Areeek Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Bossik byl wczoraj na spacerku, a po spacerku bylo glaskanie psiny ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ale Ty jestes sliczniutki skacz na pierwsza Quote
phase Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 agaga21 napisał(a):areeek, wiem ze zamawiałes kubrak dla togo ale czy dla bossa też zamówiłeś? Odpowiem za Arka ;) nie, nie zamawiał. Właściwie Boss "dobrze" wygląda. Woleliśmy dla Toga, gdyż ten raz jest chudy a raz nie. Bardziej potrzebny będzie dla Togiego. Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 areeek, wiem ze zamawiałes kubrak dla togo ale czy dla bossa też zamówiłeś? Quote
Areeek Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 agaga21 napisał(a):areeek, wiem ze zamawiałes kubrak dla togo ale czy dla bossa też zamówiłeś? Nie zamawalem, bo na 1 stronie na watku pisze ze mozna zamowic tylko 1. I tak jak Agnieszka pisala bardziej sie przyda dla Toga . Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nieeee, jeśli masz kilka marznących psów pod opieką to na pewno mozna wiecej, tym bardziej ze kolejka nie jest duża.dobrze by było gdybyś wysłał-jeśli masz oczywiście coś nieprzemakalnego-to by było na kubrak dla innych psów.jeśli nie masz, to trudno (możesz też popytać znajomych). warto jednak poprosić o kubrak dla tych piesków które najbardziej marzną a amstaffy się do nich zaliczają.przedstaw na wątku bossa i po prostu poproś. Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no rzeczywiście doczytałam ze jeden do jednego miejsca ale to chyba w przypadku bardzo dużej kolejki a teraz chyba nie ma duzej kolejki więc ja bym poprosiła...nic nie tracisz prosząc;) a jeśli znasz osobę która by uszyła na podstawie wzoru następny kubrak to tym lepiej-mozna się za to wziąć na własną rękę jak juz dostaniecie kubrak dla toga. Quote
Areeek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Czas na domek. Bossik jutro Swieta a Ty dalej bez domku ;( twoje pierwsze swieta bez domku. :-( Quote
Himena007 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1782295_kochajacy_ludzi_amstaff_boss_szuka.html Quote
agaga21 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 czy boss i togo i scooby mają allegro? (jeśli już pytałam to wybaczcie ale nie pamiętam a nie mam teraz czasu szukać w wątku) jeśli nie mają to wieczorem mogę zrobić. Quote
Areeek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Zaden z tej trojeczki nie ma allegro :shake: Quote
agaga21 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Areeek napisał(a):Zaden z tej trojeczki nie ma allegro :shake: zrobie wieczorkiem!(scoobi już ma) może i on sie doczeka nowego domku jak tequilla, czesio, lara...i inne szczęściuchy. musi się doczekać! Quote
phase Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 `. Jeszcze została Dorka (ale wpierw musi się jej zrzec właściciel) i Ajsi ... Miejmy nadzieję, że nowy rok będzie owocny dla wszystkich astów !!! Quote
Areeek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bossik musi sie doczekac domku on jest poprostu cuudny :loveu: Dzisiaj dostal taka duza kostke , odrazu sie za nia wzial ;) Quote
agaga21 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 AguusS__x33 napisał(a):`. Jeszcze została Dorka (ale wpierw musi się jej zrzec właściciel) i Ajsi ... Miejmy nadzieję, że nowy rok będzie owocny dla wszystkich astów !!! zostało jeszcze dużo więcej...:shake: niestety Quote
phase Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 agaga21 napisał(a):zostało jeszcze dużo więcej...:shake: niestety oj i to o wiele :-( co się dzieje, że tyle astów jest w schronach ?! :placz: Quote
Recommended Posts