko ze Boss mieszka w mieszkaniu w Ketrzynie.

Posted

Areeek napisał(a):
No i Bossik MA DOM :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pod wieczor napisze do panstwa esa jak tam bossik i poprosze o fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

WIEDZIAŁAM!!!
OD RANA CHODZĘ JAK NA SZPILKACH! WIEDZIAŁAM ZE SIĘ UDA!!!:multi::multi:

Posted

Dostalem e-maila z nowego domku Bossika. '' Witam!Jak narazie wszystko sie uklada,pies jest bardzo towarzyski i
wesoly,czasem lapie zawiechy i robi smutna mine ale juz rzadko,spi tam
gdzie mu poscielono i straszny z niego zebrak jesli chodzi o
jedzenie,ktos tylko idzie do kuchni to oczywiscie w towarzystwie
Bossa.pozdrawiam.
P.S.Jak bedzie okazja to odwiedzimy Was.''

• 1 month later...