Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
areeek, wiem ze zamawiałes kubrak dla togo ale czy dla bossa też zamówiłeś?

Odpowiem za Arka ;) nie, nie zamawiał. Właściwie Boss "dobrze" wygląda. Woleliśmy dla Toga, gdyż ten raz jest chudy a raz nie. Bardziej potrzebny będzie dla Togiego.

Posted

agaga21 napisał(a):
areeek, wiem ze zamawiałes kubrak dla togo ale czy dla bossa też zamówiłeś?

Nie zamawalem, bo na 1 stronie na watku pisze ze mozna zamowic tylko 1. I tak jak Agnieszka pisala bardziej sie przyda dla Toga .

Posted

nieeee, jeśli masz kilka marznących psów pod opieką to na pewno mozna wiecej, tym bardziej ze kolejka nie jest duża.dobrze by było gdybyś wysłał-jeśli masz oczywiście coś nieprzemakalnego-to by było na kubrak dla innych psów.jeśli nie masz, to trudno (możesz też popytać znajomych).
warto jednak poprosić o kubrak dla tych piesków które najbardziej marzną a amstaffy się do nich zaliczają.przedstaw na wątku bossa i po prostu poproś.

Posted

no rzeczywiście doczytałam ze jeden do jednego miejsca ale to chyba w przypadku bardzo dużej kolejki a teraz chyba nie ma duzej kolejki więc ja bym poprosiła...nic nie tracisz prosząc;)
a jeśli znasz osobę która by uszyła na podstawie wzoru następny kubrak to tym lepiej-mozna się za to wziąć na własną rękę jak juz dostaniecie kubrak dla toga.

Posted

czy boss i togo i scooby mają allegro?
(jeśli już pytałam to wybaczcie ale nie pamiętam a nie mam teraz czasu szukać w wątku)
jeśli nie mają to wieczorem mogę zrobić.

Posted

Areeek napisał(a):
Zaden z tej trojeczki nie ma allegro :shake:

zrobie wieczorkiem!(scoobi już ma)
może i on sie doczeka nowego domku jak tequilla, czesio, lara...i inne szczęściuchy.
musi się doczekać!

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Jeszcze została Dorka (ale wpierw musi się jej zrzec właściciel) i Ajsi ... Miejmy nadzieję, że nowy rok będzie owocny dla wszystkich astów !!!

zostało jeszcze dużo więcej...:shake: niestety